سلام.......................قيمتش هم پرسيدي؟ساخت كجان؟؟؟
سلام.......................قيمتش هم پرسيدي؟ساخت كجان؟؟؟
سلام
بله هر دو ساخت کشور چین با مونتاژ ایران هستند
اولی 1.2 الی 1.5 میلیون هست .
دومی - در کلاس ریسر - 1.2 میلیون و محصول مونتاژ فارس موتور سیکلت
ویرایش :
راستی تریال - در کلاس کراس 220 - "هاندا" رو هم پیدا کردم بقیمت 1.6 میلیون که خب مزایای خودش رو برای آف-رود داره . بخصوص قدرت بسیار و خورشیدی بزرگ عقب و دور موتور بالا . فکر کنم باهاش بشه از تپه بالا رفت . فقط نمی دونم نیاز به مجوز داره یا نه .
نکته :
من بیشتر کلیپ های موتور های کلاس هایی که نوشتم رو در سایت یوتوب دیدم . از روی اونها جمع بندی کردم . مثلا این موتور کویر شبه "لیفان" 200 هست .
این موتور بسیار سبک هم که فوق العاده است برای تمرین و ورزش ولی ظاهرا امکان خریدش نیست :
![]()
Last edited by piremard; 15-03-2009 at 18:09.
خوبه
یه مدل سوزوکی هم فکر کنم تو همین قیمتها باشه اونم خوبه . توی تیونینگ تاک فکر کنم یه تاپیک داشت .
حیف نیست یک و دویست بدی بدی پول وینر ؟؟!
سلام
خب رفیق یکمی بیشتر توضیح بدید لطفا . جدا من در زمینه موتور کم سوادم . دوست دارم بیشتر بدونم
ممنون از وقتیکه صرف می کنید
این موتور بنظر من 500 بیشتر ارزش نداره . اگر فقط برای دکور میخواهید و یک و دویست برای شما چیزی نیست اینو بخرید . در غیر اینصورت ارزش نداره .
اگر بگید موتور را واسه چی میخواهید و چقدر بودجه دارید دوستان راهنماییتون میکنند .
دوست گرامی من بودجم محدود نیست . ولی چون دو سه ماهی تهرانم حیفه بیشتر از 2 میلیون برای یه سفر کوتاه خرج کنم .
تنها بودم . گفتم یه موتور بخرم تو این تعطیلات برم چرخی بزنم و در دامن طبیعت گذران وقت کنیم
انی وی :
موتوری که می خوام بیشتر قدرتی باشه تا سرعتی
بشه با اون تا مثلا اصفهان رفت و برگشت - حداقل یکبار - !
ظاهر موقری داشته باشه - نه جلف باشه و نه ضمخت و بد قواره - از این بابت از پالس و پولسار و وویو خوشم نمی آد .
باک نسبتا بزرگی داشته باشه
همین . دیگه یه کوله بذارم پشتش و یه کیسه خواب و چادر و بریم ببینیم خدا چی می خواد.
متشکرم از وقتی که می ذارید .
سلام سلام
دوست من یه Ybx داره که 7000 تا کار کرده. به شدت لرزشش کم است حتی به جرات از پولسار هم بهتر است در این زمینه (پالس رو وقتی گاز می دی چراغ عقب می لرزه!!)دوستان به نظر شما بهترین چیزی که میشه با 1 تومن گرفت چیه؟ من خودم yamaha ybx مد نظرم هست، نظر شما چیه؟
همه چیزش هم طبیعی است. تا حالا آچارکشی هم نشده. اولین موتور دوستمم هم بوده و تقریبا بی تجربه باهاش رفتار شده (70 تا کار کرده بود یه سربالایی رو دو ترک انداختیم گفتم موتور می پوکه. عین شیر رفت بالا)
نکته: همیشه ممکنه یه موتور خوب در بیاد و همنوعش بد!!
