میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟؟ Expantion چیه ؟؟؟
![]()
میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟؟ Expantion چیه ؟؟؟
![]()
یه سری پک هستند که روی بازی نصب میشوند و امکانات جدید و مراحل جدید به بازی میدند
Expansion روی بازی اصلی نصب میشه و امکانات و قابلیت های جدیدی رو به بازی اضافه میکنه . مثلا در این مورد ، Campaign جدید (گروه Zerg و سپس Protoss) رو اضافه میکنه احتمالا به همراه تغییرات دیگه .
مخالفم شدید.
هر بازی سبک خودش رو داره شما میتونی به وارکرفت اعتراض کنی که چرا بازی از یونیت های تکراری استفاده میکنه.
یونیت های این بازی خیلی جذابه و به نظر من بازی های صاحب سبک نباید سبکشون رو عوض کنن.
شما اگه با عنوان super mario smash bros آشنا باشی میفهمی که یه بازی صاحب سبک چجوری با حفظ سبک بازی رو جذاب میکنه.
بازی نباید همیشه انقلابی باشه.
اقا ناراحتی اصلا بازی نکن!!!!بزن دی وی دی رو بشکن راحت شی ماشا الله که 50 هزار تومن پول ندادی که!!! فقط 3 هزار تومن!!!
راستی گیم اسپات 9.5 داده واقعا عجیبه ولی بازی هایی در راه هست که رکورد 9.5 رو میزنه و 9.8 میشه(!؟!)
+
دوستان مشهدی این بازی تا بحال تو سعدی اومده یا نه؟؟؟
این عکسی که دوستمون گذاشتند واقعیه یا با فتوشاپ زنگش دستکاری شده؟
آخه خیلی خوش رنگ و قشنگه
من روی آخرین تنظیمات بازی میکنم ولی هیچ شباهتی به این عکس نداره
اسکرین شاتهای دیگه ای هم که از بازی دیدم اصلا شبیه این نیستند
بعضی ها انگار سبک RTS نمی دونن چیه که در مورد سلطان این سبک اینجوری می نویسن![]()
داداش از کجا میشه 50 تومن گیر آورد ؟
شما فقط single رو دیدی . ولی امتیاز اصلی سایتهای بازی بیشتر روی مولتی پلیر بازیه . bad compnay 2 هم یه بازی با سینگل پلیر ضعیف و داستان تکراری بود ولی فقط به خاطر مولتی فوق العادش 9 گرفت . در ضمن سینگلش هم اونطور که شما گفتی افتضاح نیست .![]()
این همو AA هست که نتونستی فعال کنی![]()
سلام دوستان یه سوال
این بازیش مثل جنراله ؟ چجوریاس ؟
میشه skrimish زد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)