تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 506 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو صفحات قبل یکی از دوستان گفت شفاف هست ولی زیاد ذوق نکن این صفحه شفاف ها ایرانی هستند و نور را بد پخش میکنند اما کدر ها والو هستند و ساخت کشور رومانیا

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
    اما از اونجایی که شغل بنده فروش قطعات یدکی هست باید بگم که چراغ وی 8 و وی 9 و هر مدل از 206 ایرانی و مربوط به شرکت مدرن هست و زمانی که چراغ والئو میزاشتن یه چند سالی هست که پایان یافته.
    کیفیت چراغهای مدرن هم در حد عالی نباشن خوب هستن.
    الان هم والئو که می فرمایید چینی هستن بیشتر.
    موفق باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
    اما از اونجایی که شغل بنده فروش قطعات یدکی هست باید بگم که چراغ وی 8 و وی 9 و هر مدل از 206 ایرانی و مربوط به شرکت مدرن هست و زمانی که چراغ والئو میزاشتن یه چند سالی هست که پایان یافته.
    کیفیت چراغهای مدرن هم در حد عالی نباشن خوب هستن.
    الان هم والئو که می فرمایید چینی هستن بیشتر.
    موفق باشید.
    سلام وی 8 مدل 5 1388 با چراغ والو اصل فرانسه دیده شده توسط خودم والوهای کدر هم (رومانی ها) تا برج 2 امسال هم بصورت تصادفی بود رویه 206 ها چه هاچ چه سدان
    اصلا اسم کیفیت را رویه مدرن نزار بهم برمیخوره بجایه اینکه زمین را روشن کنه ستاره ها را روشن میکرد و ماه و... را اصلا تمرکز نور ندارند
    و بعد از مدتی با برخورد سنگ ریزه و.... داغون میشند و همچنین کدر هم میشند در کل اشغال هستند
    واقعا برایه ایرانخودرو متاسفم مدرن باید چراغ پیکان بزنه نه 206

3. 2 کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام وی 8 مدل 5 1388 با چراغ والو اصل فرانسه دیده شده توسط خودم والوهای کدر هم (رومانی ها) تا برج 2 امسال هم بصورت تصادفی بود رویه 206 ها چه هاچ چه سدان
    اصلا اسم کیفیت را رویه مدرن نزار بهم برمیخوره بجایه اینکه زمین را روشن کنه ستاره ها را روشن میکرد و ماه و... را اصلا تمرکز نور ندارند
    و بعد از مدتی با برخورد سنگ ریزه و.... داغون میشند و همچنین کدر هم میشند در کل اشغال هستند
    واقعا برایه ایرانخودرو متاسفم مدرن باید چراغ پیکان بزنه نه 206

دوست عزیز شرکت دیگه والئو اصل نداره و مطمئن باش که همیچین چیزی دیده نشده. در مورد کدر ها هم تصادفی فرمودین. بنده هم عرض کردم که نیست. شاید تا 1398 هم تصادفی بشه والئو اصل رو دید اما شک نکن که تعداد محدودی هستن.
    فعلا که باید با مدرن ساخت و از این والئوهای چینی که ریخته تو بازار خیلی بهتر هستن.
    قصد جر و بحث هم ندارم. شرکت مدرن هم واسه من نیست.
    اما 99٪ چراغهای حال حاضر بر روی ماشینهای ایران خودرو مدرن هست و همینطور چراغهای یدکی شرکتی ایران خودرو.
    موفق باشید.

5. این کاربر از ahmad19660 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

s-b

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

دوستان سلام من 3 ماه يه 206 تيپ 2 قهوه ای ليزری خريدم سفارشی توش کامل چرم کار شده رو فرمونش هم چرم دوخته شده يه panel سونی هم داره 14480 خريدمش الان ميخوام بفروشمش 1000 تا هم بيشتر کار نکرده ميشه راه نمايي کنيد الان اينو چند ميخرن؟

در آغاز فعالیت jamal1354's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    سرزمینی بی مرز

پيش فرض

نخیر
    پخش ها ساده هستن
    تو سند ماشینم نوشته پخش USB دار ولی USB نداره این هم یکی دیگه از شاهکارهای ایران خودروست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز شرکت دیگه والئو اصل نداره و مطمئن باش که همیچین چیزی دیده نشده. در مورد کدر ها هم تصادفی فرمودین. بنده هم عرض کردم که نیست. شاید تا 1398 هم تصادفی بشه والئو اصل رو دید اما شک نکن که تعداد محدودی هستن.
    فعلا که باید با مدرن ساخت و از این والئوهای چینی که ریخته تو بازار خیلی بهتر هستن.
    قصد جر و بحث هم ندارم. شرکت مدرن هم واسه من نیست.
    اما 99٪ چراغهای حال حاضر بر روی ماشینهای ایران خودرو مدرن هست و همینطور چراغهای یدکی شرکتی ایران خودرو.
    موفق باشید.
    والو اصل فرانسه هست دوست عزیز والو هم که مال من نیست ولی باید قبول کنیم مدرن کیفیت نداره من چراغهام از این ماتها بود سال 85 الان یه جفت اسپرت دودی خریدم (زده ساخت تایوان) افتضاحه با زنون روزی 1000 فحش برای من میخره اخه نور را بجای جاده میندازه تو چشم راننده ها الان یه جفت والو اصل فرانسه پیدا کردم (با تاریخ تولید 2004) میگه 260 که اصلا قابل مقایسه با مدرن و... نیست داد میزنه میگه من با کیفیت هستم

10. 3 کاربر از bbabareza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مبارک دوست عزیز، یه توضیح درباره اون Limited میدی؟

راستی ضبطش فابریک هست؟ با ریموت ماشین هم کار میکنه؟ اگه آره، کسی درباره مدل و قیمتش اطلاعی داره؟

راستی، سامی جان، چی کار میکنی با جدول لالیگا؟

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

نه خوشم اومد اینطوری باشه میگیرم وااااااااااای چه نازه....Limited v8
    سپرهاشو که خودت رنگ نکردی؟!
    چند در میاد حالا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

والو اصل فرانسه هست دوست عزیز والو هم که مال من نیست ولی باید قبول کنیم مدرن کیفیت نداره من چراغهام از این ماتها بود سال 85 الان یه جفت اسپرت دودی خریدم (زده ساخت تایوان) افتضاحه با زنون روزی 1000 فحش برای من میخره اخه نور را بجای جاده میندازه تو چشم راننده ها الان یه جفت والو اصل فرانسه پیدا کردم (با تاریخ تولید 2004) میگه 260 که اصلا قابل مقایسه با مدرن و... نیست داد میزنه میگه من با کیفیت هستم

دوست عزیز بزار بطور قطع و یقین بهتون بگم که چه دیسک و صفحه های موجود والئو و چه چراغها و ..... که کیفیت خوبی هم دارند فرانسوی اصل نیستن. این رو به شما اطمینان میدم. شک نکن.
    الان هم باید با این چراغهای مدرن ساخت که انصافا از 95 درصد جنسهای توی بازار بهترن هستن. و فعلا همینیه که هست تو ایران.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •