خواهش میکنم ...
یه سوال یه کم خصوصی ...
مگه شما برای خرید N81 8GB چقدر کم داری ...؟ الان گوشیت چیه ...؟
خواهش میکنم ...
یه سوال یه کم خصوصی ...
مگه شما برای خرید N81 8GB چقدر کم داری ...؟ الان گوشیت چیه ...؟
والا سامان جان الان 5700 داارم 100 تومن هم خودم دارم به فرض اینکه 5700 رو 200 وردارن 100 هم خودم بزارم میشه 300 این وسط یه 100 کم دارم که اون هم ایشالا جور میشه
سلام اولا که جای دست روش میمونه و این میتونه بد باشه ولی زیاد اذیت نمیکنه در ضمن من بیچاره از اصفهان بدون گارانتی خریدم 440 تومن و دیگه اینکه بدون گارانتیشم کیبوردش فارسی داره نمیدونم از کجا گیر بیاری که نداشته باشه تازه فارسی که خوبه ماله من عربیه یعنی (گ پ چ ز ) رو نداره ماله منم شکله سامانه جعبشو میگم سفیده فقط گارانتی نداره سوالی باشه در خدمتم
یعنی خیلی ضایع ست خیلی تابلو... راستی مگه سطحش براقه که جای دست روش میمونه
لعنت به این کیبرد های فارسی .........میزنه تو قیافه گوشی
جهت اطلاع عرض میکنم
اندازه صفحه n73 me =2.2 ودر n81 8gb=2.4
قدرت نمایش رنگ n73 me=256k و در n81 8gb=16m
در ضمن شما موقع نمایش فیلمها هم میتونی نور کم یا زیاد کنی که البته درحالت کمترین نور هم نسبت به 73 صفحه خواناتر وبا وضوح بیشتره
کسی دیگری از دوستان که این کوشی رو داره توضیحات تکمیلی رو بده
ممنون yeg86naz از توضیحاتت.
خواهش میشه وظیفه بود اگر سوالی دیگه ای هم دوستان دارند وظیفه خودم میدونم که راهنمایی کنم
حتما شنیدید
" قطعه جدیدی از یک آهنگ "
با سلام هر 55 صفحه را خوندم و بین n81 و e65 دو دلم میخواستم این گوشی می تونه راحت 4-5 سالی کار کنه راستش من خوشم نمیاد هی گوشی عوض کنم
خیلی بحثاتون باحال بود ولی بعضی جاها داشت دعوا می شد
در ضمن عکس هایی که اقا سامان گفتن با گوشیم گرفتم را ندیدم گذاشته باشند می خوام بدونم ایراد از کامپیوتر منه![]()
با سلام هر 55 صفحه را خوندم و بین n81 و e65 دو دلم میخواستم این گوشی می تونه راحت 4-5 سالی کار کنه راستش من خوشم نمیاد هی گوشی عوض کنم
در ضمن عکس هایی که اقا سامان گفتن با گوشیم گرفتم را ندیدم گذاشته باشند می خوام بدونم ایراد از کامپیوتر [IMG]E:\picture fottbal\New Folder\lazio\trt[/IMG]منه
در ضمن عکس هایی که اقا سامان گفتن با گوشیم گرفتم را ندیدم گذاشته باشند می خوام بدونم ایراد از کامپیوتر منه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)