نه نيمه دوم شصتو هفتم دوبار كنكور دادم
پارسال كم خوندم شدم 16000
امسال 2 ماه آخر خوندم(با استرس ) شدم دوازده هزار
حالا مي خونم بره زير 1000
البته نميدنم اصلاً امسال كنكور ميتونم بدم يا نه!
نه نيمه دوم شصتو هفتم دوبار كنكور دادم
پارسال كم خوندم شدم 16000
امسال 2 ماه آخر خوندم(با استرس ) شدم دوازده هزار
حالا مي خونم بره زير 1000
البته نميدنم اصلاً امسال كنكور ميتونم بدم يا نه!
[جواب تست گزینه 1 هستش.
تغییرات انرژی سیستم همون دلتا H هستش که برابره با محتوای انرژی محصولات منهای مواد اولیه = (E2-E1)
برای معادله داده شده دلتا H محاسبه شده به دومولAB تعلق داره که برای یک مول باید تقسیم بر 2 کنیم
که جواب می شه 2/(E2-E1)
سلام
ریاضی بودید یا انسانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!! فکر نمی کنم ریاضی باشید وگرنه من اصلا فکر علامه نباشم دیگه
من که از یکی شنیدم تهران و علامه می شه رشته اقتصاد و مدیریتش با زیر 2 -3 هزار منطقه یک ریاضی قبول شد
کسی نمی دونه میانگین چقدر می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بای
سلام
هر چند من شیرازی هستم
دانشگاه شیراز بعد از دانشگاه های تهران دومه و خیلی بهتر از بقیه دانشگاه هاست
بعدش شما به آزاد می گید دانشگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگر بودم که با کله می رفتم مکانیک شیراز (حتی اگر بابام جاسبی بوددانشگاه نیست آزاد که)
هر چند خودم هم با اینکه می گم شیراز بازم تهران خیلی سطحش بالاتره تا شیراز(منظورم صنتعی شریف امیر کبیر خواجه نصیر طوسی و تهران و...... نه آزاد اصلا آزاد هر جا که باشه وقت تلف کردنه)
بای
100% دانشگاه شيراز برو .
((هم اكنون به ياري سبزتان نيازمندم)) (( بنياد امور كنكوري هاي خاص ))بچه ها من يه مشكل پيدا كردم من پيام نور مركز اصفهان رشته مديريت صنعتي قبول شدم ولي نه درباره پيام نور و نه درباره رشته قبوليم هيچ اطلاعاتي ندارم ( چون همين جوري انتخاب رشته كردم !!!)حالا موندم يه سال بخونم يا برم پيام نور كمكم كنيد!
NaOHCO3 رو نام گذاری کنید.( 3 زیروند O هستش) : اگه اون O کنار Na نباشه یعنی فرمول به صورت NaHCO3 باشه اسمش سدیم بی کربنات هستش ولی اگه همون فرمولی باشه که خودت گذاشتی من نمی دونم!
ایا امکان داره واکنشی همزمان هم در فشار ثابت باشه و هم حجم ثابت؟؟؟ : به نظر من خیر بنا به استدلال زیر: لازمه این که واکنش در حجم ثابت انجام بشه اینه که واکنش دهنده ها در یک ظرف دربسته قرار بگیرند و وقتی واکنش دهنده ها واکنش بدهند یا تولید گرما می کنند که باعث افزایش فشار می شه یا گرما میگیرند یعنی دلتا H مثبت که باعث کاهش فشار می شه . بنابر این می تونیم بگیم حداقل در ابتدای واکنش و تا لحظاتی فشار ثابت نیست . یعنی ممکنه بعد از گذشت مدتی از انجام واکنش ظرف واکنش با محیط اطراف تبادل گرمایی داشته باشه و در نهایت هم دما با محیط بشه و فشار در ظرف به حالت اول برگرده.
