یه سوال دیگه هم داشتم gps ش رو میشه تو ایران را انداخت ؟بعدشم میشه فریمویرش رو آپ کرد امکاناتی که الان رو s داره رو داشته باشه ؟
Thx
یه سوال دیگه هم داشتم gps ش رو میشه تو ایران را انداخت ؟بعدشم میشه فریمویرش رو آپ کرد امکاناتی که الان رو s داره رو داشته باشه ؟
Thx
دوستان من امروز با یکی آشنا شدم که میگفت یه کسی هست که
Iphone 3G رو 350 - 400 هزار تومان میفروشه . میگفت اون خودش از آمریکا وارد
میکنه و خودش اینجا رجیستر میکنه و تحویل میده .
به نظر شما مشکل نداره که بخرم؟ چون قیمتش الان 600 هزار تومنه .
به نظر شما کاسه ای زیر نیم کاسه هستیا نه که برم تو کارش.
![]()
عجیب نیست ممکنه. وقتی eBay آیفون 3G هشت گیگ را زده 445 دلار!
با آپدیت فریمور همه امکانات مثل 3Gs خواهد بود. حتی میشه 2G رو هم آپدیت کرد و مثل 3Gs بشه ولی خوب سخت افزار رو نمیشه تغییر داد![]()
اتفاقا 3G الان ارزشش بیشتره چون خیلی قیمتش پایینتر اومده ولی الان 3Gs خیلی قیمتهاش بالاس...
سلان
من نميتونم آهنگ هاي گوشيمو واسه صداي زنگ بذارم
و اينكه عكس كه ميگيرم نمي دونم كجا ذخيره ميشود ؟؟؟؟
كمكم كنين
iphone 3g daram
و اینکه آشنایی زیادی چوان با این گوشی و نرم افزاراش ندارم یه توضیحی هم بدین که چطوری مینونم mms گوشی و فعال کنم !!!
با تشکر
راستی با iBluetooth آهنگ یا عکس که میگیرم توی گوشیم نمایش داده نمی شه و نمی تونم استفاده کنم . مگر با نرم افزارهای FileMagic , Mobile Studio , ...
با تشکر فراوان
عکس که میگیرید، باید بره داخل Photos--->Camera Roll ، این واسه داخل iPhone، برای کامپیوتر هم، زمانی که آیفون رو وصل میکنید، داخل My Computer آیکون آیفون نمایان میشه، درست مثل زمانی که یه USB Flash رو وصل میکنید، میرید اونجا و عکسای گرفته شدتون رو کپی میکنید روی هاردتون...
برای اینکه آهنگ گوشی رو عوض کنید بهترین راه اینکه که نرم افزار AnyRing رو نصب کنید. از Cydia میتونید این کار رو کنید...
زمانی هم که دارید با نرم افزار iBluetooth عکس میگیرید، از شما میپرسه کجا save کنه! میتونید بگید داخل هممون Camera Roll ذخیره کنه، یا اینکه تو یه فولدر دیگه، اما اگه بریزید تو یه فولدر دیگه، باید با یه فایل منیجر از داخل گوشی، برید به اون فولدر و بازش کنید.
مي دونم داخل photo va camra roll ذخيره مي شه . اما نميشه
روي آيكون camera roll شكل آخرين عكسم نمايش داده ميشه اما داخلش خبري نيست
و از داخل خود camera وارد عكس هاي گرفته شده كه ميشم عكس هام سفيد ديده ميشه!!!
آيا همه آيفون ها به نصب نرم افزار واسه تغيير صدا زنگ نياز دارن يا فقط واسه منه ؟
من اون مشکل شما رو تا به حال ندیده بودم! جستجو میکنم ببینم میشه راه حلی براش پیداکرد یا نه، اگه نشه که یه دور Restore میکنید حل میشه.
در مورد آهنگ هم، آیفون امکانی مثل گوشی های دیگه نداره که هر آهنگی که خواستی رو بزاری برای زنگ گوشی!
البته اونقدر جذابیت های دیگه داره که من تا حالا اصلا دنبال عوض کردن آهنگ نبودم!!!
دستتون درد نكنه بابت كمك هايي كه مي كنين .
بله ميدونم واقعا گوشي خوبيه و بروز هم هست
سوال ديگه اينكه من يك سري نرم افزارهارو دانلود ميكنم با PC و از طريق ituns نصبشون مي كنم
مثلا از 10 تا 4 تاشون نصب ميشه و بقيه نصب نمي شن . erore نميده اما در گوشه هم نصب نميشه و 2باره كه داخل application رو نگاه ميكني تيك active آن برداشته شده ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)