تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 1081 اولاول ... 545515253545556575859651051555551055 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من دوبار با این 6 آخر اسکن کردم تمام کامپیوتر را تا همه پارتیشن ها آن یکی ایکس پی را همه را اسکن کرد ولی باز هم سمت چپ پائین مینویسه شما هیچوقت فول اسکن نکردید .
    چرا اینجوری میگه . ؟
    شما به این مورد بر نخوردید

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

mossi جان شما دقیقا از چه نسخه ای استفاده میکنید؟

چونکه ورژن 6 کسپرسکای نسخه های زیادی داره و آخرین نسخه نیز Kaspersky 6.0.0.299 هستش و
    مشکلی هم نداره.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

از همین 6 آخر ی Kaspersky 6.0.0.299 استفاده میکنم .
    خیلی عالی است . مشکلی نداره . ولی من هرچی اسکن کامل میکنم باز هم میگه شما هیچوقت یک اسکن کامل نکردید . وباید اینکارو بکنید . البته من بعضی وقت ها که ان skip میاد و روی فایل های بزرگ طول میده اسکیپ میکنم . میگم نکنه بخاطر اینست

در ضمن یک سئوال دیگه
    کرکی جان شما فکر میکنید که این کی های کسپر که ظاهرا تا 2007 اعتبار داره همینجور میمونه ؟ یا اینکه
    کسپر بزودی که تمام کار ورژن 6 اوکی شد . جلوی آپدیت ها را میگیره . و یا این کی را باطل میکنه .
    Last edited by mossi; 12-04-2006 at 16:56.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cracki جان سلام
    اين گير دادن رو چند روز پيش بعد از يكي از آپديتها شروع كرد. به فايل setup بروزهاي نت اسكيپ و flock (مرورگري كه چند وقت پيش موزيلا ارائه داد) هم گير داد. اما من گفتم بي خيالشون بشه! و اونها رو در trusted zone وارد كردم.

نقل قول نوشته شده توسط mossi
    از همین 6 آخر ی Kaspersky 6.0.0.299 استفاده میکنم .
    خیلی عالی است . مشکلی نداره . ولی من هرچی اسکن کامل میکنم باز هم میگه شما هیچوقت یک اسکن کامل نکردید . وباید اینکارو بکنید . البته من بعضی وقت ها که ان skip میاد و روی فایل های بزرگ طول میده اسکیپ میکنم . میگم نکنه بخاطر اینست

در ضمن یک سئوال دیگه
    کرکی جان شما فکر میکنید که این کی های کسپر که ظاهرا تا 2007 اعتبار داره همینجور میمونه ؟ یا اینکه
    کسپر بزودی که تمام کار ورژن 6 اوکی شد . جلوی آپدیت ها را میگیره . و یا این کی را باطل میکنه .
    Mossi جان سلام
    به نظر من 100 درصد به خاطر همون skip زدن هست كه باعث مي شه همه فايلها اسكن نشوند. خب طبيعي است كه شما عده اي از فايلها را skip كرده ايد فول اسكن انجام نشده است.

در مورد ليسنس كي هم فعلا كه مشكلي نداره. بايد منتظر ماند. قبلا هم بعضي ليسنس كي ها را بلاك كردند و بعضي ديگر هم بدون مشكل كار كرده اند. اميدوارم كه اين ليسنس كي از كار نيفته. اما مطمئن باش كه اگه جلوي اين را بگيرند باز هم ليسنس كي هاي ديگر پيدا مي شه كه آپديت را انجام بده.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من دوبار با این 6 آخر اسکن کردم تمام کامپیوتر را تا همه پارتیشن ها آن یکی ایکس پی را همه را اسکن کرد ولی باز هم سمت چپ پائین مینویسه شما هیچوقت فول اسکن نکردید .
    چرا اینجوری میگه . ؟
    شما به این مورد بر نخوردید
    سلام دوست عزیز

