سلام
نیکون D3100 از خیلی از جهات بهتر از همتای کاننی خودش هست ولی اگر به کنن علاقمندید پیشنهاد من 550D هست.
سلام
نیکون D3100 از خیلی از جهات بهتر از همتای کاننی خودش هست ولی اگر به کنن علاقمندید پیشنهاد من 550D هست.
سلام
بهتر هست برتریها و ضعفها رو هم عنوان کنید
البته نمیدونم این دوستمون برای چه کاری میل به اس ال ار پیدا کرده اند و برای چه مصارفی میخواهند مثلا حیات وحش یا طبیعت یا پرتره یا...
ولی تفاوت این دو دوربین خیلی محسوس نیست ولی دی3100 از لحاظ قیمتی وضعیت مناسب تری داره.
فکر میکنم ایشون قصد خرید دوربین با لنز کیت 18-55 داشته باشند که کیفیت اپتیکیه لنز 18-55 نیکون از همتای کننی خودش یک سر و گردن بالاتره!
به این صفحات هم برای بررسی دقیق تر میتونید مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازهم سوالی بود دوستانه درخدمتم.
یک سوال دارم دوستان
اگر Cmos ارزان تر و کم قابلیت تر از CCD هست چرا دوربین Canon Ixus 1000 SX که پردازنده ی Cmos دارد 400 هزار تومان و دوربین Canon SX 210 که پردازنده ی CCD دارد 330 هزار تومان است در صورتی که هم زوم اپتیک بالاتری دارد و هم پیکسل های بیشتری
سوال بعدی : کدام یک بهتر است ؟
Canon ixus 1000
پردازنده Cmos
حساسیت 10 مگا پیکسل
زوم اپتیک 10 ایکس
Canon sx 210
پردازنده CCD
حساسیت 14.1 مگا
زوم اپتیک 14 ایک
سنسور(نه پردازنده)
رفتار نوری سنسور CMOS در این اندازه(دوربین های کامپکت) هنوز به خوبی CCD نیست اما شاید در آینده پیشرفت های خوبی بشه
يه سئوال:
مگه به دليل بزرگتر بودن سطح سنسور CMOS به نسبت CCD و در نتيجه کاهش تعداد خطوط مرزي در يک تصوير، اين نوع سنسور باعث کاهش نويز و بلور در تصوير نميشه؟
يهني سنسورهاي CMOS تو کامپکتها، اختلاف اندازخ دارن با SLR ها!!!!
يعني بطور قطع!! نميشه فتوا داد که CMOS کيفيت تصوير بالاتر از CCD داره؟؟... چرا؟
ممنون از اساتيد.
همینطوره
نمیشه فتوای کلی داد
حتی در مورد DSLR ها نمی توان با قطعیت تنها بر اساس نوع سنسور قضاوت کرد
ممنون دوست خوبم اما من جوبم رو نگرفتم
اگر Cmos ارزان تر و کم قابلیت تر از CCD هست چرا دوربین Canon Ixus 1000 SX که پردازنده ی Cmos دارد 400 هزار تومان و دوربین Canon SX 210 که پردازنده ی CCD دارد 330 هزار تومان است در صورتی که هم زوم اپتیک بالاتری دارد و هم پیکسل های بیشتری
سوال بعدی : کدام یک بهتر است ؟
Canon ixus 1000
پردازنده Cmos
حساسیت 10 مگا پیکسل
زوم اپتیک 10 ایکس
Canon sx 210
پردازنده CCD
حساسیت 14.1 مگا
زوم اپتیک 14 ایک
سلام
کی گفته پردازنده های Cmos ارزان تر و کم قابلیت تر هستند؟!
اتفاقا برعکس.روی تکنولوژی Cmos خیلی خوب کار شده و پیشرفت های خیلی خوبی هم داشته.
این دو مدلی که شما میفرمایید را من نمیشناسم ولی حتما توی دو کلاس متفاوت هستند و برای همین این اختلاف قیمت تقریبا کم را دارند.
تایید میشه
من توضیح دادم CMOS در این سایز همنوز پیشرفت لازم رو نکرده و پرفورمنس کمتری نسبت به CCD در این سایز داره اما در اندازه های بزرگتر ماجرا برعکسه و کاملا به نفع CMOS است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)