CID گوشي را هم ذكر كنيد
من فريمور آذري را براتون پيدا كردم
فقط نميدونم CID شما كدومه
اگه بلد نيستي بگو تا بهت بگيم
CID گوشي را هم ذكر كنيد
من فريمور آذري را براتون پيدا كردم
فقط نميدونم CID شما كدومه
اگه بلد نيستي بگو تا بهت بگيم
آقا دمت گرم، این هم اطلاعات گوشی:
W610i - CID 52
Firmware : R6BC002
بفرما
اينم فايلهاي فلش به زباني آذري براي گوشي W610
دانلود FS :دانلود فايل MAIN :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو 2 تا هم كاستومايز ميزارم كه يكيش بايد كار كنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين هم كاستومايز مخصوص كشور تركيه هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا چند تا نكتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فايل MAIN اسمش W610_R6BC002_MAIN_GENERIC_NA_RED52 هست كه اميدوارم NA موردي نداشته باشه
در اين مورد نياز به راهنمايي دوستان دارم
رجيستر در سايت فوق مجاني ميباشد فقط بايد در نظر داشت كه در 3 روز ميشه 10 تا فايل دانلود كرد
يعني شما ميتونين روز اول 3 فايل دانلود كنين .FS و MAIN كه ثابته و كاستومايز اولي را هم دانلود كن
و در مورد كاستومايز
اگه كاستومايز زبان FS را پشتيباني نكنه يعني نداشته باشه در اولين بالا آمدن گوشي زبان مشاهده خواهد شد و بعد از يه بار ريستارت زبانها خواهند پريد(اينو در اين سري گوشيهاي مطمئن نيستم )
در مورد فلش و بقيه مسائل هم سوالي اشكالي داشتي بپرس
Gune Baxan عزيز اگه فلش كردين نتيجه را هم اينجا بگين
سلام
براي كدوم فريمور k810 پچ زيادي وجود داره؟
زبان فارسي ساپورت مي كنه؟
اگه لينك دم دست دارين بزارين...
موفق باشيد....
K810 R8BA024
البته كه ساپورت ميكنه
همه لينكها دم دست هستند
به صفحه نخست مراجعه كنيد
سلام،
متاسفانه fs زبان آذری نداشت. فقط زبانهای زیر رو داشت.
![]()
اينم امتحان كن :
راستي چجوري رفتي داخل و فهميدي چه زبانهايي داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون،
با همون روش استخراج فایلهای سیستمی که قبلا آدرسش رو گذاشته بودم، میشه به همه فایل های FS دسترسی داشت.
كارت راه افتاد guna baxan ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)