تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 145 اولاول ... 54551525354555657585965105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

آره بابا يو 600 كجا دي 900 و آي كجا !!

اون زماني كه من گوشيمو خريدم اگر كه يو 600 بود حتما اونو ميخريدم ولي باشه همينم خوبه
    از هيچي كه بهتره!

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

دوستان پرسيده بودن كه چه طوري ميشه عوضش كرد كه اينطوري ميشه. ولي در حد همون 4 تا. بنده راه حل ديگري بلد نيستم
    عزيز منظور دوستان از اينكه عوض ميشه يا نه اينه كه ميشه زنگ بهش اضافه كرد يا نه
    منم منظورم همين بود اوني كه شما گفتين كه ...

عكس هم كه اگه اوكي رو بزنيد يا از options گزينه view full screen رو بزنيد عكس طوري بزرگ ميشود كه شما ميتوانيد با به اين طرف و آن طرف رفتن آن را نگاه كنيد چون عكس خيلي بزرگتر از مانيتور گوشي است
    فقط عكسهايي كه توي My Photo هست رو مي توني بزرگ كني ولي هر جاي ديگه اي باشه نمي توني(D900i)
    اخه چرا
    Last edited by hossein-p30-f; 12-09-2007 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عزيز منظور دوستان از اينكه عوض ميشه يا نه اينه كه ميشه زنگ بهش اضافه كرد يا نه
    منم منظورم همين بود اوني كه شما گفتين كه ...
    خوب ديگه داش حسين شرمنده دو زاري من ....
    فقط عكسهايي كه توي My Photo هست رو مي توني بزرگ كني ولي هر جاي ديگه اي باشه نمي توني(D900i)
    اخه چرا
    سامسونگ نامرد ! اون از PDF ها اينم از اين خيلي....

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض یه خبر به D900i دارا.

من امروز رفتم پیش یه مغازه تعمیرات. بهش گفتم اگه فلش کنی آفیس و .. میخونه؟؟؟

دست کرد تو جیبش و یه D900i درآورد و به منم گفت که با فلش درستش کرده و الان هم فایلها رو میخونه.

منم قرار شد فردا برم پیشش تا این کارو برام کنه.

در ضمن گفت نرم افزار گوشی رو عوض میکنه( فکر کنم میخواد مال D900 بندازه) البته شایدم مال خودش ولی جدید تر.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من امروز رفتم پیش یه مغازه تعمیرات. بهش گفتم اگه فلش کنی آفیس و .. میخونه؟؟؟

دست کرد تو جیبش و یه D900i درآورد و به منم گفت که با فلش درستش کرده و الان هم فایلها رو میخونه.

منم قرار شد فردا برم پیشش تا این کارو برام کنه.

در ضمن گفت نرم افزار گوشی رو عوض میکنه( فکر کنم میخواد مال D900 بندازه) البته شایدم مال خودش ولی جدید تر.
    درسته كه قضيه مشكوكه ولي نتيجه رو بهمون بگي ها حتما

صفحه قبلي پست 533 رو هم بخون

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام دوستان

اين گزينه AutoPower - up توي قسمت Alarm مال چي هست ما كه هرجوري امتحان كرديم چيزي نفهميديم

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

مال اینه که وقتی گوشی خاموشه، وقتی ساعتش میرسه که آلارم بزنه، خودبخود روشن بشه و زنگ بزنه یا نه، بی خیال بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یه داستان جالب
    من چند روز پیش به یه همایش زبان انگلیسی توی سینما رفتم.اولش که 1 ساعتی برق نبود و اینا....بعدش اومدند گفتند برای عذر خواهی فیلم روز سوم را بعد از همایش میزاریم.من یه 15 دقیقه اش را دیدم خوشم نیومد و اومدم.داشتم به یکی از بچه ها اس ام اس میزدم.یه لحضه جلوم را نگاه کردم فکر کردم در بازه(شیشه سکوریت فوق العاده براق بدون هیچ علامت و دسته)منم همینجوری رفتم خدا نصیبتون نکنه گوشیم از دستم بد جوری پرت شد کله خودمم که بد جوری درد گرفت ولی همش تو فکر گوشی بودم بعد برش داشتم و با کمال تعجب دیدم حتا یه خش هم بر نداشته.یه سری دختر اون ورا بودند شروع کردند به خندیدن(به تو در رفتن من)یکیشون گفت گوشیش نابود شد.منم بر گشتم به کمال پر رویی گفتم استحکام را داشتییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خلاصه سرتون را درد نیارم تا اومدم برسم خونه تمام منو ها را یک به یک چک کردم ولی همه چی سالم بود.....
    و حالا اون دوستی که گفته بود قرار بوده دی 900 آی را با فلش درستش کنند(PDF&OFFICE(بعد از اینکه فلش شد لطف کنه فریم وره گوشیش را چک کنه و به ما اطلاع بده
    با کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع
    برای دی 900 آی باید D900iJPGE3 باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

مال اینه که وقتی گوشی خاموشه، وقتی ساعتش میرسه که آلارم بزنه، خودبخود روشن بشه و زنگ بزنه یا نه، بی خیال بشه.
    به به آقا شهاب كم پيدايي عزيز
    ممنون از جوابت

یه داستان جالب
    من چند روز پیش به یه همایش زبان انگلیسی توی سینما رفتم.اولش که 1 ساعتی برق نبود و اینا....بعدش اومدند گفتند برای عذر خواهی فیلم روز سوم را بعد از همایش میزاریم.من یه 15 دقیقه اش را دیدم خوشم نیومد و اومدم.داشتم به یکی از بچه ها اس ام اس میزدم.یه لحضه جلوم را نگاه کردم فکر کردم در بازه(شیشه سکوریت فوق العاده براق بدون هیچ علامت و دسته)منم همینجوری رفتم خدا نصیبتون نکنه گوشیم از دستم بد جوری پرت شد کله خودمم که بد جوری درد گرفت ولی همش تو فکر گوشی بودم بعد برش داشتم و با کمال تعجب دیدم حتا یه خش هم بر نداشته.یه سری دختر اون ورا بودند شروع کردند به خندیدن(به تو در رفتن من)یکیشون گفت گوشیش نابود شد.منم بر گشتم به کمال پر رویی گفتم استحکام را داشتییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خلاصه سرتون را درد نیارم تا اومدم برسم خونه تمام منو ها را یک به یک چک کردم ولی همه چی سالم بود.....
    و حالا اون دوستی که گفته بود قرار بوده دی 900 آی را با فلش درستش کنند(PDF&OFFICE(بعد از اینکه فلش شد لطف کنه فریم وره گوشیش را چک کنه و به ما اطلاع بده
    با کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع
    برای دی 900 آی باید D900iJPGE3 باشه
    منم يه بار از ماشين پياده شدم گوشي رو گذاشتم رو سقف ماشين بعد اومد بردارم يهو با LCD خود زمين گفتم ديگه گوشي بي گوشي ولي آخ هم نگفته بود ((قاب كريستالي هم نداشت))

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض اشتباه نكنيد اينجا همان سوال و جواب در مورد d900 است بيايد داخل

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي
    همانطور كه قبلا خدمتتان عرض كرده بودم بنده طي نامه اي از جناب ميثم در خواست تغيير نام تاپيك را از سوال و جواب در مورد d900 به كلوپ D900 و D900i كه ايشان به علت مشغله كاري نتوانسته بودند اقدام عاجل به عمل بياورند. ولي در هر حال بالاخره اسم تاپيك پر محتوا و جالب جناب مجتبي تغيير كرد.

چاكر همه رفقاي بيست پي سي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •