تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 100 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 992

نام تاپيک: Tomb Raider: Underworld

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هوس جان بزار از اول بگم که چیکار کردم. من وقتی به اون محوطه دو تا مجسمه رسیدم اول رفتم طرف راست و یه میله رو سر جاش قرار دادم و بعد به وسیله اون میله خودمو به بالای اون قسمتی که باید یه میله دیگه رو از یه زنجیر در بیارم تا طناب ازاد بشه رسوندم و همین کار رو هم کردم . و بعد رفتم طرف چپ و از دیوار خودمو به اون قسمت دیکه رسوندم و به وسیله اون طفتنگ قلاب دار یه حلقه رو برای رها کردن طناب از جاش در اوردم و بعد برگشتم به اونجایی که باید اهرم رو بکشم رسیدم و با کشیدن اهرم اون قسمت ریزش کرد و لارا افتادایین که در این حالت تصویر اهسته میشه و من فورا خودمو به اون قلاب اویزان کردم و به اون محوطه پایین رفتم و بعد از کشتن چند سوسمار به طرف راست رفتم و اون دست مجسمه رو پایین اوردم. حالا بگید من باید کجا میرفتم که نرفتم؟
    اهان! حالا شد! وقتی به محوطه پایین میرسی فقط دو راه دیده میشه که هر دوش به یه مسیر منتهی میشه... به یه محوطه بزرگ میرسی و دو تا جواهر رو پیدا میکنی بعد راه رو بر میگردی ولی نه از همین مسیر بلکه از مسیر سمت راست محوطه بزرگی که جواهرات رو پیدا میکنی... در نهایت از محوطه بالا, سمت چپ مجسمه بزرگ شیوا سر در میاری...

2. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

بازی رو تموم کردم
    اخ عجب حالی داد

در اخر دو تا ترلر از بازی باز میشه {شاید قبلا باز شده باشه} که تو فیلم داستان رو تعریف میکنه که اون صحنه اخر بازی جایی هستش که لارا با مادرش اونجا هستن و لارا اون اهرم رو میشکه و بقیه ماجرا

یا چرا خونه لارا منفجر شده بود

در اخر بازی یه چیزی نوشت معنیش چی بود

to kyne

کین کی بود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بازی رو تموم کردم
    اخ عجب حالی داد

در اخر دو تا ترلر از بازی باز میشه {شاید قبلا باز شده باشه} که تو فیلم داستان رو تعریف میکنه که اون صحنه اخر بازی جایی هستش که لارا با مادرش اونجا هستن و لارا اون اهرم رو میشکه و بقیه ماجرا

یا چرا خونه لارا منفجر شده بود

در اخر بازی یه چیزی نوشت معنیش چی بود

to kyne

کین کی بود
    اون دو تا تریلر از قبل باز بودند...

تریلر اول که خلاصله داستان Tomb Raider: Legend و Tomb Raider: Anniversary رو نشون میداد.
    تریلر دوم که آتش سوزی عمارت Lara رو بدست همتای Lara یعنی Doppelganger رو نشون میداد که بعد از نمایش اولیه تریلر همه فکر کردند که این کار رو خود Lara انجام داد.

اما در قسمت Credits ... عبارت To Kyle

Kyle Mannerberg

یکی از طراحان اصلی شرکت Crystal Dynamics که بر روی بازیهای Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Legend کار کرده بود و همچنین بازی Legacy of Kain: Defiance را در کارنامه خود داشت در تاریخ 29 دسامبر 2007 فوت کرد. او زمان مرگ 29 ساله و بر روی پروژه Tomb Raider: Underworld مشغول بود.

کارنامه کاری Kyle Mannerberg

Lara Croft Tomb Raider: Anniversary (2007), Eidos Interactive Ltd.
    Lara Croft Tomb Raider: Legend (2006), Eidos, Inc.
    Tomb Raider: Legend (2006), Eidos, Inc.
    EVE Online (2003), THQ Entertainment GmbH
    Legacy of Kain: Defiance (2003), Eidos, Inc.
    Dead to Rights (2002), Namco Hometek Inc.
    Pac-Man World 2 (2002), Namco Hometek Inc.
    Ms. Pac-Man Maze Madness (2000), Namco Limited
    Pac-Man World (1999), Namco Limited

5. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام بچه ها
    آخرش رد کردم مرحله اون تاریخ ها رو
    سر این که زمان بسته شدن دروازه کم بود سه چهار دفه رفتم تا تونستم

چک پوینت بعد از رد شدن از دروازه رو میگذارم ک دوستان اگه خواستند استفاده کنند

این دقیقا سیو این مرحله هست:
    Southern Mexico - 05
    The Midgard Serpent

لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mariahcruise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    زیر سایه خدای مهربون

پيش فرض

سلام من تو این مرحله گیر کردم همونجایی که اگه بری توی آب میمیری اون تکه سنگ رو هم برداشتم همونایی که دوتاش روی دستکش هستن این آخری رو هم روی کمربندش گذاشتم اون ستون رو جابه جا کردم ولی الان نمیدونم چه طوری باید برم بالا لطفا کمکم کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mariahcruise; 02-12-2008 at 16:45.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من تو این مرحله گیر کردم همونجایی که اگه بری توی آب میمیری اون تکه سنگ رو هم برداشتم همونایی که دوتاش روی دستکش هستن این آخری رو هم روی کمربندش گذاشتم اون ستون رو جابه جا کردم ولی الان نمیدونم چه طوری باید برم بالا لطفا کمکم کنید
    بايد به وسيله ي طناب مغناطيسي كه به دهن مجسمه ي مار هست بري بالا ، فقط بايد سريع باشي چون با اين كار آب مياد بالا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض کمک کمک

سلام
    من در رد کردن مراحل تومب رایدر بسیار عالی هستم و تا به حال از هیچ کسی کمک نگرفته ام ولی شرمنده شدم از گیر کردن در معبد underworld در مکزیک.
    اقایان وخانمهای محترم من تومب رایدر را در یک روز به مکزیک رسوندم ولی در معبد گیر کردم لطفا کمک کنید.
    در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره که باید سرشو بزاری تا کار کنه و در جلوتر مرده های سر چوب و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم ولی حالا کسی هست الان بهم بگه چطور باید اینجا رو برم نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره فقط رعد و برقه و ستونهای به شکل صورت ..................منتظرم ممنون

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

سلام
    من در رد کردن مراحل تومب رایدر بسیار عالی هستم و تا به حال از هیچ کسی کمک نگرفته ام ولی شرمنده شدم از گیر کردن در معبد underworld در مکزیک.
    اقایان وخانمهای محترم من تومب رایدر را در یک روز به مکزیک رسوندم ولی در معبد گیر کردم لطفا کمک کنید.
    در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره که باید سرشو بزاری تا کار کنه و در جلوتر مرده های سر چوب و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم ولی حالا کسی هست الان بهم بگه چطور باید اینجا رو برم نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره فقط رعد و برقه و ستونهای به شکل صورت ..................منتظرم ممنون
    دقیقا منظورت کجاست
    تو اون کله رو پیدا کردی
    ساعت رو تنظیم کردی
    یا در معبد رو باز کردی

یه عکس بزار

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اون پل چوبيه رو بايد به اين طريق درست كني : از ميله هايي كه به ديوارش آويزون هست ميپري روي لبه ي ديوار كه درواقع يك كليد هست ، پل به حالت طبيعي در مياد و شما ميتوني با موتور از روش بپري

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    اگه منظورتون اینه که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و شدین که از طرف سازندگان تایید شده. برای حل این مشکل, از ترینر بازی بایستی استفاده کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •