انصراف مساله ای بسیار پیچیده هست! آیا کامل انصراف داده؟! یعنی تمام مدارک رو پس گرفته؟ یا اینکه هنوز تعدادی از مدارک در دفتر اسناد دانشگاه هست! ضمن اینکه، در کل در این مواقع بهتر هست مستقیم با رئیس دانشگاه صحبت کنید، نیاز به دوندگی بسیار داره.
انصراف مساله ای بسیار پیچیده هست! آیا کامل انصراف داده؟! یعنی تمام مدارک رو پس گرفته؟ یا اینکه هنوز تعدادی از مدارک در دفتر اسناد دانشگاه هست! ضمن اینکه، در کل در این مواقع بهتر هست مستقیم با رئیس دانشگاه صحبت کنید، نیاز به دوندگی بسیار داره.
حتما یه کپی از فیش بانکی رو برای خودت نگه دار!
در مورد کلاس ها هم، من که ترم پنج ورودی رسمی ( کنکور سراسری ) هستم، هیچ مشکلی ندارم، و اکثر کلاس هایی که امتحانش تشریحی هم داره میرم ( چون استاد تصحیح میکنه! استاد خودت، نه ماشین )
این شماره دانشجویی و رمز رو رفتم از آموزش گرفتم.وارد سیستم گلستان که میشم اثری از نمرات ترم دانشپذیری نیست.ریاضی 1 رو پاس کردم الان که میخوام ریاضی 2 رو وردارم میگه عدم رعایت پیش نیازی.
ای بمیرن با این برنامه ریزی و نظمشون هر کی به هرکیه.
من فراگیر دانشگاه ÷یام نور قبول شدم ولی 4 واحد ÷یش دانشگاهیم مونده می خواستم بدونم من میتونم وارد دانشگاه بشم یا نه
بنده که کماکان همچنان در شیش و پنج به سر میبرم!×! و اصلا هم حس و حاله رفتن تا رودهن به خاطره 6-7 تا شماره رو ندارم!!!
این میثم هم نیست که ببینیم چی کار کرده!×!
![]()
اقا خوش بحالتون ثبت نام و انتخاب واحد هم کردین.ما که تازه 8 آبان باید بریم ثبت نام اصلا ببینیم مشکل می خوریم یا ثبت نام می شیم!!
دوستانی که ثبت نام کردند به من یک ای دی بدن ببینم چجوری انتخاب رشته کردند من که موندم
به این عکس های که گذاشتم نگاه کنید من تو کفم اخر من قبول شدم یا نه یکی به من بگه اینجا چه خبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by mohsen_blid; 22-10-2008 at 18:38.
خوب اون شماره تلفن رو محض خنده که بهت ندادم داریوش جان
SMS میدادی یا تماس میگرفتی
فردا میرم اگه شد شماره تو رو هم میگیرم.
مهلت ثبت نام تا 9/8 تمدید شده خیالت راحت
از دوستان می خوام بپرسم اونایی که قبول شدن اون پایین تو مشخصات کلی نمره معدل دانشگاه و دانشکده و رشته رو چند زدن و ایا اینا مال ما هست یا نمره ای که باید بگیریم
دوم اینکه ایا میشه رفت دانشگاه پیام نور و اعتراض کرد و درخواست کرد اونایی که در هنگام اعلام نتایج رد شدن کارنامه هاشون رو دوباره چک کنن
جواب این سوالا رو هم خودم رفتم از دانشجوی ترم 3 فراگیر پرسیدم :
1- اگه درسخون باشید 8 حتی کمتر..چون اگه معدلتون بالا باشه تا 20 واحد هم میدن .
2-خیر..ممکنه وسط هفته هم باشه
3-علاوه بر رفع اشکال ، سرفصل ها و تیترهای اصلی تدریس میشه
4-برای رشته های غیر فنی 200 و حتی کمتر
5-برگه ها و سوالات و نمره ها همگی توسط سیستم تعیین میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)