ببخشيد.....اكانت شبانش چجوريه....؟؟؟
منظورم ايه كه براي هر نفر يه يوزر و پسورد خصوصي هست يا يه يوز و .. همگانيه...؟؟؟؟؟![]()
ببخشيد.....اكانت شبانش چجوريه....؟؟؟
منظورم ايه كه براي هر نفر يه يوزر و پسورد خصوصي هست يا يه يوز و .. همگانيه...؟؟؟؟؟![]()
من حدود یه ماهه دارم ازش راضیم.
سرعت روزانه و شبانه اش هم ثابته.
از 15 کیلو بایت تا 30.
تا حالا که واسه من نه قطعی داشته نه افت سرعت.
راجع به سرویس شبانه من چیزی نشنیده بودم ؟؟؟؟
یعنی 1 تا 7 قیمت نصف میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم از لایزر راضی هستم .... سرعتشم خوبه ...2 ماهه دارم اصلا قطعی نداشتم تو این دو ماه !!!!!! فقظ یه مشکل :
سایت های https رو نمیشه باز کرد مثل سایتیا سایت اد وان های مال فایرفاکس و .... حالا سوالم اینه که این مشکل از لایزره یا باید تنطیمات مودمو عوض کنم ( مثل فایروال ) یا .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم راهنمائی کنید
شیانه از ساعت 1 تا 7 ترافیک رایگان داره رو سرویسی که میگیرید یعنی هر کاری بکنید خساب نمیشه و کنتر نمی ندازه ... تو بعضی از سرویس ها مثل اونی که من گرفتم سوای شبانه 5شنبه و جمعه هم رایگانه
مطمئنید دوست عزیز؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی مثلا از 1 نصف شب به بعد با همین اکانتم 200 مگ هم دانلود داشته باشم هیچی کم نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو خودتون هم امتحان کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
در ضمن اون سایتی که دوستمون لینک دادن رو هم من باز کردم :
سامانه پرداخت اینترنتی بانک تجارت . ( در سه صوت )![]()
اول سپاس من نثار شما که تست کردید... فهمیدم مربوط به تنطیمات مودم هست.
در مورد اول آره ...تو سایتش که بری زده برای کدوم سرویس ها این قضیه صادقه ( برو تو سایتش زده برای سرویسی که گرفتی این قضیه صادقه یا نه)...مثلا من یه 5 شنبه کلی دانلود کردم رفتم اعتبار گرفتم 1 مگ هم کم نشده بود :31
Last edited by Mig33; 05-04-2010 at 18:56.
دوستان لایزری بداد برسید من موفق نشدم هنوز این سایت ها رو با اکانتم تو لایزر باز کنم :
واین یکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و هر سایتی که با https شروع میشه به غیر از جی میل !!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیم خاصی تو مودم باید انجام داد؟؟؟ هر کاری بگید کردم .... دیگه عقلم به جائی نمی رسه.....دوستان دیگر تست کنن ببینن می تونن باز کنن این سایت هارو .... و اگه موفق شدید و به نتیجه رسیدید که مشکل از منه راهکار ارائه بدید ..واقعا گیر کردم :-(
پ.ن راستی مودم من linksys 120n
سلام
دوستان گلم اگه ميتونيد با speedtest.net يه تست از adslلتون بگيرين و برام پ.خ كنيد.
در ضمن نوع سرويستون رو هم ذكر كنين
يه دنيا ممنون![]()
اقا یه چیزی بگم باور کنید من از لایزر در تبریز خرید کردم باور کنید خیلی راضی هستم تا حال هم اصلا وابدا قطع نشده است من که راضی هستمو یه چیز دیگه قیمت هاشم خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)