صفحات قبلي رو بگردي پيدا ميكني
صفحات قبلي رو بگردي پيدا ميكني
اقا چه طوری میتونم این برنامه slick را انیستال کنم
هروقت انیستالش میکنم با روشن شدن گوشی هی میخواد دوباره خودشو نصب کنه
اعصبا نذاشته برام
بگير دوباره همون نسخه يا نسخه جديدتر رو نصب كن و سپس آن اينستالش كن.
بستگی به این داره که برنامه UIQ باشه یا java و اینکه تو مموری نصب کرده باشی یا تو گوشی.
اگه تو گوشی نصب کرده باشی و برنامت UIQ باشه باید با x-plore یا swiss manager بری و اون رو از قسمت resource>>apps دیلیت کنی و اگه java باشه باید از system>>install>>registery اونو پاک کنی.البته فکر نکنم برنامه های java از این حیث مشکلی داشته باشن.
اگه تو مموری نصب کرده باشی علاوه بر این راه میتونی از رم ریدر یا با کابل و transfer mode هم این کار رو بکنی.
پوشه resource جزو فایل های سیستمیه و اگه بخوای با اون دو تا نرم افزار این کار رو بکنی باید show system files رو از تو تنظیماتشون فعال کنی.
موفق باشی.
برگرفته از سایت vahidonlineum که اونا هم از موبایلستان گرفتن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامش مثل paint میمونه. اگه بود ببخشید. چون من ندیدم.
سلام
من یه مشکلی با برنامه ی core player دارم
وقتی یه فایل صوتی یا تصویری با بلوتوث دریافت می کنم و تو inbax ذخیره می کنم با برنامه ی core player اجرا می شه .نمی خوام این جوری باشه.یعنی می خوام با player خود گوشی اجرا بشه.
کسی می تونه منا راهنمایی کنه؟
مرسی
دوست عزيز اين فايل براي از ديفالت خارج كردن CorePlayer .
بعد از جايگزين كردن اين فايل با فايل اصلي شمابه راحتي ميتونين فايلاتونو توسط خود گوشي باز كنين
و اگه خواستين با استفاده از اين پلير فايلاتونو ببينين بايد برنامه رو باز كنين و از اونجا اين كارو بكنين
فايلي كه گذاشتم از حالات فشرده خارجش كنين و بعد از اتصال گوشي به كامپيوتر البته در حالات File transfer به مسير X:/Private/10003a3f/import/apps برين و اونجا كپي كنين يادتون باشه كه موقع كپي بايد ويندوز به شما پيغام بده كه اين فايل با اين اسم موجوده و... و شما يس بزنين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بعضی از این برنامه ها نصب نمیشه رو گوشیم؟
p1 دارم
پیغامی که میده چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)