سلام کسی از دوستان جواب سوالم رو نمیده!؟
ضمنا مسیر آپدیتهای بیت 2008 کجاس!؟ کسی می دونه؟
ممنون
سلام کسی از دوستان جواب سوالم رو نمیده!؟
ضمنا مسیر آپدیتهای بیت 2008 کجاس!؟ کسی می دونه؟
ممنون
اگر طبق روش پست اول استفاده کنيد نياز به کار های اضافی نيست!
مسير قرار گيری آپديت های محصول بيت دفندر 2008:
C:\Program Files\Common Files\BitDefender\BitDefender Threat Scanner
مارکوس جان سلام
ممنون که جواب دادی
من کاملا طبق پست اول پیش رفتم و در همون مراحل اکانت درست نکردم چون چنین چیزی نبود ولی هر از مدتی بیت از من می خواد که اکانت درست کنم!برای همین سوال کردم که لازمه یا نه
من مسیر آپدیتها رو پیدا کردم با راهنمایی شما اما می خواستم ببینم کل این پوشه رو باید کپی کنم!؟ و بعدا اگر خواستم آپدیتها رو دوباره توی بیت قرار بدم کل این پوشه رو جایگزین کنم؟(خیلی حجمش زیاده 550 مگابایت هست!)
با تشکر
Last edited by bahal20; 15-06-2008 at 05:21.
راستش طبق آموزش شما از يک کد سوخته هم استفاده کنيد، چون سرور آپديت رو طبق آموزش تغيير دادين، و اگر محصول بخوبی کار ميکنه و آپديت ميشه، اگر هم اخطار بده موردی نيست...
در مورد مسير هم شما فقط يکی از پوشه های av32bit_ ... رو کپی بگيرين کافی هست چون تمام پوشه های به اين نام فايل های يکسان دارند، ولی در مورد انتقال اون به محصول راستش چون تست نکردم دقيق نميدونم چگونه هست، البته اگر روش کپی باشه حتماً از طريق Safe Mode اين کار رو انجام بدهيد، ولی درکل اين يک مورد رو تست نکردم
ممنون مارکوس جان
بهرحال اگر تست کردید به من هم خبر بدید
اگه ميشه يك توضيح براي بيت دفندر بگذاريد
از اينايي كه ميگه فلان تكنولوژي رو داره و آنتي ...
اين نسخهها چه تفاوتي با هم دارند؟
من الان ميخوام اينترنت سكيوريتي نصب كنم بهترين نسخه كدوم هست؟
اول بهت بگم اونها قديميه و براي دريافت نسخههاي جديد بايد بري تاپيك زير:
بستگي داره
بهترين نسخه اي وجود نداره ولي نسخهاي كه همه چيزي داره داره total security است
سلام
در آنتی ویروس BitDefender Antivirus Plus v10 که البته اینترنت سکیوریتی هم هست محل قرار گرفتن آپدیتها کجاست؟
یه سوال دیگه آپدیتهای تو سایت همون هایی هست که خود نرم افزار دانلود میکنه؟
سلام
من معمولا از دی وی دی های نرم افزاری که یک مجموعه هست ایمیج میگیرم ولی این بیت دفندر اونا رو نمذاره اجرا کنن و Blocked میکنه بدون هیچ سوالی ...
چطور میتونم کاری کنم که به این فایل ها و امثال اینا گیر نده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)