تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 97 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ----t

سلام دوستان. یه سوال داشتم.
    آیا پلاسما های پاناسونیک که در ایران هست ورودی ----t دارند؟؟؟؟
    کلا هیچ شرکت وارد کننده ای مدلهایی که ----T داشته باشند وارد نمی کنند چرا که اصلا صدا و سیما پخش دیجیتال نداره و فقط این فرمت اروپایی رو قبول کرده در مقابل ATSC آمریکایی
    تازه مدل کارت خورش هم کاملا تو آمریکا پرشده، این مدلهایی که در ایران می بینی مدلهای مخصوص خاورمیانه و آسیاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ایران

سلام دوست عزیز.
    جالبه که این حرف رو میزنید که صدا سیما ایران قابلیت پخش دیجیتال نداره. شاید هنوز در این زمینه تحقیق نکردید.
    صدا و سیما ایران خیلی قدره... دست کم نگیریدش. مردم ما اطلاعات ندارند.
    بنده الان حدود 18 ماهه که به وسیله کامپیوتر و کارت ----t کانال های ایران رو میگیرم. یه مدتی بود فقط کانال 5/3/قرآن/ خبر/press Tv بود، اما الان 1 سالی میشه که کانالهی Presstv- Khalij-irinn-iribtv5-iribtv4-iribtv3-iribtv2-iribtv1-irib3-irib2per-irib1per-irib Quran-int-fars-esg-zarbayejan-amoozesh-alalam رو با ----t دارم میگیرم. قبلا کیفیت Mpeg2 بود، اما الان دیگه صدا سیما ترکونده و با Mpeg4 Avc H264 میفرسته. یعنی کیفیت کانلها همگی 720*480 هست.
    فکر کنم تو کل تهران فقط من و چند نفر دیگه ایون بدونیم، اما الان دیگه خوشحالم که شماها هم اطلاع دارید.

حتما الان با خودتون میگید این یارو رفته رو Intelsat 902 دیش تنظیم کرده، خوشحاله..... اما تاکید میکنم که ----t... نه ----s.
    آنتنش هم اندازه نصف آنتن رادیو هست(البته من که وصلش کردم به همون آنتن Uhf سقفی). کاملا هم دیجیتاله. مصلا وقتی دست میزنی به آنتنش، شظرنجی میشه!!

روی فرکانس 554000khz با سیبولریت 8000 و روی فرکانس 602000khz با سیبولریت 8000 برنامه ها پخش میشه.

پس جالبه که به قول شما، هنوز هیچ شرکت وارد کننده ای نمیدونه ایران(البته فقط تهران عزیز)1 سال و نیمه که ----t داره!!!
    راستی، کارت ----t رو برای من از دبی اووردند. باید ایران هم گیر بیاد. باید خوب بگردید.

خوب حالا بر میگردیم سر سوال اولمون.... چه تلویزیون پلاسمایی تو ایران گیر میاد که ----t بخوره؟

راستی من هنوز نفهمیدم چرا تعداد پستهای شما N/a است و چراغ آنلاین آفلاین ندارید؟؟؟

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ----t

سلام دوست من
    اصلا نمی دونستم که صدا و سیما پخش دیجیتال داره -اصلا هیچ کس این چیزا رو نمی دونه -من می دونم اکثرا نم دونن که TV های جدید برای پخش با tuner digital طراحی شده. اما خوب من هر مدلی رو دیدم ----T نداره
    تلویزیون هایی که از آمریکا بیاد هم چون تیونر ATSC داره ----T پخش نمی کنه .کلا هر چی تاجرا میارن از دوبی میارن- اصلا LCD یا پلاسما بدون تیونر دیجیتال برای خارجی ها جای تعجب داره !!!!!!!!
    من که هیچ مدلی ندیدم پس عربها پخش دیجیتال ندارند که اینا وارد نمی کنند .
    اما تو این سایت وضعیت دیجیتال کشورها رو زده ایران adopted بود .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من قصد خرید یک Lcd با سایز 32 یا 40 اینچ را دارم.
    سؤالی که برای من پیش اومده این هست که چون پذیرایی ما مبله نیست آیا با نشستن روی زمین و دراز کشیدن و تلویزیون تماشا کردن مشکلی در دیدن تصاویر پیش میاد یا نه؟ و اگر مشکلی نیست لطف بفرمائید بگید که چه میزی و با چه ارتفاعی برای ما مناسب تر است؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان مخصوصا Ab( همشهری عزیزم ) و شنهای روان.
    من دنبال یک
    Lcd Tv با مارک سونی ومشخصات زیر هستم:
    40 اینچ
    ساخت ژاپن
    حداکثرقیمت 3.5 میلیون تومان
    Full Hd 1080p
    لطفا مدل مناسب رو برام معرفی کنید
    نظر Ab و شنهای روان برام خیلی مهم هستش
    با تشکر از کلیه دوستان
    Last edited by SAEID-TURK OGLAN; 09-03-2008 at 20:32. دليل: ناقص بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

