لطفا تو پست 534 جواب سوالای منم بدین. عجله دارم!
لطفا تو پست 534 جواب سوالای منم بدین. عجله دارم!
سلام به همگی .
گوشیهای Lock توسط اپراتورها در اروپا عرضه میشه . هیچ فرقی با مدلهای دیگه نداره ولی با آپدیت ROM یا ریختن فریمور جدید IMEI اون قفل میشه .
100% فروشنده میدونه که این گوشی Unlock هستش یا نه .
گوشیهایی که مایکروتل آورده همگی Unlock هستن . بیشتر گوشیهای قاچاق هم Unlock هستن ، شاید خیلی کم پیش بیاد این مساله .
Unlock کردن گوشیها معمولا با یه کد امکان پذیره ولی در مورد F480 هنوز کدی پیدا نکردم . با استفاده از 2 باکس میشه Unlock کرد .
SMS زدن فارسی با گوشیهای سامسونگ به هیچ گوشی نمیرسه . خیلی عالیه . انگلیسی هم خوبه و بهش عادت کنین سریع میشه نوشت .
Send نشدن SMS بستگی به شبکه داره ، تا حالا یکی دو بار واسه من پیش اومده !
باشه وقت کردم حتما میزارم .
اگه با گارانتی مایکروتل خریدین که بایستی Unlock باشه . در هر صورت بپرسین ضرر نداره .
نه عزیز نمیشه Upload فایلها باید از کامپیوتر باشه .امیر جان یه سوال برام پیش اومد.اگه فایل jad وjar رو با بلوتوث رو گوشی f480 بریزیم که میره تو پوشه other file وبعدش از مرحله 16 شروع به کار کنیم یعنی کد فعال شدن جاوا رو بزنیم وبریم تو پوشه other file و فایل jad رو اجرا کنیم برنامه یا بازی مورد نظر نصب میشه یا حتما باید از مرجله 1 از کامپیوتر استفاده کنیم؟
مخلصیم .
سلام سامسونگ جان اگه میشه جواب مارو هم بگو:
من فایل فریمور رو تو درایو اف ریختم و وقتی روی boot میرم میرم تو اف اصلا فایل فریمور توی درایو مشخص نیست ولی بقیه فایل ها هستن مشکل چیه؟ همون فریمور رو هم که خودت دادی دان کردم و فریمور مشکلی هم نداره و باز میشه ....
من تو سایت mci ثبت نام کردم تنظیمات هم برتم ارسال شده اما بازم نمیتونم به اینترنت وصل شم؟؟هر وقت میرم تو browser میزنه connecting failed!
سلام دوست عزیز .
یکی از دوستان دیگه هم از من این سوال رو کرده بود .
ولا من سر از کارهای همراه اول درنمیارم . !
کلا کمکی که میتونم بکنم :
نحوه تنظیمات GPRS و MMS :
آموزش تصویری فعال سازی MMS و GPRS همراه اول :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.با تشکر از راهنمایی هاتون.
هگه ممکنه چند گیم از نوع تاچ بذارین، یعنی بدون همون منو بار !
البته با گرافیک خوب
مرسی
سلام امیرخان.اقا 2تا مشکل دارم قات زدم کمکم کن لطفا!میخوام بدونم فریمور جدید بریزم بر فرض گوشی قفل باشه هیچ جوره نمیشه گوشی برگرده به حالت اول بشه باهاش کار کرد!دوم اینکه من رمز افزایش صدا زدم.تا اخرش رفتم پایین صفحه اوکی و بک بود هرچی اوکی زدم عمل نمیکرد در ضمن یه تسکبار پایین صفحه بود!2بار روش زدم یه صفحه مثل دیال شمارهگییر باز شد.نمیدونستم چی بزنم!کلید میانبر رو زدم اومد بیرون منوها اومد هیچ جوره نمیومد بیرون!میترسم وقت فلشم این اداهارو در بیاره شماره بخواد!کمکم کن داداش!میخوام فریمور بریزم.
امر جان help me please! به بن بست خوردم!جواب بده لطفا.
میشه توضیح بدید ایا میشه برنامه روی sgh-f480 ریخت؟
اره بابا مشغول درس هستم شرمنده پستت رو ندیدم.
من آی550 رو چندین ماه پیش توی یکی از مغازه های قم دیدم و دیگه هیچ جا ندیدم باقیافش اصلا حال نکردم
فعلا که انتظار ای 7110 رو میکشم.ازش خیلی خوشم اومده.
ببین امین جان من فقط با دو تا برنامه خیلی سر و کار دارم .
یکی دیکشنری PMD هستش.
و دیگری نرم افزار داروهای ژنریک ایران Ir-daroo که حجم زیادی دارند.اگه اینها نصب شد همین گوشی رو میخوام بگیرم اگه نصب شد از خیر این گوشی میگذرم.اگه تونستی این دو نرم افزار رو امتحان کن.
دیکشنری حالا هر چی بود میشه باهاش کنار اومد اما برنامه ی دارو رو لازم دارم تو بیمارستان خیلی به دردم میخوره.
راستی تایپ کردن با این گوشی چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)