درسته ولی خیلی زود نسخه اصلیش میاد حالا شما یکی بگیر خدا رو چی دیدی
یحو دیدی ماله شما کامل بود در ضمن با این کرکهایی که داریم میشه بازیو به خوبیو خوشی تموم کرد
درسته ولی خیلی زود نسخه اصلیش میاد حالا شما یکی بگیر خدا رو چی دیدی
یحو دیدی ماله شما کامل بود در ضمن با این کرکهایی که داریم میشه بازیو به خوبیو خوشی تموم کرد
2 تا مشکل داره بازیه من:
1. یه وقتها یه F بیرون از نقشه میاد ، وقتی میزنم طناب رو میندازه بیرون از جزیره و میره و میره و میره...
آخر سر هم از ناکجا آباد سر در میاره و خب یه باگ خیلی خفنی هست!
2. یه وقتها یه جایی ، یه دیواری ، لبه ای چیزی هست که باید با F بگیره ، اما نمیاد.
چه کنیم؟
این کرک جدیده مشکل رو حل میکنه؟
بستگی به شانست دداره ولی خیلی ها از جمله خوده من با این کرک مشکلمو حل کردم
با پیاده سازی جدی PhysX بر روی این بازی (در نسخه PC) نظر خیلی از افراز به سوی PC و قدرتش برگشته و به تعبیر سایت Fudzilla می تونه بازگشتی برای Gamer به PC باشه ! افکت های فیزیک نسخه PC به طور محسوسی از نسخه ی کنسولی اون بهتره و شگفتی خیلی از منتقدان رو به دنبال داشته ... البته نباید از همکاری بسیار جدی nvidia با شرکت سازنده این بازی هم غافل شد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این کرک استفاده کنید ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز چطور می تونیم این گزینه رو روی سیستم خودمون اجرا کنیم که بیتونی این کار بزرگ nvida رو تماشا کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید
ُلام
من همون اوایل بازی گیر کردم
تو یه محوطه هستیم
که اسمش Arkham هستش
یعنی همونجایی که بای اولین بار ماشینمون رو میبینیم که چند تا آدم هم کنارش هستند
اونها رو کشتم
اون چیزی که روی زمین بود هم شناسایی کردم
ولی هر جا میرم دیگه چیزی پیدا نمیکنم اکثر در ها هم بسته اند
یه سری از اون علامت سوالها رو هم گرفتم ولی یه سریشون تو اون اتاقک ها هستند که درشون بستند
باید چکار کنم؟
اینم عکس نقشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حالا که تونستین تنباکو رو شناسایی کنین باید X رو بزنین تا هر جا که 1 مقدار تنباکو ریخته رو ببینه و دنبالش برین.
دنبال مسیری که تنباکو ریخته برین.
بعد از دنبال کردن رد تنباکو به یه دیوار میرسید که باید با وسیله ای که از ماشین برداشتید اونو منفجر کنید. به این صورت که ابتدا کلیک راست رو نگه داشته و بعد کلیک چپ رو میزنید سپس همراه با نگه داشتن کلیک راست کلید R رو بزنید یا اسکرول موس (فرقی نمی کنه) از این به بعد هر دیواری رو که بعد از زدن X به صورت شفاف نشون میده میتونین منفجر کنید.
این نسخه ای که من دارم تا اینجا خوب بوده و به باگ برنخوردم. ماله شرکت boysteam .نوشته شده توسط titanium_zarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...من اینا رو خوندم...
یعنی همه نسخه هایی که تو بازار وجود داره دزدی هستن؟؟؟پس هیچ اعتباری نیست واسه خرید؟؟؟حالا چه کار باید کرد؟؟؟اخه اگه صبر هم کنیم معلوم نیست اونی که به دستمون میرسه سالم باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)