یه مدیا پلیر ورژن قدیمی هست که خیلی از کدکا روش نصب میشه اون پخش میکرد ولی برا این بازی رو امتحان نکردم
دقیق نمیدونم بازم دوستان راهنماییت میکنن
یه مدیا پلیر ورژن قدیمی هست که خیلی از کدکا روش نصب میشه اون پخش میکرد ولی برا این بازی رو امتحان نکردم
دقیق نمیدونم بازم دوستان راهنماییت میکنن
من جديدا اين بازي را شروع كردم . خواهش ميكنم اگر كسي جواب منرا ميداند حتما جواب بده.
من بعداز كشتن اون غوله كه جانورهاي منفجر شونده رو پرت ميكنه از چرخ دنده هاي پشت سرش مسير را ادامه دادم و به اسانسور و بعد به ساعت زمان رسيدم . اما از اين به بعد كه به زمان حال برمي گردم به جاي رد شدن ورفتن به مرحله ي جديد دوباره همان مسير را در زمان خرابي (حال) طي ميكنه وپس از طي مسير اسياب خراب شده داهاكا دوباره اون را دنبال ميكنه تا دوباره به ساعت شني اون طرف مسير برسه ودوباره ساعت زمان اون رو به همان مسير در زمان گذشته ميبره وبازي كشتن غول تكرار ميشه با اين تفاوت كه ديگه دستگيرذه ها و دشمن ها تكرار نميشه.
نقشه هم در زمان گذشته اون قسمت را نشان نميده ولي در حالت حال باضربدر ساعت شني ان طرف همين مسير را نشان ميده كه وقتي دوباره به اونجا ميرسي مرحله ي جديدي نمي اورد ودوباره اين مسيررو در حالت گذشته طي ميكنيم
حالا به من بگوييد كه سي دي من خراب است ويا راه مخفي ويا كار خاصي را بايد انجام بدهم ؟
سلام دوست عزیز
شما مطمئن هستید که بعد از کشتن اون جونور بد ترکیب سیستم مکانیکی رو فعال میکنید؟
من خیلی وقت پیش این بازی رو انجام دادم و دقیقا یادم نیست ولی وقتی اون رو میکشید باید از اون چرخدنده ها بالا بری و به یه نرده بان برسی و از اون هم بالا بری و بعد اگه اشتباه نکنم اون بالا باید یه اهرم رو بچرخونی تا سیستم مکانیکی فعال بشه و یکی از قفل های در سالن کاخی که پرنس فکر میکنه شن ها در اونجا ساخته میشن باز بشه . لازم به ذکره که اون بالا دوباره چند تا از اون گربه هایی که منفجر میشن بهت حمله میکنن و بعد از اونم تا اونجایی که یادم میاد باید وارد یه در بشی و از چند تا پارچه بیای پایین و اصلا فکر نمیکنم باید به زمان حال برگردی .
حالا دوباره بازی کن ببین این کارارو کردی یانه .
اون اهرمي كه سيستم مكانيكي را فعال ميكنه كجاست چون من ازاون مسير چندين بار رفتم و از او پرده ها هم پايين رفتم ودوباره رسيدم به همانئ جايي كه يك دكمه روي ديوار هست كه بايد اون را فعال كني تا يك سكو ي سياه رنگ بيايد بالا وبعد بايد از روي سكو طنتاب را بگيري و....
بالاي اون نردبان يك اهرم هست ومشخصات گربه هاد هم درست گفتيد فقط مشكل اينه كه اين اهرم قبلا ودر مرحله اسانسور استفاده شده وديگه كار نميكنه وشما مجبوريد روي اسانسو ر بريد ومثل مرحله ي اسانسور اونجا را رد كنيد .
اگر يادتون باشه بعد از روي اسانسور بايد از روي يك چرخ دنده كه در حال گردش هست بپريد وبه روي ديوار روبرويي برسيدو .... وبعد ماشين زمان وبعد روز از نو روزي از نو .
Last edited by ghasanfar; 28-07-2008 at 11:29.
باز هم سلام خدمت دوست عزیز
اولا که اصلا قابلی نداشت این وظیفه ماست که چیزی رو که میدونیم به سایر دوستان هم بگیم
دوم اینکه دوست عزیز شما خیلی تند میرید . !!! درست دقت کنید دقیقا بعد از اونجایی که اون غول بی شاخ و دم رو کشتید باید از اون چرخدندهای پشت سر آقا غوله بالا برید که به اونها چند تا میله وصله که با چرخیدن دور اونها این کار رو انجام میدید. بعد که از اون چوب ها بالا رفتید و همین طور از پله ای که اونجا هستش اونوقت اگه اشتباه نکنم اون بالا یه دستگیره هستش که باید ازش آویزون بشی و وقتی این کار رو کردی یه راهی به سمت اون دستگیره که گفتم باز میشه و بعد از چرخوندن اون دستگیره هستش که شما باید برگردی و از اون پارچه های قرمز رنگ پایین بری .
اصلا حالا که شما گفتید خودم هم شک کردم . اگه شد امشب دوباره نصبش میکنم و فردا خبر دقیقش رو بهتون میدم ولی باید یه کم صبر داشته باشی چون به اونجا رسیدن فکر کنم یه 2 ساعتی وقت بخواد.
به هر حال هر قضیه ای که هست همون جاس که اون غوله رو می کشی نه جای دیگه بنا بر این زیاد از اونجا دور نشو.
بعدا خبرش رو بهت میدم . موفق باشی![]()
بعداز اينكه از اون دستگيره اويزون شدي چه جور راهي به سمت دستگيره مورد نظر باز ميشه . چون دستگيره بالايي غير فعاله. البته شايد هم من دارم دستگيره ها رو اشتباه ميكنم. اگر بتونيد با عكس نشون بديد ممنون ميشم.
عزیز من شما غولو که کشتی صفحه سبک میشه میاد بالا میری پشت سر غول که یه راه هست رسیدی بالا یه میله هست ازش
آویزون بشی تابلوه یه پل فعال میشه اون پل که فعال شد میری محورو میچرخونه تا یه تاق Empres باز بشه اگه درست نوشته باشم
اسمشو همین بعد برمگردی اتاق اصلی اگر مرحله جنگل رو رفته باشی که هیچ میری برای جنگ با کایلینا اگر که نه باید مرحله جنگل رو بری تا
تاق دوم در رو هم باز کنی
به همین راحتی
باز هم سلام .
گفته دوست عزیز mist کاملا تایید میشه . من دیشب دوباره نصبش کردم و رفتم . اصلا همون اولین بار که این غوله رو می بینی ، اون دستگیره ای رو که باید بچرخونی رو نشون میده که درست بالا سر آقا غولس .
من بازي رو از دو سيو قبلش ادامه دادم . بعد از كشتن اون غول از چرخ دنده هاي پشت سرش بالا رفتم وسپس از نردبون بالا رفتم اون سه تا گربه رو كشتم .بعد از اون دستگيره كه اويزون شدم يك راه به سمت اون اهرم اتيشيه درست شد .اون اهرم اتيشيه رو يك دور كامل چرخونم دري كه روبريم بود باز شد ويك فيلم هم از باز شدن يكي از قفلهايي كه كالينا نشون داده بود پخش شد.من از دري كه باز شده بود رفتم پايين وسه تا گربه رو كشتم .اونجا يك در كوچك بود كه قفل بود به نظر هم نمي امد كه بايد باز بشه.من از سه تاپرده اخر راهرو رفتم پايين و به يك طبقه رسيدم كه يك در ميله اي نسبتا بزرگ هم اونجا بود وهركتاري كردم باز نشد وباضربه قدرتي هم باز نشد .تنها راه خروج از اونجا فقط دوتا پرده ي اخر راهرو بود كه از اون هم پايين رفتم ورسيدم به سه تا نينجا قرمز ومرحله هاي تكراري كه قبلا شرح دادم و استفاده از اون سكوي سياه كه دبادكمه فعال ميشه ورفتن به طبقه ي بالا و....
ايا اون در ميله اي كه بعد از سه تا پرده قرار داره بايد باز باشه يا نه؟اگر نبايد باز باشه من بايد كجا بروم؟ واگر هم بايد باز باشه چرا نشده ؟ ايا دكمه ي خاصي دارد؟
اونجا هم گفتم بهت شما هر طوری شده باید بری تو تالار اصلی و اتاقی که ساعت شنی توش هست
البته اگه دوتاق در رو باز کردی یعنی هم مرحله ماشین و هم جنگل رو تموم کردی اینجوری که میگی ماشینا رو تموم کردی حالا میمو نه جنگل اگر تموم نکرده باشی تو تالار اصلی کایلینارو میبینی یه شمشیر دیگه بهت میده
اگرم رفته باشی که دیگه تمومه و باید با کایلینا مبارزه کنی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)