فرمایش این دوستمون کاملا صحیحه ، من تو گوشیم 3 بار Uninstal/reinstal کردم تا درست شد ، محض احتیاط یه بار دیگه اون فایل trkdriver.ldd رو هم overwrite کنید ، بعد capsswitch رو نصب کنید ، حتما جواب میگیرید![]()
فرمایش این دوستمون کاملا صحیحه ، من تو گوشیم 3 بار Uninstal/reinstal کردم تا درست شد ، محض احتیاط یه بار دیگه اون فایل trkdriver.ldd رو هم overwrite کنید ، بعد capsswitch رو نصب کنید ، حتما جواب میگیرید![]()
منظورتون چیه ؟؟ یعنی آنیستالش کنی دوباره نصب کنی دیگه نمی خواد cap رو Off کنی ؟؟
دوستان من شاید دیگه نتونم هر روز بیام شاید هفته ای یه بار یا شاید شیطونی کردم و هر 3 روزی اومدم . خوب تا بعد از امتحانا خدافظ
بابا جوابه ما رو يكي بده. close +end رو ميده ولي انگار گوشي هك نشده . به فولدر sys دسترسي ندارم
چرا براي من تو قسمت device manager چيزي بنام SE application port نمياد ؟ اون يكيش مياد فقط
شما باید در کنار آیکون اصلی pc suit یه آیکون Mrouter رو هم ببینی ، وضعیتشم conected باشه ، اگر اینطور نیست device رو unistall کن از روی کامپیوتر و دوباره با درایور صحیح از روی cd همراه گوشی نصبش کن ، راستی اگرم antiviruse نورتون داری disable کن ، بد کوفتیه این norton تاحالا برای من دردسر زیاد درست کرده ، مشکل این مدلی داشتم با نصب درایور مودم adsl طبق قاعده هم هیچ ربطی بهم ندارن![]()
دوستان من واقعا از همگي علي الخصوص hmr007 و nakazaki تشكر ميكنم مراحل هم انجام دادم و به مشكلي بر نخوردم ممنونم
به احتمال زياد شما از فايل منيجر خود گوشي استفاده ميكنيد بهترين فايل منيجر x_plore ورژن 1.20 به بالا هست از اونا استفاده كن فولدر sys هم بهت نشون ميده فقط بايد چك كني اون نرم افزار capswitch بايد off باشه اگه با اين كارايي كه گفتم درست نشد مراحل رو به دقت از اول انجام بده
دوستان عزيز 1 سوالي داشتم تو اون اكثر برنامه هايه معرفي شده من در عكس هايه اون نرم افزار taskbar خوشكلي ديدم آيا كسي اون رو داره به من بده البته ميدونم اينجا جاش نبود ببخشيد
بله مو به مو مراحل ساین کردن برنامه هارو انجام دادم،
فایلم کپی کردم،
ولی نمیدونم کجا اشتباه کردم.!؟
فقط اون فایل sis که خود اون برنامه میسازه که معمولا 1کیلوبایت بیشتر از فایل اصلی هست رو باید نصب کرد دیگه. . .
.
.
.
حسین جون شرمنده اگه دیر میگیرم.![]()
چه اروری میده؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)