بالاخره ما هم 6120 دار شديم.
مثل 6120 همه كابل و Cd همراش نيست.بر خلاف خيلي از شما به نظرم اصلا خوش دست نيست.خودمونيم،از پشت هم خيلي زشته.
بالاخره ما هم 6120 دار شديم.
مثل 6120 همه كابل و Cd همراش نيست.بر خلاف خيلي از شما به نظرم اصلا خوش دست نيست.خودمونيم،از پشت هم خيلي زشته.
دوست من شما که اینقدر به ظاهر گوشی اهمیت میدین بهتر بود قبل از خرید یه نگاهی به گوشی مینداختین حداقل توی نت ......
بدی پشتش اینه که اثر انگشت روش میمونه هی باید تمیز کنی وگر نه طراحیش زیاد بد نیس
چقدر زشت زشت میکنین شماها اگه خیلی خوشگل میخواستین میرفتین U600 میگرفتین
کسی لینک دانلود mobisigner رو نداره؟تو برنامه های کاربردی پیداش نکردم
دوست من شما باید به کلوپ برنامه های کاربردی سر بزنید .....
سلام به همه دوستان غزيز
راستش رو بخواين من 6120 رو توي نت ديدم اما واقعا دو خميدكي بشت اون رو نديم.
به جز دو خميدكي بشت اون و تركيب رنك تقريبا بد اون(البته توي رنك مشكي) هيج اشكالي توي ظاهر كوشي نميبينم.از 6120 هم بسيار راضي هستم.
كيفيت دوربين كوشي در روز در حد خيلي خوب هست و از يك كوشي مثل 5310 كه دوربين اون هم2 هست خيلي بهتره اما تو شب ميشه كفت كيفيتش خيلي بده.فلاش اون هم ميتونه اجسام نزديك رو شفاف كنه.
كيفيت صداي كوشي خوبه.بلندي اون نسبت به اون جيزي كه فكر مي كردم بلندتره.از 5310 كه اكسبرس موزيك هست بلندتره.
در اخر هم بايد بكم كه واقعا كوشي خوبي هست و واقعا ازش راضيم.
سلام به همه ی دوستان.امیدوارم که سالم و سلامت باشید.
یک سوال داشتم.تو سایت فارسی نوکیا نوشته حافظه ی این گوشی تا 4 گیگ قابل ارتقاست. تا حالا کسی این مقدار رم رو روی گوشیش انداخته؟
من شنیدم که رم بالا گوشیو کند میکنه و باعث هنگ کردنش میشه.درسته؟
منم میخوام این گوشی رو بخرم.به نظر شما رم 4 گیگ با این گوشی سازگاره؟هنگ نمیکنه؟
لطفات اگر کسی این رم رو روی گوشی تست کرده حتما ما رو از نظراتش بهره مند کنه.باتشکر
پیوست:تو سایتنوشته قابل ارتقا تا 8 گیگابایت.سوال من اینه که این ارتقا باعث کاهش سرعت و کارایی نمیشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mr saad; 30-06-2008 at 23:06.
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم تاكيد كنم كه 6120 توي هواي شرجي ممكنه قاطي كنه.كوشي من كه اينطوره!كليد خاموش و روشنش كار نمي كردهمينطور قفل خودكار كوشي.اكر هم خودم كوشي رو قفل مي كردم هنك مي كرد و مجبور مي شدم باطري اون رو بيرون بيارم.2 بار اينجور شد.
دوست من این چه ربطی به هوای شرجی داره ....؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)