با سلام.
امیدوارم نماز روزه هاتون قبول باشه.
خواهشن نقل قول ها را این جوری تعریف نکنین.حد اقل عکس هاش را حذف کنین تا تاپیک زشت نشه.
با تشکر
با سلام.
امیدوارم نماز روزه هاتون قبول باشه.
خواهشن نقل قول ها را این جوری تعریف نکنین.حد اقل عکس هاش را حذف کنین تا تاپیک زشت نشه.
با تشکر
دوستان عزيز من ديشب کول ديسکي رو به سيستم وصل کردم که امروز فهميدم ويروسي بوده و مشکلاتي رو براي من به وجود اورده تقاضا دارم هر چه زودتر من رو کمک کنيد تا از شر اين ويروس راحت بشم ضمن اينکه امروز چندين انتي ويروس از جمله مک افي و کاسپر و بيت دفندر و نود32 نصب کردم اما هنوز مشکلاتم حل نشده
اما مشکل من چي هست
من الان در ويندوز ويستا وقتي روي گزيته Show Hidden Files ميرم فايلهاي مخفي ويندوز رو نشون ميده اما در ويندوز ايکس پي وقتي اين گزينه را ميزنم و اوکي رو ميزنم مجدد روي گزينه DONT Show Hidden Files ميره و فايلهاي مخفي رو نشون نميده
اين کار باعث شده تا نتونم به بعضي از سيوهاي بازي و برنامه هاي مختلف دسترسي داشته باشم البته در ويندوز ايکس پي
اين رو هم بگم اين مشکل از ديشب به وجود امده زماني که يک کول ديسک به کامپيوتر وصل کردم
همين مشکل براي يکي از دوستام هم اتفاق افتاده بود که هر کاري کرد نتونست با هر انتي ويروسي اين مشکل رو برطرف کنه
کسي ميتونه بگه اين چه ويروسي هست و با چه ترفندي و چه انتي ويروسي از بين ميره البته شايد با نصب ويندوز اين مشکل برطرف بشه اما اين گزينه به عنوان اخرين راهکار هست چون نصب دو ويندوز خيلي زمانبر هست
دوستان در مورد اين مشکل من رو راهنمايي کنند
اما مشکل ديگر من اين هست
من الان وقتي انتي ويروس بيت دفندر رو نصب کردم وقتي که روي درايوي کليک ميکنم تا وارد مثلا درايو c بشه به صورت اتوماتيک وارد نميشه و صفحه اي باز ميشه با اين عنوان که درايو رو با چي باز کنم مثل زماني که ميخواي يه فايل رو با برنامه مشخصي باز کني همون صفحه مياد يکي از دوستان ميگفت يه جورايي فرمت درايو ناشناخته شده و بايد درايو فرمت بشه
کسي ميتونه بگه مشکل از کجاست ضمن اينکه حجم درايو من زياد هست و امکان فرمت نداره
ايا از ويروس هست يا با تنظيم خاصي برطرف ميشه
ضمنا يک مشکل ديگر هم قبلا وجود داشت وقتي ميخواستم وارد درايوي بشم وقتي که کليک ميکردم صفحه اي جداگانه باز ميشه و اين مشکل فقط زماني هست که از طريق ماي کامپيوتر قصد دارم وارد درايوي بشم و براي هر درايو صفحه اي جدا گانه باز ميشه اين چه ويروسي هست که باعث اين مشکل شده و با چه انتي ويروسي از بين ميره ؟
تمام اين مشکلات از ديشب شروع شد که يک کول ديسک 4 گيگي رو به کامپيوتر وصل کردم
ضمن اينکه اين مشکل دومي که گفتم يعني ناشناخته شدن درايو زماني اتفاق افتاد مه انتي ويروس بيت دفندر شروع به ويروس کشي کرد وگرنه قبلا همون مشکل باز شدن پنجره جدا بود که با اين کار اتفاق بدتري افتاد
منتظر کمک دوستان هستم
سلام دوستان. این عکسی که مشاهده میکنید فایل setup ویندوز اکس پی هست که من ویرایش کردم و به زبان فارسی ترجمه کردم. (ویندوز xp سرویس پک سه هست.)*
من این کار را توسط برنامه Restorator 2007 انجام دادم و اینم لینک عکس در زیر :
![]()
حسین جان اموزشت حرف نداشت . کامل توضیح دادی دمت گرم. خوشم اومد. اگه اموزشهایی دیگه ای بلدی و قراره کار کنی حتما" اینجا قرار بده تا ما هم استفاده کنیم. یادت نره هاااا ... مرسی عزیزم.![]()
فقط آموزش جامع ... همین.
این مشکل شما چه ربطی به این بحث داره...!!!؟؟؟![]()
دوست عزیز
جای این پست اینجا نیست
باید بری تو انجمن انتی ویروسها
دوستان عزیزم سلام. ببخشید من این پست رو اینجا زدم . خواهش میکنم گلگی نکنید لطفا" !! اخه میدونید چرا ؟ اینجا اعضا فعالترند. به خاطر این اینجا زدم.
مشکل من اینه که وقتی میخوام فلاپی دیسکمو Format کنم پیغام زیر که در تصویر می بینید ظاهر میشه. میتونید راهنمایی کنید که مشکل من در چیه؟ اصلا" انگار فلاپی در قسمت فلاپی درایو قرار نمیدم که این پیغام رو میده. وقتی هم میخواهم فلاپی رو باز کنم و ببینم محتویات توش چیه اصلا" باز نمیکنه و میگه که لطفا" فلاپی را در دستگاه قرار دهید.
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم... بی جوابم نزارید . یه دنیا ممنون از شما...
اینم عکسش در زیر :
![]()
Last edited by 9vin; 29-09-2008 at 13:34. دليل: ..:: مشکل فرمت کردن فلاپی دیسک ::.. !!!
اگه با همه فلاپی ها مشکل داره این راهو برو ببین میشناسه
وقتی سیستم داره بوت میشه کلید f8 رو بزن و از منویی که باز میشه گزینه MS DOS Prompt رو انتخاب کن دستور dir رو تایپ که ببین فلاپی رو میشناسه
کسی این پست رو ندید
9vin جان اسمتو نمیدنم اما وقتی فارسیش کردی چرا از چپ به راست هست
فارسی نوشتن یعنی از راست به چپ
اگه از راست به چپ باشه خیلی خوشگل تر و شیک تر نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)