1-نمی دونم
2-از رمزی که بالا تر گقتم استفاده کن
3-من تا حالا خوشبختانه با ازراییل ملاقات نداشتم
4-برای خرید باید روی یه جایی که میخوای بخری مثل استادیوم کلیک کنی و گزینه add partner (فکر کنم همینه) رو بزنی
![]()
1-نمی دونم
2-از رمزی که بالا تر گقتم استفاده کن
3-من تا حالا خوشبختانه با ازراییل ملاقات نداشتم
4-برای خرید باید روی یه جایی که میخوای بخری مثل استادیوم کلیک کنی و گزینه add partner (فکر کنم همینه) رو بزنی
![]()
1:رمزی در این باره رو هنوز هکرای عزیز برای این ور نزاشتن و فقط برای سیمس 2 هست
2:از رمز motherlode برای 50000 دلار و kaching برای 1000 دلار استفاده کن غیر از اون سعی کن خیلی ورزش کنی تا دیرتر پیر بشی و بمیری
3:با ازراییل نمی شه دوست شد اونها دوستات نیستن منوی دوستان جداست اون ها کسایی هستند که شما باهاشون ملاقات کردی همین(منوی اول که همه هستند هیچی منوی دوم یا سوم روش نوشته فریندس اند نیتبوردتس یعنی دوستان و همسایه ها)
4:نمیتونی بزنی و ادارش کنی تنها کاری که می تونی بکنی باید پول کافی داشته باشی تا مثلن به شرکت تجارت بری و همراه 13000 دلار فکر می کنم گزینه ی :become a partner رو بزنی تا سهامدار بشی دفعه ی دوم فکر کنم باید 40000 دلار در دستت باشه ولی ایندفعه آنجارا کلن می خری بعدش می ری هر هفته 6000 دلار از اونجا با استفاده از گزینه ی:collect money برداشت می کنی(این فقط در مورد این یه جا بودا)
بچه ها فکر کنم گیم اسپوت درسته ما سرکار بودیم اینارو بنگرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما همچین عکسایی از شهر نداشتیم...پس ممکنه این سیمسی که ماگرفتیم فقط برای تست بوده باشه این عکسا خود خود سیمس 3 هست نه پک هاش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Zende; 25-05-2009 at 17:38.
من عكس هاي بالا رو ديدم منم مشكوك شدم يعني امكان داره كه اين سيمز 3 اصلي نباشه؟ اين همه كه صبر كرديم اين همه هم پول داديم يعني نسخه ي امتحانيش رو خريديم؟![]()
نمیدونم جریان چیه
ولی بازی هنوز خارج نیومده که ما گرفتیم . ممکنه یه نسخه Fake باشه که یکی دانلود کرده . مثل Gta IV که قبلش اومده بود . یا ممکنه یکی کش رفته باشه
ولی هنوز Sims 3 هیچ جا نیومده . هیچ فرومی در موردش بحث نشده . حتی گیم تریلر هم تریلر پریویو نداده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو هیچ کدوم نوشته 2 ژوئن و هنوز بازی نیومده انگارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکنه مثل Pro Street بشه ؟
مهم :
اینم بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HoJJaT_007; 25-05-2009 at 18:49.
خوب ميشه گفت احتمال 70 درصد حرف زنده درسته چون بازي كمبود داره و با امدن سيمس 3 اصلي اين كمبود ها رفع ميشه مثلا كمبود مدل لباس ها يا همون ماجراي همسايه 1 ساعت يك بار مياد از جلو خونه رد ميشه يا نديدن داخل مغازه ها و...
يعني واسه تست بوده اين سميس 3
ولي خب 12 خرداد مياد و تا ايران بياد امتهانا تموم شده:دي
Last edited by simslove; 25-05-2009 at 18:49. دليل: واسه صفا
همتون سر کاریم !
عنوان : نشتی Ea Gamesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود سایت هم برای پیش فروش گذاشته
نتیجه گیری اخلاقی : اینو یکی از کارکنانا شرکت برای سود بیشتر کش رفته و نسخه اصلی نیست . یعنی ممکنه تو این 10 روز کامل ترش کنند .
پس با عرض پوزش :
پولتون هدر رفت !
اوه اوه راست میگه نیست همه اورجینال گرفتیم ! 50 $ ازمون رفته !
تو سايت سيمس 3 يك چيزي بود اسمش فكر كنم simsidekick بود كسي كارايش رو ميدونه
Last edited by simslove; 25-05-2009 at 19:13.
دوستان
من امروز از کل سی دی فروشی های پاساژ ایران و رضا و ده بیست تا خدمات کامپیوتری دیگه، راجع سیمز 3 پرسیدم. ولی آخر سر بازی را پیدا نکردم. ضمنا همه هم می گفتن که سیمز 3 غیر مجازه....!!! جریان چیه!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)