من فکر می کنم شما هر پارتیشن را جدا جدا اسکن می کنید باید از گزینه خاصی که برای این کار گذاشته اند استفاده

کنی برای اینکار در پنجره اصلی به آدرس زیر بروید:

Scan > My Computer

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

عجیبه من دیروز رو یک کامپیوتر دیگه فول اسکن کردم . باز هم در اخر نوشت شما هیچوقت فول اسکن نکرده اید .
    با همین ورژن آخر کسپر . و تمام کامپوتر از دیسکت تا همه درایو ها . اسکن کرد تا اخر یکی دوتا ترویان هم پیدا کرد و پاک کردم . و بستمش . دوباره که پنجره کسپر را باز کردم .سمت چپ پائین نوشت شما هیچوقت فول اسکن نکرده اید .
    جناب وی تی ان شما خودتان تا به حال فول اسکن کرده اید؟ ببینید چه میشود .
    من الان حدود 2 سال و شاید بیشتر از همین آنتی ویروس استفاده میکنم و فرق تک تک اسکن کردن و فول اسکن را میدانم .
    با این ورژن به این مورد برخورد کردم . اگر شما در سیستم انگلیسی چنین موضوعی را مشاهده نکرده اید شاید به خاطر اینست که.
    سیستم من آلمانی است . فکر میکنم هنوز با ویندوز آلمانی مشکل دارد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    سرزمینی با ثروت بیکران،غرق در فقر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مجید عظیمی فر
    شما می تونید روی آیکن اون در تاسک بار کلیک راست کنید و از منوی میانبر گزینه آپدیت یا آپ گریت رو انتخاب کنید .
    مجيد جان گفتم كه نمي خوام فقط كسپر سيستم خودم رو آپديت كنم . فايل آپديتش رو مي خوام مثه مكافي (McAfee) كه مي توني فايل آپديتش رو دانلود كني و هر سيستمي رو كه مكافي داره باهاش آپديت كني!

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

عجیبه من دیروز رو یک کامپیوتر دیگه فول اسکن کردم . باز هم در اخر نوشت شما هیچوقت فول اسکن نکرده اید .
    با همین ورژن آخر کسپر . و تمام کامپوتر از دیسکت تا همه درایو ها . اسکن کرد تا اخر یکی دوتا ترویان هم پیدا کرد و پاک کردم . و بستمش . دوباره که پنجره کسپر را باز کردم .سمت چپ پائین نوشت شما هیچوقت فول اسکن نکرده اید .
    من الان حدود 2 سال و شاید بیشتر از همین آنتی ویروس استفاده میکنم و فرق تک تک اسکن کردن و فول اسکن را میدانم .
    با این ورژن به این مورد برخورد کردم . اگر شما در سیستم انگلیسی چنین موضوعی را مشاهده نکرده اید شاید به خاطر اینست که.
    سیستم من آلمانی است . فکر میکنم هنوز با ویندوز آلمانی مشکل دارد .
    سلام
    خوب عزيز اين فول اسكن همچين هم چيزه خيلي مهمي نيست كه شما گير سه پيچ دادي بهش
    بيخيال
    من كه اين Notification رو كلا Disable كردم رفت پي كارش

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

منظور من این نبود که شما فرق تک تک اسکن کردن با فول اسکن را نمی دانید در جواب سوالتان باید عرض کنم

از نسخه 251 به این طرف من تقریبا تمامی نسخه های کاسپرسکی را نصب کرده و هر بار سیستم را فول اسکن کرده ام

از جمله این نسخه آخر را دو بار نصب کرده ام و هیچوقت به مشکل شما بر نخورده ام ولی گاهی که خواسته ام سر آنتی

ویروس شیره بمالم از طریق تک تک اسکن کردن پارتیشنها نشده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لطفا نسخه جدید آنتی ویروس کسپر را در یک هاست دیگر آپلود کنید چون من موفق به گرفتنش نشدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •