تذکر
منبع اصلی تمام پج های بالا fifa4fans میباشد
تذکر
منبع اصلی تمام پج های بالا fifa4fans میباشد
عجب پچ خفنی گذاشتی دمت گرم ولی نمیتونم دانلودشون کنم با ----- شکن هم وقتی میری ارور میده
گیرم من این پچ رو دانلود کنم اما چجوری بریزم یه بار گفتی با برنانه که گذاشتی بریزمش اما من نتونستم کاش یه اموزش میذاشتی واسمون خیلی دلم میخواد آپدیتش کنم این فیفا رو
این پچ نیاز به اون برنامه ندارهعجب پچ خفنی گذاشتی دمت گرم ولی نمیتونم دانلودشون کنم با ----- شکن هم وقتی میری ارور میده
گیرم من این پچ رو دانلود کنم اما چجوری بریزم یه بار گفتی با برنانه که گذاشتی بریزمش اما من نتونستم کاش یه اموزش میذاشتی واسمون خیلی دلم میخواد آپدیتش کنم این فیفا رو
فقط فیلتره
حالا چجوری دانلودش کنیم کسی نمیتونه یه جا دیگه همشو آپلود کنه
تا بشه دانلودش کرد
هر قسمتش رو که دانلود کردی نصبش کن
مجموعه کیت های ۰۸
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :Anglia / Englandکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :/ Germanyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :/ Franceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :/ Spainکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :/ Italiaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :ligi / Other leaguesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 22-01-2008 at 12:33.
اینا چین دیگه کیت یعنی چی چه فرقی با اون قبلی ها که ف ی ل ت ر بود دارن؟
آقا یکی یه فکری بکنه راجبه اینا اون ------ های هم که داده بودی یکیش کار کرد که اونم نمیشه دانلود کرد ارور میده چیکار کنیم من نمیتونم به همین راحتی از کناره این پچ خفن بگذرم عجب گیری کردیم ها آخه سایته فیفا رو چرا بستنش
![]()
مسعود من یه سایت پیدا کردم یه چیزایی توش هست اما انگلیسیم زیاد خوب نیست سر در نمیار ببین تو چیزی دستگیرت میشه این ادرسشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پچ مال همين سايته!!!!!!!!!!!مسعود من یه سایت پیدا کردم یه چیزایی توش هست اما انگلیسیم زیاد خوب نیست سر در نمیار ببین تو چیزی دستگیرت میشه این ادرسشه:
منم اينجا رفتم آدرساش همين بود منم..
اگه ميتوني نرم افزار on speed دانلود كن ------ خفني هستش!!!!!
اينم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا مجموعه از لباسهاي تيم ها هستشاینا چین دیگه کیت یعنی چی چه فرقی با اون قبلی ها که ف ی ل ت ر بود دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)