مرسی از جوابت
خوب همین t9 رو چطوری خاموش کنم؟
xplore رو هنوز تست نکردم
مرسی از جوابت
خوب همین t9 رو چطوری خاموش کنم؟
xplore رو هنوز تست نکردم
جالبه.P1 این T9 رو نداره.شاید منظورتون prediction هست؟
آره هست منتهی من هنوز تستش نکردم..یه هکی هست که فایل های ذریافتی رو تو یه فولدر تو مموری سیو میکنه.
فقط ذیگه نمیشه همون موقع که اومد فایله رو دید و باید رفت تو مموری و دید
هه هه راست میگیجالبه.P1 این T9 رو نداره.شاید منظورتون prediction هست؟نمیدونم با w950 یا 810 قاطی کردم
more>text option>perdivtive textخوب همین t9 رو چطوری خاموش کنم؟
تیکشو بردار .
ببینید پسرهای من
این شکلی میشه :
اینم text option :
رو حالت تشخیص دست خط هم نیست
رو keyboard prediction only هست
حالا چی؟
مهدی تو این مشکل رو نداری؟
ایول.چقدر گزینه اضافه شده در مقایسه با p1. خیلی کاملتره.
حامد جون قربون شکل ماهت بگو من چیکار کنم
بعدا از همه جاش عکس میگیرم نشونتون میدم که فرقش رو با p1 ببینید![]()
به نظرم این spell word هست.
اگر نه اون شکل توی استاتوس بار که نوشته T رو روش بزن ببین چی مینویسه.البته اون که واسه prediction هست.
ببین واسه ما گزینه های 2 و3و4و9 رو نداره.
همه رو تست کنی یکی از همی ها هست دیگه.
کلهم اجمعین گوشی من همچین چیزی که واسه دستخط قارسی گفتی ندارههههه. من تو گوشی دوستم دبلیو960 دیدم ولی مال من اصلا نداره
چه ظلمی برا مموری باید در پشتشو باز کنیم. بعد 2 روز درش میشگنه.
900 در باطریش کشوییه یا فشاری؟
میدونم مثال زدی بابا منم مثال زدم...
میدونی گوشی من از اون سری اووووول اولیاس که نه کیبرد فارسی داره نه دستخط... یعنی اصل اصله همون خط تولید اول
آخه میدونی خیلی خارجیه از مال همتون بهتره
آره بدون گارانتی گرفتم
طبق تنظیمات کارخانه t9 فعاله چ1 هم داره
برای خارج شدن از حال تی9 یه کلید میانبر هم داره : باید دکمه ستاره * رو 3 ثانیه نگه داری از این حالت خارج میشه و بلعکس...
آرامش خودتو حفظ کن خونسرد باش ما اینجاییم نجاتت میدیم . خوب حالا یه نفس عمیق بکش و خیلی آروم و آهسته بگو چی شده ... خوب....خوب...خوبه...مشکلی نداره...خوب...آها...![]()
اون که واسه تبدیل حالت تشخیص دست خط به prediction هبه نظرم این spell word هست.
اگر نه اون شکل توی استاتوس بار که نوشته T رو روش بزن ببین چی مینویسه.البته اون که واسه prediction هست.
spell word هم واسه وارد کردن کلمه هست واسه پیش بینی کلمه اما هیچ تنضیماتی نیست واسش
change input mode هم واسه رفتن به حالت تشخیص دست خط و کیبوردهببین واسه ما گزینه های 2 و3و4و9 رو نداره.
همه رو تست کنی یکی از همی ها هست دیگه.
change case هم واسه نوع نوشتنه = حرف اول بزرگ بقیه کوچیک + همه حرفها کوچیک + همه حرفا بزرگ + اعداد
spell word هم که گفتم
auto save هم نمیدونم چیه اما مال این نیست
وقتی رو حالت تشخیص دستخط هستی از این مسیر هم میتونی:کلهم اجمعین گوشی من همچین چیزی که واسه دستخط قارسی گفتی ندارههههه. من تو گوشی دوستم دبلیو960 دیدم ولی مال من اصلا نداره
برو تو more>> text option
ببین اینجا هم arabic handwriting نداری؟
آره دیگهچه ظلمی برا مموری باید در پشتشو باز کنیم. بعد 2 روز درش میشگنه.
اینش بده
ولی قرار نیست روزی 100 بار مموری رو در بیاری که
من اون گوشیمو داشتم کل مدت 1 سال و نیم فط 3-4 بار مموریش رو در آوردم اونم واسه اینکه داشتم میرفتم تو پادگان و نظام وظیفه و اینا
اما اگه مثل g700 بود خیلی بهتر بود
فشاری900 در باطریش کشوییه یا فشاری؟
میدونی گوشی من از اون سری اووووول اولیاس که نه کیبرد فارسی داره نه دستخط... یعنی اصل اصله همون خط تولید اول
آخه میدونی خیلی خارجیه از مال همتون بهتره
آره بدون گارانتی گرفتم
پس از این سری آزمایشی ها بوده
سرت کلاه گزاشتن برو عوضش کن![]()
![]()
من نخوام t9 فعال باشه کیو باید ببینم؟طبق تنظیمات کارخانه t9 فعاله چ1 هم داره
چ 1 دیگه چیه؟
دکمه * که نگه میداری بازم از حالت کیبورد میره به تشخیص دستخط و بلعکسبرای خارج شدن از حال تی9 یه کلید میانبر هم داره : باید دکمه ستاره * رو 3 ثانیه نگه داری از این حالت خارج میشه و بلعکس...
اون گوشی جاوا ها اینطوری بود
این نیست
ببین من خونسردمآرامش خودتو حفظ کن خونسرد باش ما اینجاییم نجاتت میدیم . خوب حالا یه نفس عمیق بکش و خیلی آروم و آهسته بگو چی شده ... خوب....خوب...خوبه...مشکلی نداره...خوب...آها...![]()
نهکلا سوالاتی هست که دارم . گفتم که تا حالا uiq نداشتم خودم سوالام زیاده شزمنده
راستی تو دفترچه تلفن هم هیچ optionی وجود نداره که copy from sim داشته باشه توش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)