عروسی اشنایدر
![]()
عروسی اشنایدر
![]()
۷۰ ميليون يورو برای رونالدو ؟!
بعد از اظهار علاقه کریستیانو رونالدو مبنی بر بازی در لالیگا مسئولان رئال مادرید قصد دارند یک بار دیگر بخت خود را در خرید این بازیکن ازمایش کنند.
به گزارش اس رامون کالدرون قصد دارد در پایان این فصل برای خرید این بازیکن ۷۰ میلیون یورو خرج کند.
این قیمت ۵ میلیون یورو کمتر از مقداری است که رئال در سال ۲۰۰۱ برای خرید زیدان به یوونتوس داد.
رئال برای فراهم کردن این مقدار قصد دارد بازیکنانی نظیر سولدادو - روبن - درنت و ساویولا را به دیگر تیمها بدهد هر چند روبن و درنت در صورت اثبات خود می توانند در رئال بمانند.
از طرف دیگر الکس فرگوسن قصد دارد قرارداد رونالدو را تا سال ۲۰۱۲ تمدید کند.
گفتنی است پیش از این رونالدو اعلام کرده بود که ارزو دارد روزی در لالیگا بازی کند.
منم عروسی دعوت بودماااا! ولی خوب چون امتحان داشتم نشد برم! اشنایدر خیلی از دستم دلگیر شد! اما بعد که براش توضیح دادم، گفت اشکال ندارهd:
اگه بازم عکس ازش داری بزار وحید جوون!
اينتر پيشنهاد ۹۰ ميليون يورويی رئال را رد کرد
ماسیمو موراتی پیشنهاد ۹۰ میلیون یورویی رئال مادرید بابت خرید دو بازیکن این تیم - ابراهیموویچ و مایکون - را رد کرد.
رئال مادرید مدتهاست که به دنبال خرید ابراهیموویچ است که این فصل رویایی کار کرده و تا به حال مجموعا ۱۵ گل به ثمر رسانده است.
رئال زمانی که این بازیکن عضو یوونتوس بود نیز می خواست او را به خدمت بگیرد.
رئال که خود در سمت راست خط دفاعی راموس که بهترین مدافع راست جهان است را دارد باز هم به دنبال مایکون است.
اما مالک پولدار اینتر که تجارت نفت می کند این پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد.
گفتنی است دقیقا همین پیشنهاد را چلسی نیز تقدیم اینتری ها کرده بود اما درخواست انها نیز رد شد.
نظر شخصی :
به نظر من خرید ابراهیموویچ به خاطر عملکردش و همین طور به خاطر سن بالای رائول و نیستلروی می تواند خرید معقولانه ای باشد اما مایکون دیگه چرا ؟!!!!
در مورد اون هم نه دیگه ندارم هر چی بود همینه ...
سلام برو بچ...من دوباره برگشتم............
اميدوارم اينم كه هممون از يه سايت خبر ميذاريم موجب اختلاف نشه!!!
برند شوستر، سرمربى آلمانى رئال مادريد از سوى شنوندگان راديو «كادنا سر» اسپانيا مربى سال ۲۰۰۷ اسپانيا شناخته شد.
بازيكن دهه ۸۰ تيم ملى آلمان در اين انتخاب بالاتر از خاوير آگيره (آتلتيكومادريد) و خوان پلازا (مربى تيم بسكتبال رئال مادريد) قرار گرفت.
نكته جالب قرار گرفتن لوئيز آراگونز در مكان چهارم بود. شوستر كه تابستان گذشته در رئال مادريد جانشين فابيو كاپلو شد، رئال را به مقام قهرمانى نيم فصل نخست رقابت هاى لاليگا رساند.
او كه زاده «آگسبورگ» آلمان است، يكشنبه گذشته پس از پيروزى يك بر صفر تيمش مقابل بارسلونا با تمجيد رسانه هاى اسپانيا روبرو شد.
1_
روزنامه ورزشى «آس» چاپ مادريد در مطلبى رودون نيستلروى، ستاره هلندى رئال مادريد را بهترين مهاجم فوتبال جهان معرفى كرد.