اون سوزوکی gs125 هست که فکر کنم 1.200 باشه (و اگه این شرکتها ... باشند توشیه مدل سوزوکی هم فکر کنم تو همین قیمتها باشه اونم خوبه . توی تیونینگ تاک فکر کنم یه تاپیک داشت .!! باید 95 درصد قطعاتش ژاپنی باشه)
اولین مکان تهران خیابان بزرگ و عظیم گمرک می باشد. مترو ایستگاه مولوی بعد یه مینی بوسسلام
خب من قرار گذاشتم تو این هفته ان شا الله یکی از این دو تا موتور رو بخرم . بریم یکم ایرانگردی کنیم
کویر تریال 200cc - با نام ردیسون 200
وینر 200cc - بنام اصلی Zongshen 200cc gs
اینهم تصویرش :
می فرمائید :خب که چی ؟! بماچه و ... ؟
مشکل همین جاست . الان من برای خرید این موتور سیکلت ها باید کجای این تهران بگردم - منظورم تبلیغ و معرفی فروشگاه و ... نیست ها - من نمی دونم این دو تا موتور رو اگر بشه پیدا کرد ، کجا باید جستجو شون کرد ؟
شرق - غرب - جنوب و....!؟
یه مغازه ای نزدیک خونه ی من هست که توش موتورهای 4 چرخ آف رود هم پیدا می شه . ولی موتورهای تریالش شبیه به روان هستند و سنگین بنظر می رسند ! چه کنم ؟ممنون از صبر شما
جای دوم هم خیابان 17 شهریور است (میدان امام حسین)
نکته: اگه تو 50 تا کشور برای فروختن جنسشان به شما دروغ گویند مطمئن باشید در این خیابان گمرک 10 برابر آن به شما دروغ خواهند گفت.
راستی نظرم را قبلا در مورد رادیسون گفته ام (تو فروم .... در مورد شتابش تعریف زیاده.)
اما وینر
انقدر در مورد این موتور بد شنیده ام که گویم پول دور ریختن هست هست هست (دنبال کثیر 150 محصول شرکت کویر هم نروید!!)
این وینر نه ننه داره نه بابا. (اصلا کدوم جنس چینی داره!!)
این هاندا همون Honda است؟؟راستی تریال - در کلاس کراس 220 - "هاندا" رو هم پیدا کردم بقیمت 1.6 میلیون که خب مزایای خودش رو برای آف-رود داره . بخصوص قدرت بسیار و خورشیدی بزرگ عقب و دور موتور بالا . فکر کنم باهاش بشه از تپه بالا رفت . فقط نمی دونم نیاز به مجوز داره یا نه .
اگه بله که با این قیمت فکر کنم مدل قدیمی باشه (خیلی)
روی این سوزوکی هم فکر کنید suzuki gs125
برای همچین مسافت هایی موتور چندان وسیله راحتی نیست مگه این کلاس مسافرتی ها (یه مدل bmw دیده بودم 19 تومن!!)انی وی :
موتوری که می خوام بیشتر قدرتی باشه تا سرعتی
بشه با اون تا مثلا اصفهان رفت و برگشت - حداقل یکبار - !
ظاهر موقری داشته باشه - نه جلف باشه و نه ضمخت و بد قواره - از این بابت از پالس و پولسار و وویو خوشم نمی آد .
باک نسبتا بزرگی داشته باشه
همین . دیگه یه کوله بذارم پشتش و یه کیسه خواب و چادر و بریم ببینیم خدا چی می خواد.
متشکرم از وقتی که می ذارید .
من می گم یه پراید بگیرید 4 تومن یا یه pk ارزونتر. وقتی خواستید برگردید خارج هدیه اش بدهید به من!!! (البته من pk دوست ندارم
)
همین CG125 خودمون هم موتور بدی نیست. اصلش دور و بر 1.8 در میاد.
اگه گمرک رفتید تریل های اصل و نصب دار را هم یه قیمت کنید
kmx kdx
dt
xl
hyousong
البته همه عمر کرده هستندولی پدر مادر دار هستند
تا یادم نرفته بگم برای مسافرت طولانی در شرایط ایران شاید موتورهای هارلی دیویدسون (البته بیشتر طرح هارلی پیدا میشه) خوب باشند
Last edited by zahedy2006; 15-03-2009 at 23:14.
اون سوزوکی رو پیدا نکردم توبازار (یعنی تو شهر ما نبود)
ybx رو خریدم، با این حرفتون که مثل شیر میره بالا موافقم، قعلا حیف تو آب بندی نمیشه بهش زور آورد
صداش بهتره از سی جی ، لرزشش هم خیلی کمتره، در کل من رو راضی کرده فعلا
فقط سختیش دنده هاشه تا بهش عادت کنم... مخصوصا خلاص کردن![]()
راستی چه راهی هست که بشه فهمید قطعات موتور واقعا کجایی هستن؟ تو سند من خورده ژاپن ولی بعید می دونم ژاپنی باشه، شنیدم هندیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)