متشکرم
مشکلم حل شد ولی دیگه نمیتونم از قابلیت t9 استفاده کنم
متشکرم
مشکلم حل شد ولی دیگه نمیتونم از قابلیت t9 استفاده کنم
مال من به انگلیسی تبدیل نکرده خوب شد . یه مدت از کلید ( آ ) استفاده نکردم . فکر کنم اگه زیاد ازش استفاده کنم بازم گیر بده !
سلام دوستان.از کسایی که u600 دارن خواهش می کنم اگه لطف کنن چک کنن آیا میشه در این گوشی فایلهای pdf حدود 400 کیلو بایت فارسی(مثل فایل pdf اکثر روزنامه های فارسی) را مشاهده کرد؟![]()
اگر فريمورش فارسي باشه باز ميکنه ولي به شرطي که خيلي عکس نداشته باشه. اگه عکس زياد داشته باشه طول ميکشه يا چند صفحه آخر رو باز نميکنه.
با تشکر از پاسخ قبلیتون.
آقا شرمنده اگه سوالم خیلی ضایعه.میشه لطف کنید بگین "فریمور"چیه؟آیا یک برنامه یا یه جور update یا patch به حساب میاد؟روش نصب خاصی داره؟و در آخر اینکه فریمور فارسی این گوشی رو از کجا میشه گیر اورد؟
خواهش ميکنم
راستش منم اطلاعات تخصصي ندارم، ولي از همين جا يه چيزايي يادگرفتم که اگه شما هم صفحات قبلي رو يه نگاهي بندازي يه چيزايي دستگيرت ميشه...
گوشيهاي سامسونگ که جاوا هستند (سيستم عامل سيمبين يا ويندوز ندارند) با زدن " ستاره مربع ،1234،مربع" يه نوشته مياد که فريمور (Firmware) نصب شده روي گوشي رو نشون ميده. (واسه من U600JPGJ1)
فريمور هم يه چيزي مثل سيستم عامل کامپيوتر (اکس پي، ويستا) هست (( اون چيزيه که گوشي باهاش کار ميکنه ، ولي سيستم عامل نيست !!!!))
اينايي که گفتم نميدونم چقدر درسته !!!
اصلاً اين چيزا رو ولش کن ،
اگه گوشي فارسي داشته باشه ، يعني بتوني اس ام اس فارسي بنويسي، بايد فايلهاي PDF فارسي رو هم بازکنه.
با گارانتي مايکروتل فارسي داره. بدون گارانتي هم بعضيا فارسي دارن .
توي U600 ميشه اين کارو کرد . ولي در کل سرعت مموري توي يو 600 کمه دي 900 رو نميدونم.با سلام خدمت دوستان عزیز.آیا در گوشی d900i امکانش هست که بشه عکس یا ویدیوی ضبط شده توسط دوربین رو مستقیم روی کارت حافظه ضبط کرد؟
دليل انتخاب U600 واسه من: دي 900 و دي 900 آي، يکيشون راديو نداره ، يکي فايلهاي آفيس باز نميکنه ولي U600 انجام ميده ولي با حجمهاي کم. البته شايد خيلي به کارت نياد....
پيشنهاد ==>> صفحات قبلي رو يه نگاه بنداز.
ممنون ار توجهت حسین جان
من می خوام گوشی بخرم،در واقع بین k800 و u600 موندم.u600 که فیلمبرداریش بهتره اما میگن که 10 ثانیه طول میکشه تا یه عکس بگیره و میگن کلا گوشی کندیه؛حلا واقعا انقد کنده؟
و موضوع دیگه اینه که زود هم باتری خالی می کنه.حالا به نظر شما این دو مسئله که گفتم در u600 خیلی آزار دهنده و مهم هستش؟موضوع جاوا هم که واسه سامسونگ معلومه(محدودیت نصب جاوا).
حالا شما کلا کدوم گوشیو پیشنهاد میکنید؟![]()
درسته سرعتش کمه، اگه عکس يا فيلم رو روي حافظهي خود گوشي ذخيره کني کمتر طول ميکشه،
براي شروع پخش موزيک و رفتن به ترک بعدي 5 ثانيه طول ميکشه، بازشدن يک پوشه که توش فيلم باشه طول ميکشه.
عمر باتريش کم بود ولي بعد از چهار، پنج ماه بهتر شد (نميدونم چرا)
طي همن چهار پنج ماه اول با سيمکارت ايرانسل ميرفتم يه جايي که آنتن نداشت مثل مترو بعد ميومدم بيرون آنتنش نميومد تا اينکه گوشيرو خاموش روشن کنم ولي اين مشکل حل شده (شايد مربوط به ايرانسل بوده) ولي با سيمکارت همراه اول مشکلي نداشت.
اگه گوشيو يه جوري شب به شارژ بزني تا صبح بمونه (البته باتريش 2 ساعته پر ميشه) طي روز هر چقدر استفاده کني فکر نميکنم تموم بشه ولي به هر حال دوام باتريش کمه.
واسه جاوا هم ، براي بعضيا کلا تا 4 مگ نصب ميشد ولي واسه من هر برنامه تا 700 کيلوبايت ميتونه باشه (پس نقشه نصب نميشه) ولي تا 6مگ نصب کردم هنوزم نصب ميشد. ولي با نرم افزارهاي موبايل بانک فکر کنم نميتونه کارکنه (احتمالاً به خاطر امنيت جاواش)(با نرم افزار هاي هک بلوتوث من نتونستم کار کنم و البته با دوستان امتحان کرديم به هيچ عنوان هک نشدم.)
انتخاب با خودته ..... ولي من از انتخابم ناراضي نيستم و الآنم u600 براي خودم انتخاب ميکنم.
البته من از K800 خيلي خوشم نيومد و نمياد .
اگه U600 انتخاب کني بايد با محدوديت جاوا، تم نخوردن، سرعت پايين در مموري کارت و باتري کنار بياي.
ولي در عوض عکس خوب و فيلم قابل قبول رو خواهي داشت.
ديگه با ، چه K800 بخري چه U600 مسئوليتش با خودته .
موفق باشي...
خیلی لطف کردی حسین جان
فقط یک سوال دیگه:
میشه بازم لطف کنی و بگی که در u600 گرفتن عکس با فریمهای مختلف حدودا چند ثانیه طول می کشه؟و آیا میشه واسه تسریع در عکس گرفتن قابلیت فوکوس اتوماتیک را غیر فعال کرد؟
بازم ممنون از حسن توجهتون![]()
هنوز کسی کد افزایش صدا رو پیدا نکرده >؟ من زمانی دستم را روی صفحه میزارم البته کمی فشار میدم صفحه سیاه میشه به نظر شما Lcd در حال سوختن است >؟ خوب بگو چرا فشار میدی ابته اگر ناگهانی هم فشار بیاد این اتفاق می افتد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)