اين روزنامه گزارش داد كه مجله «اكيپ» فرانسه هم اين بازيكن را در تيم منتخب سال خود جاى داده است.
تعداد گل هاى نيستلروى مؤيد توانايى هاى بهترين مهاجم فوتبال جهان است؛ نشان به آن نشان كه وى در فصل گذشته با به ثمر رساندن ۲۵گل ، بهترين گلزن نام گرفت.
نيستلروى ۳۱ساله، با دريافت ۱۵ميليون يورو به رئال مادريد پيوست و در اين مدت با به ثمر رساندن ۴۵گل در۶۷رقابت(ميانگين ۶۷/۶ گل در هر بازى) بازدهى بالايى را نشان داد.
بازيكن اسبق منچستر يونايتد همچنين در راه كسب عنوان بهترين گلزن تاريخ ليگ قهرمانان رقيب رائول ، كاپيتان تيمش است.
رائول با ۵۹ و نيستلروى با ۵۷گل در رتبه هاى اول و دوم بهترين گلزنان رقابت هاى فوق هستند. نيستلروى در اولين سال حضور خود در رئال به عنوان بهترين گلزن لاليگا شناخته شد؛ دستاوردى كه قبلاً فقط دى استفانو و هوگو سانچز به ارمغان آورده بودند.
نيستلروى همچنين سال گذشته در ۷ هفته پياپى در لاليگا براى تيم خود گل به ثمر رساند كه فقط چهار نفر از بازيكنان سابق رئال توانسته بودند اين ركورد را بر جاى بگذارند.
2_
مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: قصد دارم طوري در تركيب تيم بدرخشم كه تاريخساز باشم.
به نقل از آس اسپانيا، په په، مدافع پرتلاش رئال مادريد عنوان كرد: عضويت در اين تيم افتخار بزرگي براي هر بازيكني در جهان است. قدر اين موقعيت مناسب را به خوبي مي دانم.
مدافع سابق پورتو گفت: در پرتغال، فوتبال باشگاهي راهي است براي رسيدن به تيم ملي و البته همه ما براي تيم ملي خود احترام بسياري قايل هستيم.
وي ادامه داد: در اسپانيا، يك باشگاه بزرگ، سمبل شهر خود است و بالاترين نقطه اي است كه يك بازيكن آرزوي رسيدن به آن را دارد.
1_
سرمربي تيم فوتبال بنفيكا پرتغال گفت: از ديد من، مربيگري در اسپانيا يعني مرگ تدريجي.
به نقل از آس اسپانيا، خوسه آنتونيو كاماچو اكنون روزهاي خوشي را در سمت سرمربي بنفيكا پرتغال مي گذراند و هواداران اين تيم بزرگ پرتغالي، از وي كاملا راضي هستند.
سرمربي اسبق تيم ملي اسپانيا و رئال مادريد اظهار داشت: در اسپانيا، مربي يك تيم در حكم فرمانده يك عده سرباز است كه بايد از تاريخ و هويت يك ناحيه دفاع كنند.
وي ادامه داد: هواداران با تابلوي نتايج كاري ندارند. سرمربي يك تيم محكوم به پيروزي هاي قاطعانه بر حريفان است.
2_
برند شوستر نظرات خود را در مورد ۴ ماه اولی که در رئال به عنوان مربی پشت سر گذشته را بیان کرد.
برند شوستر گفت :
ترکیب کنونی رئال مادرید می تواند عصری جدید بوجود بیاورد.
شوستر در جواب خبرنگاری که گفت سبک کار شما شبیه سبک کار کاپلو است گفت :
واقعا ناراحت می شوم وقتی شیوه کار من را با شیوه کار کاپلو مقایسه می کنند.
شوستر گفت که همیشه ارزو داشته مربی رئال شود :
مربی رئال مادرید بودن همیشه ارزوی من بوده است و از همان روز اول که مربی رئال شدم بسیار خوشحال شدم.
اما تنها چیزی که برایم مشکل است وفق شدن با رسانه هاست اما رئیس باشگاه با این موضوع به خوبی کنار امده است چون هر باشگاهی که در صدر باشد همه روی اون تمرکز می کنند.