سلام دوباره دوست عزیز. ببخشید که این قدر سوال میکنم . من متوجه منظورتون نمیشم آخه من مستقیم سینما خانگی رو کابل hdmi وصل کردم به ال سی دی tv و چیزی رو واسطه نکردم و ----- هم وصل کردم به ویدیو که الان خاطرم نیست به خروجیش چی میگن و بعد صداشو از خروجی صدای ال سی دی گرفتم زدم به aux 1 سینما خانگی و این طوری از ----- صدا میگیرم. نمیدونم منظورتون درست متوجه شدم یا نه اگر امکان داره باز تر توضیح بدین ؟ با تشکر فراوان .قربانتون
    به احتمال زیاد ----- شما خروجی SCART داره واگه درست هم یادم باشه هم سینما و هم LCD شما سونی بوده
    منظور من از مستقیم این بود که اگه ----- شما 2 خروجی صدا داره یکی رو به سینما و دیگری رو به TV وصل کنید
    ممکنه ----- شما خروجی OPTICAL هم داشته باشه که میتونید اون رو به سینما وصل کنید
    یه راه دیگه هم هست:
    میری تو SETUP سینما و HDMI Control رو فعال می کنی سینما و LCD های سونی قابلیتی به اسم Bravia theater sync دارند.با فعال کردن HDMI Contorl این اتفاق ها میافته:
    1-هر وقت دکمه PLAY سینما رو میزنی سینما روشن میشه و LCD هم به طور خود کار روشن میشه و رو ورودی HDMI مربوطه قرار میگیره
    2-هر وقت LCD رو روشن میکنه سینما هم روشن میشه و صدای TV رو پخش می کنه
    3-اگه رسیورت پورت خروجی دیجیتال داره می تونی اون رو وصل کنی به سینما و از قابلیت Bravia theater sync استفاده کنی

کلا هیچ شرکت وارد کننده ای مدلهایی که ----T داشته باشند وارد نمی کنند چرا که اصلا صدا و سیما پخش دیجیتال نداره و فقط این فرمت اروپایی رو قبول کرده در مقابل ATSC آمریکایی
    تازه مدل کارت خورش هم کاملا تو آمریکا پرشده، این مدلهایی که در ایران می بینی مدلهای مخصوص خاورمیانه و آسیاست
    مهران جان یه مدت نبودی
    منتظر مطالب جالب شما بخصوص در زمینه پلاسما هستیم

سلام دوست عزیز.
    جالبه که این حرف رو میزنید که صدا سیما ایران قابلیت پخش دیجیتال نداره. شاید هنوز در این زمینه تحقیق نکردید.......

سلام
    دوستان من قصد خرید یک Lcd با سایز 32 یا 40 اینچ را دارم.
    سؤالی که برای من پیش اومده این هست که چون پذیرایی ما مبله نیست آیا با نشستن روی زمین و دراز کشیدن و تلویزیون تماشا کردن مشکلی در دیدن تصاویر پیش میاد یا نه؟ و اگر مشکلی نیست لطف بفرمائید بگید که چه میزی و با چه ارتفاعی برای ما مناسب تر است؟
    ممنون
    اتفاقا منم 5 ماه پیش همچین خیری رو شنیدم ولی توجه نکردم و فکر کردم شایعه هست.
    سلام خدمت همه ی دوستان مخصوصا Abهم شهری عزیزم و شنهای روان من دنبال یک
    Lcd Tv با مارک سونی ومشخصات زیر هستم:
    40 اینچ
    ساخت ژاپن
    حداکثرقیمت 3 میلیون تومان
    Full Hd 1080p
    لطفا مدل مناسب رو برام معرفی کنید
    نظر Ab و شنهای روان برام خیلی مهم هستش
    با تشکر از کلیه دوستان
    دوست عزیز من کلا به بازار ایران کاری ندارم و پی گیر قیمت ها هم نیستم
    برای AB عزیز هم مشکلی پیش اومده که امیدوارم هرچه زود تر حل بشه
    خوشبختانه با چند ماه تاخیر معمولا محصولات جدید وارد میشن
    البته اگه زود تر می خوای باید قید نمایندگی رو بزنی و از وارد کننده های کوچیک بخری
    این سری ها ژاپنی هستند
    SONY KLV_40X350A کنتراست 18 هزار
    SONY KLV_40W400A کنتراست 30 هزار (بعید میدونم الان تو ایران گیر بیاد)
    SONY KLV_40X300A کنتراست 16 هزار
    این 3 محصول هر سه ساخت ژاپن هستند

7. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

خوب یه ماهی میشه که گیر امتحانات بودم و فقط فرصت می کردم گه گاهی پی گیر اخبار باشم
    اما 5 ستاره جدید HD رو که Philip Wong انتخاب کرده رو واستون میزارم:
    .................................................. .................................................. ........................
    True full-HD display stars

By Philip Wong
    Feb 12, 2008
    Whether you are a diehard videophile or a no-holds-barred home consumer, the following high-performance offerings are definitely The One worth shortlisting. A match made in heaven, these models wed the true image fidelity of a full-HD display with future-proofed 1080p video input compatibility. In short, you are guaranteed lossless video reproduction and trouble-free integration with just about any current and upcoming HD gaming console, player or settop box. Here is a snapshot of the promising lineup from the Korean, Japanese and Dutch vendors.
    .................................................. .................................................. ......................
    اولین ستاره:
    ظاهرا سونی 350 هنوز خیال نداره از ریتینگ پایین بیاد

Sony Bravia KLV

46X350A 46-inch LCD

CNET Asia rating: 8.7 out of 10

The good: Overall sharp and clean pictures; vibrant yet natural colors; smooth 100Hz motion reproduction; beautifully crafted; backlit remote; triple 1080p24-enabled HDMI.

The bad: Fixed pedestal stand, remote lacks dedicated input buttons; pricey.
    The bottom line: The gen-two Bravia X has definitely lived up to its predecessor's reputation in all areas and more.

.................................................. .................................................. .......................
    ستاره دوم پایونییر:
    پایونییر جاشو با پاناسونیک عوض کرده و فقط یک دهم از ستاره اول کم داره

Pioneer PDP-LX508G 50-inch plasma

CNET Asia rating: 8.6 out of 10

The good: Class-leading blacks and color saturation; fluid motion reproduction; bassy and articulated loudspeakers; full 1080p24/50/60 video support; three HDMIs, onboard JPEG playback; extensive tweaking options; dedicated input buttons for remote.

The bad: Fixed tabletop stand; extremely pricey; less-than-optimized PC display resolution.
    The bottom line: The Pioneer Kuro PDP-LX508G is the undisputable class leader in black level and color vibrancy. However, these attributes aren't twice as good as its peers to warrant the highly inflated pricing.

.................................................. .................................................. .......................
    ستاره سوم پاناسونیک:
    اختلاف ستاره دوم و ستاره سوم، سه دهم شده مسلما باید منتظر ریتینگ جدید باشیم که به نظر من پاناسونیک جاشو عوض می کنه

Panasonic Viera TH-50PY700H 50-inch plasma

CNET Asia rating: 8.3 out of 10

The good: Smooth film-like visuals; accurate and natural colors; bassy audio; triple HDMI and SDHC card reader; digital optical audio out; effective anti-reflection coating; excellent value for money.

The bad: Pictures can be a bit soft at times; bulky; fixed pedestal stand; lackluster surround sound.
    The bottom line: Pound for pound, you simply can't go wrong with the highly affordable yet competent Panasonic Viera TH-50PY700H.

ستاره چهارم توشیبا:
    جای بدی نگرفته توشیبا کمپانی بزرگی هست و با بکار گیری سل میتونه LCD بهتر از این بزنه
    ولی تا چه حد بهتر ،این رو نمیدونم

Toshiba Regza 46X3500E 46-inch LCD

CNET Asia rating: 8.3 out of 10

The good: Overall sharp and clean visuals; accurate color decoding; full-HD resolution and 1080p input-compatibility; dual HDMI 1.3 terminals; simple yet appealing visual design; extremely affordable.

The bad: Cumbersome toggle input and confusing control buttons; soft PC text.
    The bottom line: The Toshiba 46X3500E is yet another no-frills entry, albeit with almost future-proofed specifications offering excellent performance at rock-bottom pricing.

