دوستان فریمور جدید چه مزیتهایی به نسخه 6.1 داره؟
ارزش اپدیت داره؟
ارزش اپدیت داره؟
ارزش اپدیت داره؟
سلام دوستان من یه مدتی نبودم ورژن گوشی من 50/5 هست می خواستم ببینم اخرین ورژنی که الان هست چیه و چه مزیت هایی نسبت به این ورژنی که من دارم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویه چیز دیگه اینکه با اینترنت 512 چه قدر طول میکشه که ورژن گوشی رو اپدیت کنم؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید
دوست عزیز منم ورژن گوشیم همین بود که با اومدن ورژن 6.1 گوشی رو اپدیت کردم.ولی تغییر محسوسی نکرد.الانم به ورژن 6.60 اپدیتش کردم.حدود یکساعت و نیم با اینترنت 128 طول میکشه.
راستش تا الان که 20 دقیقه میشه گوشی اپدیت شده تغییری نمیبینم.
معمولا تغییرات محسوسی پیش نمیاددوست عزیز منم ورژن گوشیم همین بود که با اومدن ورژن 6.1 گوشی رو اپدیت کردم.ولی تغییر محسوسی نکرد.الانم به ورژن 6.60 اپدیتش کردم.حدود یکساعت و نیم با اینترنت 128 طول میکشه.
راستش تا الان که 20 دقیقه میشه گوشی اپدیت شده تغییری نمیبینم.
ولی چیزی که توی گوشی های دیگه زیاد با آپدیت تغییر میکنه معمولا دوربین گوشی هست
شما دوربین رو یه چک کنید ببینین که نویز ها توش کم نشده ؟
و یه سری باگ ها رو برطرف میکنند باگ هایی که ممکنه باعث ریست بشه و این چیزای کوچیک دیگه
توی خود سایت نوکیا تغییرات رو باید نوشته باشه , ننوشته؟
یه مشکلش که واقعا ادم رو کلافه میکرد رفع شده.دیگه با اپرا و یاهو مسنجر و خلاصه هر برنامه دیگه بدون هیچ مشکلی کانکت میشه.
با اینکه قبلا من هر کاری میکردم با اپرا و کلا با هیچ نرم افزاره اینترنتی دیگه کانکت نمیشد.
یه سوال دیگه واسه اپدیت کجای سایت نوکیا باید برم واینکه من می خوام برم یه کافی نت پر سرعت دانلود کنم می خواستم ببینم میشه فایل هارو از اونجا بیارم خونه بعد بریزم تو گوشی یا حتما گوشی باید اونجا باشه
دوست عزیز به این ادرسکه برید یجا هستش که بایدproduct code گوشیتون رو وارد کنید.بعد اخرین ورژن رو بهتون نشون میده و یه لینک دانلود میده که اون رو باید دانلود کنید حدود 24 مگابایت هستش و نرم افزار اپدیت هستش که باید تو کامپیوتر نصب کنید.البته قبلش حتما باید pc suite رو کامپیوتر نصب باشه.خب بعد از اینکه نرم افزار جدید رو تو کامپیوتر نصب کردید.گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید و نرم افزار رو باز میکنید.فقط حتما مموری کارت رو دربیارید و گوشی شارژ کامل باشه.دیگه بقیه مراحلش طی میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( فقط یادتون نره که فایروال کامپیوتر رو خاموش کنید)
من آپديت كردم اما تنها چيزي كه ظاهرا تغيير كرده زنگ مسيجه!!! البته يه تغييراتي هم در ديكشنري انجام شده كه زياد محسوس نيست. در كل فرق زيادي نداره. ظاهرا براي رفع يه باگ اين آپديت عرضه شده.
دوست عزیز منظورتون از تغییرات در دیکشنری ایجاد شده چیه؟
این گوشی دیکشنری نداره که!
درضمن برا من که همون تنظیمات زنگ و اس ام اس و کلا هیچکدوم از تنظیمات تغییری نکرده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)