و در اخر مربی رئال تیم خود را مورد ستایش قرار داد :
رئال مادرید تیمی است که بازی کردن مقابل ان خیلی سخت است چون بازیکنان توانایی دارد ما خوب بازی می کنیم اما هنوز به ان چیزی که دوست دارم نرسیده ایم
اشکال نداره هر کی زود تر اومد می زاره ....
می بینم که کریستین رونالدو می خواهد بیاد رئال ....
تاييد روابط عمومي رئال ؛ رونالدو فصل آينده در مادريد بازي مي كند
مسئولان باشگاه رئال مادريد اسپانيا از جذب مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد براي فصل آينده خبر دادند.
به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو براي تعطيلات در شهر اوبيدوس ( 80 كيلومتري ليسبون) به سر مي برد و پس از تعطيلات راهي منچستر خواهد شد.
اين مهاجم جوان از رئال مادريد پيشنهاد 75 ميليون پوندي دريافت كرده و مدير برنامه هايش با اين رقم و شرايط مادريدي ها كاملا موافق بوده است.
رونالدو در مصاحبه با آبولا پرتغال گفت: در فصل آينده با لباس رئال مادريد فوتبال را تجربه مي كنم و به اين تيم بزرگ ملحق مي شوم.
اكثر روزنامه هاي اسپانيايي نيز اين خبر را تاييد كرده اند.
هيئتي از رئال مادريد نيز به زودي براي عقد يك پيش قرارداد رسمي راهي انگليس مي شود.
اين خبر از سوي روابط عمومي رئال مادريد نيز تاييد شده است.
************************************************** *********************************
رونالدو : سال اينده در رئال توپ خواهم زد
در چند پست پائین تر نوشتیم که مدیر روابط عمومی رئال انتقال رونالدو به رئال را در سال اینده تائید کرد حالا خود رونالدو نیز این خبر را تائید کرده است.
رونالدو در بازی ای که تیم پرتغال مقابل فنلاند داشت - در مسابقات مقدماتی یورو ۲۰۰۸ - به هم تیمی های خود گفته بود : فصل اینده من برای رئال مادرید بازی خواهم کرد.
او همچنین گفته بود :
که زمان رفتن من از منچستر فرا رسیده و نانی که به تازگی به منچستر پیوسته می تواند جای او را در منچستر پر کند و قراردادی ۴۰ میلیون پوندی با رئال خواهد بست.
گفتنی است وکیل این بازیکن پرتغالی رابطه بسیار خوبی با پدیا میاتوویچ دارد که می تواند هر گونه مذاکره رئال مادرید با خود بازیکن را رد کند.
چون اگه ثابت بشه رئال با خود رونالدو صحبت کرده برای رئال شر به پا میشه.
************************************************** ********************************
اینو هم بخونید...
به گفته مدير ارشد استعداديابي رئال مادريد ؛ تيم ملي فوتبال ايران خواستار ديدار برابر اسپانيا شد
مدير ارشد استعداديابي باشگاه رئال مادريد گفت: به زودي تيم ملي فوتبال ايران در ديداري رفت و برگشت، به مصاف اسپانيا ميرود.
انريكه خواكين كه اكنون در امارات به سر ميبرد، در نشست با نمايندگان باشگاه استقلال تهران، خبر از انجام ديداري تداركاتي بين دو تيم ملي ايران و اسپانيا به صورت رفت و برگشت داد.
وي اظهار داشت: فوتبال اسپانيا به دنبال گسترش روابط خود با كشورهاي آسيايي است. در يك ماه اينده مسابقه اي دوستانه بين تيم هاي ملي دو كشور برگزار خواهد شد.
مدير ارشد استعداديابي رباشگاه رئال مادريد عنوان كرد: ديدار نخست در تهران برگزار خواهد شد و ديدار برگشت در اسپانيا است.
فيروز كريمي، اصغر حاجيلو و اميدوار رضايي به عنوان نمايندگان باشگاه استقلال روز شنبه در امارات با خوواكين، مدير ارشد استعداديابي رئال مادريد ديدار داشته و خواستار گسترش روابط بين دو باشگاه شدند.
عکس نمیاد که!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)