دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه سوالم اینه که موقعی که کلید منو رو نگه میداریم برنامه هایی که در حالت استندبای هستن دیده میشن من هر کار میکنم موزیک پلیرم رو نمیتونم از استندبای خارج کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه سوالم اینه که موقعی که کلید منو رو نگه میداریم برنامه هایی که در حالت استندبای هستن دیده میشن من هر کار میکنم موزیک پلیرم رو نمیتونم از استندبای خارج کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
عضویتت رو تبریک میگم...برای اولین پست عالی بود...امیدوارم همیشه اینطوری پست بدی
مهسا خانم یکمی تو پست دادن دقت کن...اول تاپیک رو نگاه کن بعد پست بده...جواب شما هم پست قبلی
بچه ها فلش گوشي چجوري روشن ميشه ؟
هم واسه فيلم برداري و هم به عنوان چراغ قوه ؟
مرسی از کمکت
در باره یn73 جالب بود![]()
با سلام خدمت دوستان عزيز
راستش من با مطالعه مطالب قبلي به چند نكته جالب برخوردم كه بد نيست با هم راجع بهشون بحث كنيم.
* بعضي از دوستان گفتند كه كليد شماره 3 روي صفحه كليد برامده هستش و كج به نظر ميرسه....ببينيد دوستان ما همه ميدونيم كه تقريبا 80 درصد مردم راست دست هستند و وقتي شما قراره كه گوشي رو در سطح افق توي دستتون نگه داريد و به اون نگاه كنيد كليد شماره 3 ميشه اولين كليد از بالا و راست كه باعث بروز اين خطا در ديد ميشه.... حالا اين كار رو با دست چپ امتحان كنيد همين خطاي ديد رو در مورد كليد 1 احساس خواهيد كرد.
** در مورد بعضي برنامه ها كه سرعت پردازنده يا همون سي پي يو رو نشون ميدن بايد بگم كه اون برنامه ها به خاطر ناسازگاري با نسخه جديد سيمبيان كه روي گوشيهاي جديد از جمله 5700 نصب شده نميتونند درست سرعت رو محاسبه كنند و عدد رو غلط نشون ميدن
لازو ميدونم كه بگم 5700 داراي سيمبيان 60 از سري 3.1 با پلتفورم 9.2 هستش.
---------------------------------------------------------------------------
مطالبي كه گفتم به هيچ وجه براي طرفداري از شركت نوكيا و يا توجيه گوشي خودم نيست و صرفا تبادل اطلاعات بود
با تشكر از حوصله شما براي مطالعه اين نوشته.
پندار.
لاف اومدی دیگه آخه اگر 4 روز باش آهنگ گوش میدی که باید باتری ماشین روش باشه![]()
4 روز تو جیبته هیچکی هم که بهت زنگ نمی زنه خوب دوام میاره...........
آگه کم دوام میاره به خاطر اینه که گوشی رو تازه خریدیم و همه اش باش ور میریم خوب معلومه که زود تمام میشه
اگه کاملا خالی باشه 80 دقیقه شارژ میشه
همچین چیزی نیست کلید 3 بیرونه و با این حرف ها هم جا نمیره واقعیت رو قبول کن و بیخود توجیه نکن
bacheha berid be ghesmate all song dar music playereton.sepas roye yek ahang kelide options ro bezanid.sepas bar roye gozineye album art kelid konid.sepas options ra bezanid va be delkhah yek aks az albume akshayetan entekhab konid.in rahnamai ra dar javabe dosteman dar morede jelvehaye basarie in goshi dadam.dar zemn man ba goshi be internet vaslam va nemitonam farsi tipe konam!
والا ما هم داریم اما همه دکمه ها یه اندازه هستن....از پایین به گوشی نگاه کن متوجه میشی...
فلش گوشی موقع فیلم برداری روشن نمیشه...برای استفاده بعنوان چراغ قوه هم باید نرم افزار نصب کنی ...که ما هم دربه در دنبالشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)