رو n85 جواب ميده ؟
رو n85 جواب ميده ؟
سلام..آقا کسی اینجا نیست چرا؟ من یه مشکلی دارم موقع فعال کردن ان گیجdownload to free tial رو که می زنم این ارور رو میدهnetwork erro.12چه کار کنم؟چرا اینجا این قدر خلوت شده؟؟؟!!!!!!!!!
بله جواب میده...
شما بازی رو از سایت انگیج دانلود و نصب کن و بعد ازتو خود گوشی فعالش کن..
شاد باشید![]()
سلام بچه ها.
من دیروز این گوشی رو خریدم. 410 تومن. البته 400 هم پیدا کردم ولی لوازمش اصلی نبود.
خیلی گوشی خوبه. امروز با دوستام بودم یکی N95 معمولی داشت یکی N78 . داشتیم Gps ها رو مقایسه می کردیم گوشی من 12 تا ماهواره پیدا کرد N95 = 8 و N78=7 . چند بار در جاهای مختلف امتحان کردیم .
از نظر لقی اسلاید که گوشی من اصلا نداره . و خیلی راحت تر از N95 باز و بسته میشه.
کیفیت LCD واقعا بالاست.
از نظر دوربین هم فعلا نمیتونم نظر بدم چون تا حالا عکس نگرفتم.
من بین 3 تا گوشی N85.N79.N95 8GB شک داشتم . که به نظر خودم بهترین انتخاب کردم.
من قبلش N81 8GB داشتم.
دوست من n85 گوشیه واقعاً خوبیه .... ولی فکر نکنم به n95 8g برسه .....
همون دوربین n95 و مشکل ریست شدن n85 میتونه تنها بخشی از تفاوتهاشون باشه .....
؟؟؟ توضیح می دید ؟من 12 تا ماهواره پیدا کرد n95 = 8 و n78=7 .
وقتی میری تو Gps Data خودش شروع به پیدا کردن ماهواره میکنه. کلا 34 تا ماهواره هست. هرچی مکانت بهتر باشه ماهواره بیشتر پیدا میکنه.؟؟؟ توضیح می دید ؟
گوشی من که تاحالا ریست نشده در حالی که همش باهاش کار می کنم.همون دوربین n95 و مشکل ریست شدن n85 میتونه تنها بخشی از تفاوتهاشون باشه .....
از نظر عکس هم تفاوتش خیلی کمه.درسته N95 دوربینش بهتره ولی N85 هم چیزی کم نداره عکساش واقعا خوبه.
Last edited by Vahid579; 03-02-2009 at 22:55.
توی شب تست کردی ؟ دوربینش افتضاح نویز داره ... عکسش خوبه اما مات هست ... انتظار بیشتری ازش میرفت
من فکر میکنم اگه این گوشی ساخت فنلاند بود این مشکلاتی رو که دوستان اشاره کردند نداشت و گوشی کاملی بود چون ظاهرش از نظر من از n95 خیلی بهتره
من این گوشی رو گرفتم فقط 1000 تا تلقن روی گوشی قبلی هست چه جوری بیارم رو این.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)