ستاره پنجم شارپ:
    سرمایه گزاری در زمینه LCD انجام داده
    نظر خاصی در موردش ندارم

Sharp Aquos LC-46A83M 46-inch LCD

CNET Asia rating: 8 out of 10

The good: Smooth and beautiful HD visuals; deep blacks and whites; pretty respectable surround sound effects; sleek and classy design; triple HDMI jack; 100Hz scanning; Audyssey EQ audio equalization; optical audio output.

The bad: Mild black crush; fixed pedestal stand; no 1080p24 HDMI support; 1080i-only component-video; poor HD upscaling.
    The bottom line: This new Aquos not only features 100Hz scanning and audio equalization, it also delivers deep black comparable to plasma TVs. It could have been another Editors' Choice candidate if not for its poor video scaling and input signal compatibility.

پ.ن:
    نکته این ریتینگ نبود سامسونگ میون 5 ستاره اول بود که به نظر من بهتره به جای کنتراست بیشتر به فکر انجین بهتر باشه چون پنج کمپانی فوق تلاش های زیادی در این زمینه کردند
    Last edited by shenhaye_zaman; 09-03-2008 at 18:36.

9. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ----t

سلام دوست عزیز.
    جالبه که این حرف رو میزنید که صدا سیما ایران قابلیت پخش دیجیتال نداره. شاید هنوز در این زمینه تحقیق نکردید.
    صدا و سیما ایران خیلی قدره... دست کم نگیریدش. مردم ما اطلاعات ندارند.
    بنده الان حدود 18 ماهه که به وسیله کامپیوتر و کارت ----t کانال های ایران رو میگیرم. یه مدتی بود فقط کانال 5/3/قرآن/ خبر/press Tv بود، اما الان 1 سالی میشه که کانالهی Presstv- Khalij-irinn-iribtv5-iribtv4-iribtv3-iribtv2-iribtv1-irib3-irib2per-irib1per-irib Quran-int-fars-esg-zarbayejan-amoozesh-alalam رو با ----t دارم میگیرم. قبلا کیفیت Mpeg2 بود، اما الان دیگه صدا سیما ترکونده و با Mpeg4 Avc H264 میفرسته. یعنی کیفیت کانلها همگی 720*480 هست.
    فکر کنم تو کل تهران فقط من و چند نفر دیگه ایون بدونیم، اما الان دیگه خوشحالم که شماها هم اطلاع دارید.

حتما الان با خودتون میگید این یارو رفته رو Intelsat 902 دیش تنظیم کرده، خوشحاله..... اما تاکید میکنم که ----t... نه ----s.
    آنتنش هم اندازه نصف آنتن رادیو هست(البته من که وصلش کردم به همون آنتن Uhf سقفی). کاملا هم دیجیتاله. مصلا وقتی دست میزنی به آنتنش، شظرنجی میشه!!

روی فرکانس 554000khz با سیبولریت 8000 و روی فرکانس 602000khz با سیبولریت 8000 برنامه ها پخش میشه.

پس جالبه که به قول شما، هنوز هیچ شرکت وارد کننده ای نمیدونه ایران(البته فقط تهران عزیز)1 سال و نیمه که ----t داره!!!
    راستی، کارت ----t رو برای من از دبی اووردند. باید ایران هم گیر بیاد. باید خوب بگردید.

خوب حالا بر میگردیم سر سوال اولمون.... چه تلویزیون پلاسمایی تو ایران گیر میاد که ----t بخوره؟

راستی من هنوز نفهمیدم چرا تعداد پستهای شما N/a است و چراغ آنلاین آفلاین ندارید؟؟؟

من توی مشخصات ال سی دی های x.vision تو سایت مادیران دیدم ولی خودم نتونستم استفاده کنم!
    راستی تو پی سی 480*720 تا چه رزلوشنی بدون افت کیفیت زوم میشه ممنون.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by smk1981; 09-03-2008 at 18:04. دليل: سوال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    rashtttttttttttttt

پيش فرض

سلام-من ----- strong 4620x ,starsat x30 اومده دستم.واسه lcd کودوم رو ور دارم ؟ x30 خروجی component نداره-فروشنده میگفت تو lcd فرقی نشون نمیده
    کودوم رو وردارم؟

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام-من ----- strong 4620x ,starsat x30 اومده دستم.واسه lcd کودوم رو ور دارم ؟ x30 خروجی component نداره-فروشنده میگفت تو lcd فرقی نشون نمیده
    کودوم رو وردارم؟
    من 4620x دارم کانالهای خارجی فوق العاده شارپه ولی کانالهای ایرانی تو 40 اینچ بیشتر مواقع حرفی برای گفتن نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •