البته قیمت آیفون تری جی
همون قیمتی نیست که تبلیغ میشه و مبالغ دیگه ای رو هم واسه شارژ باید ماهیانه پرداخت کنی!!
من توکلوپ ایفون
گفتم که 200 دلار فقط پول ال سی دی و سی پی یو شه و باقی اش
مفت می شینه
که در جوابم اونو گفتن !!
البته قیمت آیفون تری جی
همون قیمتی نیست که تبلیغ میشه و مبالغ دیگه ای رو هم واسه شارژ باید ماهیانه پرداخت کنی!!
من توکلوپ ایفون
گفتم که 200 دلار فقط پول ال سی دی و سی پی یو شه و باقی اش
مفت می شینه
که در جوابم اونو گفتن !!
این نقل قول دوستمون سامسونگ هستشقیمت Unlocked شدش 8GB میشه 499 یورو و قیمت 16GB میشه 569یورو .
8 گیگابایت : 691 هزار تومان
16 گیگابایت : 787 هزار تومان
و سوال من این بود چرا اختلاف قیمت داره با 199 دلار؟؟؟!!!
پس این طور که معلومه همچین هم اپل کار زیادی انجام نداده !!!قیمتهارو همین الان GSMArena گذاشته .
اون 199 دلاریاش باید هر ماه 20 دلار واسه 3G و 10 دلار واسه 2G به اپراتور مخصوص بدی . یعنی شما آیفون رو که 199 دلار میخری یه سیم کارت مخصوص بهت میدن که شارژی هستش ولی اگه بخوای بدون اون سیم کارت بگیری باید SIM FREE بگیری که قیمتش اینه !
بسیار ساده لوحانه قضاوت کردم اول !!!!
سلام دوستانمگه N96 معرفی شده!!!!!اگه نشده پس چرا پلاس موبایل در قبال گرفتن 810تومان برات میاره؟؟؟؟؟
یه 6 ماهی هست معرفی شده.
ولی هنوز نیومده تو بازار.
اون یا پیشفروش میکنه یا چینیشه!
دقیقا همون 199 دلار هست ، و این درسته که فقط روی اونT-Mobileکار میده ولی با هک میشه روی بقیه هم کار کنه
mee too !
اونطور هم که میگین نیست
حالا حالا ها طول میکشه 96 افت کنه
فروشنده موبایل (بدبختی رو ببین) میگفت 96 قراره بیاد 8 مگا پیکسل دوربینشه و 30 گیگا بایت حافظه داخلیشه
حالا این نیست که خودتون میدونین چی میگم
اینطور آدما حاظرن ملیونی واسه این گوشی های جدید که دست هیچکس نیست پول بدن و بدتر اینکه بلد نیستن منو شو بیارن منو رو نمیتونه بیاره میره 1200 واسه 1-95 پول میده من خودم شخصا میشناسم
زیاد هم هستن همچین آدمهایی ..
کاملا درسته...منم خیلی از این جور اشخاص و افراد رو میشناسم!
فقط کلاس س س!
مگه بقیه هم برا کلاس نیست؟
فکر میکنم اگه کسی ان 96 رو بخره و انرو برا کلاس ش نخواد(حد اقل در ای برهه از زمان)
چون غیر ازجدید تر بودن چیز زیاد خاصی نسبت به مدل (ان 95 8 گیگ) نداره
مسلما" اکثر افرادی که برا کلاس نمیخرن براشون 8 گیگ با 16 گیگ زیاد توفیری نداره
من خودم طرفدار 8 گیگم. ولی چیه همش میگین 96 چیز جدیدی نداره؟
اصلا یکی جواب منو بدی خود 8 گیگ چه چیز جدیدی نسبت به معمولی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)