بچه ها لطفا جواب بدین.آخه یه فروشنده گفت اصل اینها چینی هستن و فنلاندی ندارن. و بدلی هاشم مجار هستن.
بچه ها لطفا جواب بدین.آخه یه فروشنده گفت اصل اینها چینی هستن و فنلاندی ندارن. و بدلی هاشم مجار هستن.
بله درست گفته .همشون چيني هست و برچسب فنلاند ميخورن براي فروش بهتر! و جالبتر اينجاست كه با توجه به همين دليل، خود فروشنده ها هم علني ديگه ميگن كه ليبل شده است و گوشي در اصل چيني هست. حالا من نميفهمم پس ديگه ليبل بازي چه دليلي داره!!!
در مورد قسمت دوم سوالتون ، مسلما بهتر از اونهاي ديگه نيست ولي خب نميشه هم گفت بدتره! مشكلش شايد lcd كوچكتر نسبت به اونها باشه. و البته جنس بدنش هم مثل n85 , 96 خيلي مثل نوكيا هاي قديمي محكم و جوندار نيست!
همشون ساخت چين هست ولي كيفيت ساخت بالايي داره همين چينيها
درود بر دوستان گرامی
یکی از دوستام n79 گرفته ، حالا می خوام بدونم که آیا کابل تلویزیون هم با گوشی عرضه می شه ؟ آخه مال اون نداره .
پیروز باشید
کابل تلوزیون با گوشی عرضه نمیشه
می خواستم بدونم فلش n79 خوبه اگه میشه عکسی که تو تاریکی باهاش گرفته شده رو بذارین![]()
من با گارانتی نوکیا مرکزی گرفتم و کابل خروجی تی وی داخلش بود
سلام من نمیتونم با نرم افزار آپدیت نوکیا گوشی رو آپدیت کنم
این پیغام میاد : ورژن آپدیتر شما قدیمیه . از نسخه جدید استفاده کنید.
اگه کسی میدونه از چه pc suite و nokia software update باید استفاده کنم به من بگه ؟
راستی فریمور جدید N79 ورژنش چنده؟
ممنون.
دوست من جدیدترین ورژن Pc Suite رو میتونید از اینجا دانلود کنید :
برنامه Nokia Software Updater رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخرین نسخه اینا رو از خود سایت نوکیا بگیر!
اگه نتونستی با اینا کار کنی سعی کن برای اپدیت از جف یا فونیکس استفاده کنی!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)