اونی که فایل آموزشو می خواست(بدون پسوورد آپ کردم)
کشتی ماروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونی که فایل آموزشو می خواست(بدون پسوورد آپ کردم)
کشتی ماروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه.من منظورم یه چیز دیگه بود. الان مثلا آدریانو که بازیکن من هست چند ساله تو همین تیم بوده(تیمم اینتر هست) دیدم که رفته تو لیست فروش و دیگه نمیتونم از لیست درش بیارم. بعدشم قیمتش هم کم هستش.
112 پوند فقط. واسه یه بازیکن دیگم همینجوری پیش اومد بدون اینکه من اجازه بدم از تیمم رفت. میترسم
آدریانو هم همینجوری از دست بدم.
مطمئنم که قراردادش تموم شده.تمدیدش کن.wxtend contract رو بزن
آقا من فکر می کنم شما کار ترانسفر بازیکنات رو دادی دست کمک هات.بهتره خودت این قسمت رو هم مدیریت کنی تا الکی بازیکنات رو نذارن برای فروش.
یه سوال هم خودم داشتم و اون اینه که در قسمت کارمندان باشگاه بعضی ها (مثل Physico)خالی هستند و وقتی سرچ می کنم و می خوام قرار داد ببندم میگه یا باید یه قسمت از باشگاه رو گسترش بدی یا فعالش کنی.من تمام ساختمونهای باشگاه رو گسترش دادم و آپگرید کردم.ولی نمی تونم کارمند جدیدی استخدام کنم.لطفاً راهنمایی کنید.
Last edited by keshish; 09-06-2008 at 09:02.
دوست عزیز یکی از ساختمانهایت را هنوز گسترش ندادی ....
اره درسته برو توی assign task و ترانسفر را دست خودت بزار باشه.
مطمئن باشین از این نیست.به دلایلی کاملا واضحه قرارداد تموم شده.
(قیمت پایین و حذف نشدن از لیست ترانسفر)
و یا اینکه بازیکن را چند مدت بهش بازی ندادی و باهاش بد تا کردی حالا به لیست ترانسفرها منتقل شده و حتمأ میخواهد از تیم برود ... ( در موارد معدودی چنین چیزی رخ میدهد )
امکان نداره برادر من.مگه دست بازیکنه؟اونم 183 دلار؟شما بزار بازیکن قراردادتش تموم شه ببین چی میشه.قبل ژانویه میره تو لیست فروش با قیمت صفر .اگر ژانویه با تیمی قرارداد نبنده.اینجوری میشه.
بچه ها منم این مشکل رو دارم
واقعا اعصابم رو ریخت به هم
فردیناند رو با 20 یورو دادم به بایرن بونه هیچ مذاکره ای 20 یورو داد و رفت.![]()
من فهمیدم چرا ایجوری شده وقتی قرار داد بازیکن رو تمدید مینی یا یه بازیکن رو میخری در قسمت مربوط به بستن قرارداد و PROMISE یک کارکتار تو قرار داد میتونی اضافه کنی ان هم ازاد کردن بازیکن با به قیمت خاص و بدون اجازه باشگاه . من قرار داد فردیناند رو برای 5 سال تمدید کردم اون خط سبز کم بود (همون که رضابت بازیکن رو یرای قرار داد نشون میده) رفتم اونجایی که گفتم و 20 یورو برای ازاد کردنش قول دادم به دفعه خط سبز پر شد .
برای برداشتنش هم باید دوباره قرارداد ببندی ولی تا یک سال باید صبر کنی چون نمیشه 2 بار پشت سر هم قرارداد ببندی .
الان من در خطر از دست دادن 2 بازیکنم هستم اونم با 100 یورو .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)