این شرکت سایت نداره؟؟؟؟(چون سایتش رو پیدا نمی کنم)
این شرکت سایت نداره؟؟؟؟(چون سایتش رو پیدا نمی کنم)
دوستان عزیزم اینجا کسی آسیاتک داره؟؟؟
این آسیا تک خجالت نمیکشن !!! برداشتن کلی رو تعرفه ها کشیدن!!! 50% کشیدن رو تعرفه خیلی ظلمه همه جای دنیا اینترنت هزینش ارزونتر میشه سرعتش بالاتر تو ایران بر عکسه!هیچ کسی هم رو کارای اینا نظارت نمی کنه برای حقوق مشتری هیچ کس ککش نمی گزه موقع محدودیت و نابود کردن بنیان اینترنت که میشه هزار تا متولی داره!!! بابا به خدا افغانستان وضع اینترنتش از ما بهتره. حالا من دیگه نمیتونم سرویس دهندمو عوض کنم منطقه ما که شلوغه اگر هم نبود کلی طول میکشید سوییچ کنم شرکت دیگه.این آسیا تک پشتیبانیش افتضاحه نصفه شبم اشغاله فروششون هم دست کمی نداره پول واریز کردنم مکافات دیگه.در هفته به طور متوسط سه بار قطع میشد که این آخریها خوب شده بود که چشممون به قیمتای جدیدشون روشن شد! حیف به اینترنت نیاز دارم (کی نداره!!!) حالا زورکی باید پول بیشتری بدم وچاره ای هم نیست.رفتم اونجا اعتراض کردم میگن قیمتای شاتل و پارس آنلاین هم کم نیست!!!!! عجب!!! نمیدونم واسه این وقتا چرا گروناشو مثال میزنن!!! پارس آنلاین که هممون میدونیم دلیلش چیه.اون لابی قدرتمندی داره .یادمه اون زمانا که اینترنت هنوز ----- نبود پارس آنلاین سرخود واسه خودشیرینی کلی سایتا رو ----- کرده بود الانم کلی قراردادای کتو کلفت اینورو اونور داره خوب کسی که دلش به حال پول منو شما که نمیلرزه ....خودتون دوستای عزیز که میدونید قرارداد ها تو ایران چطور و با کیا بسته میشه .....
نظر شما در مورد این اقدام آسیا تک چیه؟؟؟![]()
آسیا تاپیک مخصوص داره اونجا بگو
بله امکانشو دارم 4414 هستم و پارس آنلاین و سپنتا و صبا و شهرزاد و لایزر و گیتی و داتک و آسیا تک سرویس ارایه می کنند البته تو لیست شاتل نبود اما خود شاتل میگه که ارایه می کند
نظر شما در مورد این شرکت ها چیست؟کدام مناسب تر است؟
Last edited by azetrom; 22-08-2008 at 14:43.
بله دوست عزیزم منم الان دید م داره ولی اینجا هم ناسلامتی قسمت مربوط به نظرات کاربران درباره بهترین سرویسه منم نظرم رو گفتم بد نیست بقیه قبل لنتخاب بدونن دارن چی میگیرن پس جای چندان بی ربطی مسئله رو نگفتم البته فکر میکنم
اقا تو سایت speedtest چهجوری باید سرعتم رو پیدا کنم ؟؟
اقا تو سایت speedtest چهجوری باید سرعتم رو پیدا کنم ؟؟
اگه شاتل میده 64 نا محدود بگیر. 15800
زیر 15 تومن آسیاتک و صبا هم دارن ولی محدودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ما که نفهمیدیم
من وقتی میرم تو این سایته
هیچی نمیزنم اینجوریه
![]()
من یکی دیگه داره اعصابم داغون میشیه...
این همه پول به سپنتای مفت خور دادیم دم دبه دقیقه دیسکانکت....
پشتیبانیشون که صفره اصلا هیچی بلد نیستن.....
میخوام عوضش کنم...
دوستانی که شاتل دارن و از سرویس art استفاده میکنن 128/128 میخوام یه عکس از speedtest بزارن.....و اینکه شبها چقدر دانلود دارن؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)