سلام
بازم چند تا پچ ديگه براي k750 با فريمور R1CA021
اين پچ ها خيلي به درد بخورند من خودم همشو نصب كردم.و هيچ كدوم مشكلي ندارند
1-k750_r1ca021_mediaplayer_music_button.vkp: با نصب اين پچ موقع زدن كليد مديا پلير ديگه پيغام نميده كه هندزفري را وارد كنيد و شروع ميكنه به پخش آهنگ.
2-move_acoustic_to_other_aco_K750_R1CA021.vkp: با نصب اين پچ هم درايو صدا به پوشه Other\aco در حافظه داخلي انتقال داده ميشه.و ديگه لازم نيست براي عوض كردن درايو صدا گوشي رو هك كنيد.فقط يادتون باشه قبلا اين پوشه رو ايجاد كنيد و فايلهاي درايو صداتونو توش كپي كنيد و بعدش پچ رو نصب كنيد.
3-move_layout_to_other_ly_K750_R1CA021.vkp : اين پچ هم مسير فايل Layout.xml رو به Other/ly در حافظه داخلي منتقل ميكنه.و براحتي ميتونيد از داخل گوشي فايل layout رو عوض كنيد.
4-move_menu_to_other_menu_K750_R1CA021.vkp : اين يكي از كاربردي ترين پچ هايي هست كه خودم استفاده ميكنم.با نصب اين پچ مسير فايل منو به Other/menu در حافظه داخلي انتفال داده ميشه.و راحت ميتونيد از خود گوشي منو ها رو عوض كنيد.من خودم بيشتر از 30 تا منو رو گوشيم دارم و بدون نياز به هك كردن گوشي عوضشون ميكنم.
5-java_folder_k750_r1ca021.vkp : اين پچ هم مسير برنامه هاي نصب شده رو به Other/ams در حافظه داخلي انتقال ميده و از اين به بعد ميتونيد برنامه هاي نصب شده رو از اين مسير براي ديگران ارسال كنيد.
اميدوارم مفيد واقع شده باشه.
موفق باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]