تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 70 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 700

نام تاپيک: Diablo III

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

واقعا جالبه واسه بازیه Single هم باید ببینی کی سرور ها ON ان یا نه ! یا مثلا سرور ها لگ نمیدن و ... :|:|:|:|:|
    بلیزلردم حالش خوب نیست...
    فکر کنم این درس عبرتی بشه که هر استودیویی که بخواد طمع کنه و از اینجور ملزومات ِ Server-Side بذاره واسه بازی پشیمون بشه.
    البته انقدر رک نگو به بعضیا بر میخوره
    فعلا که پیروز صحنه بلیزارد است و بس فروشش تقریباً اندازه COD بود تو هفته اول! ( COD بازی مولتی پلتفرم و دیابلو انحصاری PC )
    بعید نیست واسه همین موفقیت ها هم شرکتا با کله از بلیز اسکی برن ! ( البته کم شرکتی هست که توانایی چنین حرکتی رو داشته باشه )

اونم با بلیزارد نبود با بلیزلرد بود

2. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

فعلا که پیروز صحنه بلیزارد است و بس فروشش تقریباً اندازه COD بود تو هفته اول! ( COD بازی مولتی پلتفرم و دیابلو انحصاری PC )
    بعید نیست واسه همین موفقیت ها هم شرکتا با کله از بلیز اسکی برن ! ( البته کم شرکتی هست که توانایی چنین حرکتی رو داشته باشه )

من فکر کنمشما هم اصل خریدی و داری بازی میکنی که اینجوری طرفشون رو میگیری!!! نه؟؟
    من بحثی ندارم که کارشون درسته ولی واسه ما که اینجاییم و شرایط اینجوریه یه خورده ناراحت کنندست واقعآ!!
    اگه همه ی شرکت ها همین کار رو بکنن که دیگه باید سیستمم رو جمع کنم برم پی کارم مگر اینکه کلآ اوضاع عوض بشه که چشمم آب نمیخوره حالا حالا ها!!!!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصلا" دلیل خوبی نیاوردی. یعنی در جواب ِ انتقاد ها بدترین جواب همین فروشه ! داری فروش محصولی که ده سالی یه دونه میاد رو با محصولی که سالی یدونه ( بدون در نظر گرفتن رپلیکا هاش ) مقایسه میکنی ؟ نکنیــــــــــد ، ای مردم نکنیـــــــــد.
    بعدشم میگی توانایی "همچین کاری" ، فکر میکنی کاری داره بازی بدی بیرون که سرور ساید باشه اونم سینگلش بعد سرور ها یا Down باشن یا در حال تعمیر باشن یا .... بخدا کاری نداره.

5. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

manuelcalavera جان، 6 تا علامت خنده برای چی بود من خودم از اون دسته از آدمام که در مورد COD میگفتم کیفیت برابر با فروش بالا نیست! اما داستان دیابلو فرق داره. تو یه دلیل به غیر از سرورها بیار که کیفیت بازی رو زیر سوال ببره!
    به ولله اگه بخوام واسه یه لحظه از حرکت بلیز دفاع کنم! به بچه ها تو چت هم گفتم، اینجا هم میگم، بلیز با این کارش بزرگ ترین اشتباه ـشو انجام داد! راحت بدون این جنلولک بازیا میتونست به همه چیش برسه! ولی خوب به هر حال اونم دلایل خودش رو داشته و ...
    در ضمن Duke Nukem هم 7 8 سال طول کشید تا بیاد ولی اصلاً قابل مقایسه هست ؟ فرقی نداره یه بازی 10 سال ساختش طول بکشه یا 1 سال، وقتی یه عنوان طرفدار داره و از دید طرفداراش کیفیتش هم خوب هست فروش میکنه!
    ولی خودمونیم، دیگه چه موفقیتی بیشتر از فروش آخه؟ ( نمره ها که خوب بودن، فروش هم که عالی، دیگه چی باید باشه؟ فقط یکم این وسط طرفدارا قربونی شدن)
    حالا در مورد قسمت دوم! یادمه همون روز اول که بازی اومد، تو همین فروم همسایه 4 نفر ( حداقل ) داشتن با خیال راحت بازی میکردن! ( خواستید یوزرها و پست هاشونم نشونتون میدم ) تو ریویوها هم برید نگاه کنید بعضی ها مشکلی نداشتن به کل! از اون طرف کره ای ها 24 ساعته بازی رو تموم کردن!
    ( نیمخوام بگم مشکل نبوده ها ! اشتباه برداشت نشه )، بعد از اون هم همین طور داره مشکلات کمتر میشه و یه مدت دیگه کاملاً برطرف خواهد شد. ( همین الانش ایرانی ها با این اینترنت دارن بازی میکنن )
    پس به کل اون قسمت که میگی یا دان هستن یا تعمیر از بیخ و بن منتفیه! ( الان از اون موقعی که بازی ریلیز شده دومین بار یه سومین باره داره تعمیر میشه سرورها )
    پس نیاید انقدر این مسئله رو Huge کنید! در نتیجه بله کار داره! وحشتناک هم هست این حرکت! بلیزارد با همین حرکت نیمه موفقش اولین قدم هارو تو Cloud Gaming برداشت! پس فردا تمام بازی ها اینطوری شدن و کنسول Cloud Gaming هم اومد یادتون باشه اولین قدم هارو باز داره بلیزارد بر میداره.
    از اون طرف 1 لحظه فن بیس بلیزارد رو در نظر بگیر، کدوم شرکت آخه انقدر اعتماد به نقس و جرأت داره که بیاد با در نظر گرفتن اون همه پلیر یه بازی Server Based بسازه؟
    به خدا اگه شرکتی در حال حاضر توانایی انجام این کارو داشته باشه