1-عنصر ها قطبی اند یا غیر قطبی؟ 2-عنصر های تک اتمی مثل Na چه طور ؟3- حلال مناسبشون چیه؟ : 1- والا تا اونجا که من می دونم تو کتاب شیمی 2 بحث قطبی و غیر قطبی برای پیوندها مطرحه که در نهایت منجر به قطبی بودن یا نبودن مولکول می شه. پس عناصر تک اتمی مثل Na چون پیوندی بین یکدیگر برقرار نمی کنن پس غیر قطبی هستند. عناصر دو اتمی مثل I2 ( ید) چون الکترو نگاتیوی هر دو اتم I یکسانه پس باز هم غیر قطبی هستن. فقط می مونه چند اتمی ها مثل P4 (فسفر سفید) که در این حالت هم پیوند ها غیر قطبی هستن و شکل مولکول هم منتظم هستش در نتیجه مولکول غیر قطبی است. پس تا اونجا که من می دونم و در سطح کتابامون عناصر غیر قطبی هستن. 2- جواب دادم . 3- به من و شما مربوط نیست!!!(شوخی کردم . نمی دونم)
جواب تست رو که قبلا دادم.
پیوند های قطبی از چه نوعی هستند؟ ایا کووالانسی اند؟ : بحث پیوند ها قطبی و غیر قطبی تو کتاب فقط برای پیوند های کووالانسی مطرحه. حالا پیوند کوالانسی یعنی چه؟ پیوند کووالانسی یعنی پیوند اشتراکی. یعنی دو اتم جفت الکترون پیوندی خودشون رو به اشتراک می زارن و پیوند کووالانسی تشکیل می شه حالا اگر این دو اتم یکسان نباشند مثلا یکی C باشه و دیگری F باشه به علت اختلاف در الکترونگاتیوی اتم F قسمت عمده ابر الکترونی اشتراکی رو به سمت خودش می کشه و این باعث می شه که پیوند قطبی بشه. ولی اگه دو اتم یکسان باشند چون الکترو نگاتیوی برابری دارند ابر الکترونی به طور مساوی بین اون ها تقسم می شه در نتیجه پیوند غیر قطبی می شه.
معادله ی حل شدن امونیاک در اب چگونه است؟ : به صورت زیر: NH3 + H2O ============== NH4OH
بقیه سوالات رو بلد نیستم یعنی تا حالا خوب در موردشون مطالعه نکردم اگه چیزی یاد گرفتم در موردشون می یام و دوباره می نویسم
آقا رفتی حرم ما رو هم دعا کن
فعلا بای
دوستان اگه می شه اینجا سوال بذاریم منم یه چند تا سوال دارم!!
ولی به نظرم بهتره یه تاپیک دیگه برا این موضوع ایجاد کنیم اخه اینجا همین جوریش خیلی شلوغه!
پیوند های قطبی از چه نوعی هستند؟ ایا کووالانسی اند؟
قضیه پیوند های 2 قطبی و 2 قطبی القایی چیه؟
پیوند یون با 2 قطبی چگونه امکان پذیر است؟
ایا پیوند ها به 2 نوع یونی و کووالانسی تقسیم می شوند؟
مواد یون-2 قطبی به صورت یونی حل می شوند یا ملکولی؟ مواد قطبی غیر قطبی چه طور؟ مواد 2 قطبی 2 قطبی القایی چه طور؟؟؟؟
انواع واکنش بین ذره ای:
موثر در انحلال:
1.یون دو قطبی:بین مولکولهای قطبی ویون است
2.دو قطبی -دوقطبی:بین مولکولهای قطبی است به شرط اینکه مولکولهای قطبی فاقد پیوند کووالانسی H-N,H-O,H-F باشد
3.هیدروژنی:بین مولکولهای قطبی است به شرط اینکه دارای پیوندهایH-N,H-F,H-O باشد
4.دوقطبی القایی-دوقطبی القایی(ناقطبی-ناقطبی):بین مولکولهای ناقطبی است
غیر موثر در انحلال:
1.دوقطبی -دوقطبی القایی:بین مولکولهای قطبی وناقطبی
2.یون دوقطبی القایی:بین یون ومولکول دوقطبی
نکته:در ترکیب ها بخش کربنی (آلکیل)بخش نا قطبی مولکول را تشکیل میدهد وبخش اکسیژن دار (اتم الکترو نگاتیو تر)بخش قطبی را تشکیل میدهد
نا قطبی -ناقطبی<دوقطبی -دوقطبی<جاذبه هیدروژنی<جاذبه یون دوقطبی<یون -یون
تا همین جا به شیمی 3مربوط میشه بقیش شیمی 2 رو باید بخونی!
اون فرمول اولیو از کجا آوردی؟!! فک کنم همچین چیزی نداریم !
Last edited by Rainy eye; 06-09-2008 at 15:22.
به نظر منم بهتره یه تاپیک بزنین!
بابا اینجوری همه چی قاطی میشه با هم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)