سلام
یعنی سرعت شبانه هم کم میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت دانلود صبا نت از 56 شده 16
سلام
یعنی سرعت شبانه هم کم میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت دانلود صبا نت از 56 شده 16
من تمام امیدم به دانلود شبانه ی صبانت با این سرعته .من تازه 3 ماهه شارژ کردم ...
![]()
من هم میخواستم یک زمانی صبا نت بگیرم ولی چون از محدودیت خوشم نیومد از خیرش گذشتم و ظاهرا تا الان سود کردم
از شانسم هم موقعی که می خواستم بگیرم یکی از منطقمون( از بچه های پی30 )گفت که اینجا صبانت مشکل داره نگیری بهتر است.و از ان موقع هم ممنونشم![]()
جالبش اینجاست..........![]()
زنگ میزنی پشتیبانی بهت می گند :
"دارند فیبر نوری خلیج فارس رو عوض می کنند "
آخه یکی نیست بگه این دفعه فیبر نوری رو بهونه کردید ولی بعدا چی !!!
در ضمن:اگه دارند فیبر نوری رو عوض می کنند باید همه ی شرکت ها به این وضع دچار شده باشند نه فقط صبا نت!!!![]()
![]()
دوستانی که از نت های دیگه استفاده می کنند همچین مشکلی دارند؟؟؟![]()
سلام دوست عزیز.
اگه منظورت اینه که شب ها هم سرعتش کم !!!!
باید بگم آره.تازه اگه ساعت بین 3 نصفه شب تا 7 صبح باشه بدتر هم میشه(به دلیل دانلود کردن ممکنه قطع بشه ولی کم پیش میاد)
اما سرعتش کمه![]()
خوشبحالت. از شارژ من 2 ماهی مونده ولی در اولین فرصت میرم عوضش می کنم!!!![]()
سلام
این قضیه فیبر نوری واقعا موضوع جالبی شده
یکی نیست بگه آخه برادر من این فیبر نوری اصلا به اینترنت ایران کاری نداشته که فقط بعضی از کشورها مثل
مصر و... اینترنتشون قطعی داشته که فکر کنم تا الان چهار تا کابل فیبر نوری جای یکی گذاشته باشن
نکته ی بسیار جالب : یکی از دوستام پسر دائیش ایتالیا هستش زنگ زده بود بهش بعد بحث اینترنت پیش اومده
بوده ، پسر دائیش گفته تو ایران سرعت چطوره ، این دوست ما گفته خوبه بد نیست ، بعد دوستم گفته شما
اونجا این نوار لود پایین صفحه چقد طول می کشه که پر بشه :
پسر دائیش گفته کدوم نوار
حالا ما تازه با سرعت قبلی صبا نت که 56 تا 60 بود باز هم اینو می دیدیم ، خوش به حالشون واقعا
واقعا جالبه! من از صبا نت استفاده میکنم Adsl 256 دارم .. تا چند روز پیش میگفتن فیبر نوری قطعه و دو سه روز پیش گفتن حل شده زمانی که قیبر قطع بود سرعت دانلود من طبق معمول 70-60 بود اما الان که قیبر درست شده شده 16-17 اینا چرا بر عکس کار میکنن؟!
من 8 هر ماه میرم شارژ میکنم محدودیت 5 گیگ هست .. منم که 800 مگ دانلود دارم الان ( 1 گیگ محدودیتمون مونده) کاش زمانی که فیبر قطع بود DL میکردم ..:|
Last edited by Age Of Empire; 23-02-2008 at 22:07.
سلام
ایول دقیقا همینهمن هم موقعی که فیبر قطع بود سرعت 56 تا 63-62 متغیر بود الان که فیبر وصل
شده سرعتم شده 16
"پسر دایئش گفته کدوم نوار"
فقط ببین اونا کجان ....ما کجاییم!!!!![]()
زدی تو خال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)