7. 11 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

داخل بحث عزیزان نمیشم .....ولی فروشش خیلی کمتر از cod مولتی پلتفرم بوده :

Activision Blizzard reported that Diablo III had broken the one-day PC sales records, accumulating over 3.5 million sales in the first 24 hours after release and over 6.3 million sales in its first week, not including the 1.2 million people who obtained Diablo III through the World of Warcraft annual pass
    یعنی بازی هفته اول روی 6.3 میلیون فروخته........در صورتی که call of duty در روز نخست 6.5 میلیون فروخته:

Activision reported sales figures for Modern Warfare 3 in the U.S. and UK being more than 6.5 million copies sold on launch day and grossed $400 million in the US and UK alone in its first 24 hours, making it the biggest entertainment launch of all time

در کل از cod نسخه pc بیشتر فروخته ولی در مقایسه با cod مولتی پلتفرم خیلی عقبه.........(اینم در نظر بگیرید که نزدیک 60 درصد فروش cod همیشه روی x360 بوده)

+

در کل فروشش عالی بوده ولی طبیعتا چون بازی انحصاری هست روی پلتفرم خودش بیشتر از بازیهای مولتی میفروشه .........و گرنه اگه رو 3 پلتفرم منتشر میشد شاید بازم تقریبا همین فروشو داشت......

.
    Last edited by halflife g; 30-05-2012 at 13:20.

9. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

داخل بحث عزیزان نمیشم .....ولی فروشش خیلی کمتر از cod مولتی پلتفرم بوده :
    یعنی بازی هفته اول روی 6.3 میلیون فروخته........در صورتی که call of duty در روز نخست 6.5 میلیون فروخته:
    در کل از cod نسخه pc بیشتر فروخته ولی در مقایسه با cod مولتی پلتفرم خیلی عقبه.........(اینم در نظر بگیرید که نزدیک 60 درصد فروش cod همیشه روی x360 بوده)
    در کل فروشش عالی بوده ولی طبیعتا چون بازی انحصاری هست روی پلتفرم خودش بیشتر از بازیهای مولتی میفروشه .........و گرنه اگه رو 3 پلتفرم منتشر میشد شاید بازم تقریبا همین فروشو داشت......
    .
    نمیدونم چرا یه حسی بهم میگفت، الان مراد میاد
    مراد از کجا متوجه شدی من منظورم اصلاً MW3 بود. شاید منظورم MW1 باشه! D: من گفتم COD نگفتم MW3 که
    اگه فروش 4.3 میلیونی MW2 تو روز اول رو حساب کنی تقریباً همون حرف من در میاد!
    حالا جدا از شوخی، با 1.2 میلیون نسخه ای هم که از طریق خرید اکانت سالانه Wow فروش کرده میشه 7.5 !
    که در نوع خودش فوق العادست!

11. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به ولله اگه بخوام واسه یه لحظه از حرکت بلیز دفاع کنم! به بچه ها تو چت هم گفتم، اینجا هم میگم، بلیز با این کارش بزرگ ترین اشتباه ـشو انجام داد! راحت بدون این جنلولک بازیا میتونست به همه چیش برسه! ولی خوب به هر حال اونم دلایل خودش رو داشته و ... در ضمن Duke Nukem هم 7 8 سال طول کشید تا بیاد ولی اصلاً قابل مقایسه هست ؟ فرقی نداره یه بازی 10 سال ساختش طول بکشه یا 1 سال، وقتی یه عنوان طرفدار داره و از دید طرفداراش کیفیتش هم خوب هست فروش میکنه! ولی خودمونیم، دیگه چه موفقیتی بیشتر از فروش آخه؟ ( نمره ها که خوب بودن، فروش هم که عالی، دیگه چی باید باشه؟ فقط یکم این وسط طرفدارا قربونی شدن) حالا در مورد قسمت دوم! یادمه همون روز اول که بازی اومد، تو همین فروم همسایه 4 نفر ( حداقل ) داشتن با خیال راحت بازی میکردن! ( خواستید یوزرها و پست هاشونم نشونتون میدم ) تو ریویوها هم برید نگاه کنید بعضی ها مشکلی نداشتن به کل! از اون طرف کره ای ها 24 ساعته بازی رو تموم کردن! ( نیمخوام بگم مشکل نبوده ها ! اشتباه برداشت نشه )، بعد از اون هم همین طور داره مشکلات کمتر میشه و یه مدت دیگه کاملاً برطرف خواهد شد. ( همین الانش ایرانی ها با این اینترنت دارن بازی میکنن )
    آرین جان فکر می کنم تا الان خودت بهتر می دونی که نظراتمون تو اکثر موارد مرتبط با دیابلو (!) خیلی به هم نزدیکه ... موردی که الان هست دقیقا همینه که گفتی : بعضی از هوادارا قربانی این حرکت شدن ( خصوصا اینجا )

البته جاهای دیگه هم مشکلات کم نبوده , آخرین مورد رسمی و شاید جدی ترین مورد در بین اعتراضات این بود:

به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , سازمان FTC کره جنوبی (Fair Trade Commission) به طور جدی در حال بررسی هستن که ببین آیا بلیزارد باید به بازیبازهای کره ای غرامت پرداخت کنه یا نه و اگه آره چه میزان , دلیلش هم "خدمات ضعیف" نام برده شده.

به هر حال توی این خدمات خصوصا اون اوایل مشکلات کم نبود , امیدواریم شرایط سرور ها باز هم بهتر بشه تا با حیال راحت دست به خرید بزنیم.

13. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

واسه ی کسایی که بازی رو نخریدن بگم که هیچیزی رو از دست ندادن جز اینکه حداقل اعصابشون راحته!!! 2 هفته از شروع بازی گذشته ولی الان دوباره سرورای EU از کار افتاده، من جدا پشیمونم از اینکه خریدم بازی رو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میشه گفت LOL
    Last edited by De4thsong; 30-05-2012 at 22:28.

15. 2 کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

واسه ی کسایی که بازی رو نخریدن بگم که هیچیزی رو از دست ندادن جز اینکه حداقل اعصابشون راحته!!! 2 هفته از شروع بازی گذشته ولی الان دوباره سرورای EU از کار افتاده، من جدا پشیمونم از اینکه خریدم بازی رو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میشه گفت LOL
    این سرورا هزینش خیلی زیاده برای سازنده من قول میدوم حداکثر تا 2 ماه دیگه به چنین وضعی ادامه بدن و بعدش نسخه ی بدون لاگین شدن سرور رو میدن

17. 2 کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

این سرورا هزینش خیلی زیاده برای سازنده من قول میدوم حداکثر تا 2 ماه دیگه به چنین وضعی ادامه بدن و بعدش نسخه ی بدون لاگین شدن سرور رو میدن
    واقعآ امیدواریم اینجوری بشه که بتونیم با خیال راحت بازی کنیم اونم بدون داشتن نگرانی که آیا بازی کامل رو داریم بازی میکنیم یا نه!!

19. 2 کاربر از abtin5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •