سلام دوستان من تمام راههايي رو كه در صفحه اول تاپيك جنابdevil گفته بودن رو انجام دادم ولي بعد از نصب پچ هاي معرفي شده در صفحه اول گوشي بعداز روشن شدن بلافاصله ريست مي كنه لطفاً كمكم كنيد![]()
سلام دوستان من تمام راههايي رو كه در صفحه اول تاپيك جنابdevil گفته بودن رو انجام دادم ولي بعد از نصب پچ هاي معرفي شده در صفحه اول گوشي بعداز روشن شدن بلافاصله ريست مي كنه لطفاً كمكم كنيد![]()
سلام دوستان مشكل قبلي حل شد ولي يه سوال ديگه داشتم من تمام مراحلي رو كه آقاي DEVIL در صفحه اول تاپيك گفنن رو دونه به دونه انجام دادم ولي اين پچ نصب نشد ممنون مي شم اگر كمكم كنيد
راستي گوشي من:K750-R1CA021
آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack بر روی گوشیهای:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W700-W800-K750:
برای راه اندازی elfpack در این گوشیها باید 3 فولدر با نام های ZBin,Daemons,Config را در فولدر other ایجاد کنید.
Zbin,Config در حافظه داخلی گوشی
Daemons در مموری کارت
پس از ایجاد این سه فولدر فایل مربوط به فریمور خود را دانلود کنید.داخل آن سه فایل با نام های زیر موجود است:
DYN_CONST.bin
ElfPack_v10.vkp
XXXX_YYYYYYY.lib.vkp
تذکر:منظور از XXXX نام گوشی و YYYYYY فریمور گوشی می باشد.
فایل DYN_CONST.bin رو باید داخل فولدر Config کپی کنید.
سپس با استفاده از برنامه setoolLite ابتدا پچ XXXX_YYYYYYY.lib.vkp و سپس پچ ElfPack_v10.vkp
رو نصب کنید.
بعد از انجام مراحل بالا گوشیه شما قادر به اجرای فایلهایی با پسوند elf خواهد بود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DEVIL جان چطوری پچ ها رو نصب كنم. نرم افزار SETOOLLITE رو از كجا گير بيارم.لطفاً آموزش نصب اين پچها را از طريق setoolilte بذار. ممنون.گوشيم هم W700 هست.
موفق باشی.
شرمنده توحيد من جوابش ميدم
دوست عزيز تو اين تايپك جواب هر سه سوالت رو همون پست اول نگاه كني ميگيري
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تو پست اولي نوشتي بعد از نصب پچ!!
تو پست دومي نوشتي كه پچ نصب نميشه!!
واضح تر بگو تا به جوابت برسي يعني تو برنامه ستول پچ چه پيغامي ميده يا چه اروري ميده اينا هم بگو؟؟![]()
جناب H.VIKE حق با شماست من اينقدر عصابم خراب بود كه خودمم نمي دونم چي نوشتم حالا بيخيال
يه در خواست دارم من گوشيم چنج بود كه امروز دادم سريال اصليش كردن كه طرف علاوه بر سريال اصلي اونو به W800 با فريمور R1BC002 هم تبديل كرده حالا مي خوام پچ elf رو بريزم ولي بايد فريمور گوشيمو به W800-R1DB001 تبديل كنم
حالا اصل درخواستم اين كه اگر كسي فريمور W800-R1DB001 رو داره مردونگي كنه و آپ كنه از بس گشتم خسته شدم![]()
سلام
با تشکر از شما و عرض خسته نباشید
میخواستم اگه ممکنه و واستون مقدوره این منویی رو که واسه خودتون نصب کردید بزارید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم بازم ممنون سایتتون خیلی مطالب جالبی داره
با سلام و عرض خسته نباشید
راستشو بخواید این منویی رو که گذاشتید خیلی جالبه خییییییییییییییییییییییلی خوشم اومده ازش ممنون میشم بزارید توی سایت تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم
با تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کدام منو باید بگید بعد می خوام بدونم توی سایت بزارید یعنی چی؟!!
بيا ناصر جون!!!
main
fsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاستومايزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)