من این بازی رو تازه نصب کردم . گرافیکش پایینه یا من پایین میبینم . به نظر من که از نظر گرافیک افتضاح بود ! ولی از بی بازی داریم بازی میکنیم ببینیم چی میشه !
من این بازی رو تازه نصب کردم . گرافیکش پایینه یا من پایین میبینم . به نظر من که از نظر گرافیک افتضاح بود ! ولی از بی بازی داریم بازی میکنیم ببینیم چی میشه !
اولش ماله منم خیلی پایین بود ولی تو تنظیماتش رو low بود بزارش high بد نیست گرافیکشمن این بازی رو تازه نصب کردم . گرافیکش پایینه یا من پایین میبینم . به نظر من که از نظر گرافیک افتضاح بود ! ولی از بی بازی داریم بازی میکنیم ببینیم چی میشه !
باتشکر , خشایار
ای بابا. توی چه سایتی آپ کردی عکس رو؟؟؟
برای من فیلتره حتما. نمیتونم ببینم
1 جای دیگه آپ کن
Last edited by sepehr_x50; 20-06-2009 at 10:55.
خوب شما باید بری توی قسمت family tree و 2 تا از افراد خانواده هرکدوم از گروه های Granado و Rosato رو بکشی.
اول برو از آدم هایی که کلید بالای سرشونه ماموریت بگیر تا راه کشتنشون رو بهت بگن بعد اون کسی رو که میخوای بکشی مارک کن و بعد هم به روشی که گفته بکشش.
آقا دمت گرم ، شرمنده کردی
آقا مجید یه زحمتی بکش ، اینها رو هم بگو که چی کار باید کنم. شرمنده
1_Tenderize him with a melee weapon execution
2_ Put a bullet between his eyes with a headshot
3_ teach him to fly-toss him off a hiigh ledge
ویک سوال اینکه کله زدن مگه با عقب جلو کردن موس نیست؟!
دوستان من خيلي وقته كه توي اين تاپيك نبودم
من هنوز اين بازي رو نخريدم
ميخواستم بدونم از نظر شما انتظارات رو برآورده كرده و ارزش خريد و وقت گذاشتن رو داره يا نه؟
جوابتون رو که توی پ.خ دادم.
خیلی ها خوششون نیومد از این بازی. چون گرافیکش زیاد جالب نیست.دوستان من خيلي وقته كه توي اين تاپيك نبودم
من هنوز اين بازي رو نخريدم
ميخواستم بدونم از نظر شما انتظارات رو برآورده كرده و ارزش خريد و وقت گذاشتن رو داره يا نه؟
ولی من که خوشم اومد به نظر من ارزش بازی کردن داره.
با سلام جلیقه پنجه بوکس و... چطوری میگیری یه بار کمربند فشنگ گرفتم بعد یک ماموریت رفت؟
ببخشید معنی این جمله چیه؟Tenderize him with a melee weapon execution
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)