من تو اون قسمت تمرین وسط میدون قلعه گیر کردم هر چی یارو را میزنم نمیمیره دو باره پا میشه منا نگاه میکنه ! کسی میدونه چی کار باید کنم ؟
من تو اون قسمت تمرین وسط میدون قلعه گیر کردم هر چی یارو را میزنم نمیمیره دو باره پا میشه منا نگاه میکنه ! کسی میدونه چی کار باید کنم ؟
قیمت دقیق این کارتها هنوز در دست نیست حدودا میشه گفت بین 400 تا 600 باشه . اما خوب کارایی خیلی بالاتری دارند نسبت به تک هسته ای ها. احتمالا تا اوایل تابستان سرو کله شون پیدا بشه تو بازار.
چقدر گرون پس نتیجه میگیرم برم همون 512 gts 8800 رو بگیرم
این کارتهای دوهسته ای با کمی اختلاف قیمت حدود 60 درصد از کارت مدنظر شما قویتر هستند باز هم انتخاب با شماست.![]()
اقا من توی دنیای بازی خوندم سیستم زیر رو میخواد
Cpu:2.4
Vga:512
Ram:1gb
حالا درست نوشته؟
كاملا fake و چرطه دوست عزيز.
دوست من شما به حرف اینجا گوش کن ! چون هر لحظه آپدیت میشه و منابعش موصق ( یا موثق ( یا موسق ! ) ) هست .
به هر حال اون سیستم مورد نیازش نیست .
25 مارس 2008 برابر با 6 فروردین 1387 برای PC منتشر میشه.
اين سيستم مورى نياز بازی موثق موثق
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2
Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
* RAM: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB DirectX 10.0compliant video card or DirectX 9.0compliant card with Shader
Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*
* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
* DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)
* DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer driveکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows
recommended)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)