تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 870 اولاول ... 54551525354555657585965105155555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه سوالم اینه که موقعی که کلید منو رو نگه میداریم برنامه هایی که در حالت استندبای هستن دیده میشن من هر کار میکنم موزیک پلیرم رو نمیتونم از استندبای خارج کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    اين يه ايراد نيست. از اونجايي كه اين گوشي مربوط به سري موزيك اديشن هستش و به طور جداگونه صفحه كاربري براي اون داره و اينطور فرض شده كه كاربر ميخواد به طور متناوب به موسيقي گوش بده بعد از اينكه يكبار نرم افزار پلير اجرا ميشه به طور زير زمينه تو حافظه گوشي ثبت ميشه تا براي مراجعات بعدي سريعتر بارگذاري بشه البته اين رو هم بگم كه اين عمل از كاربري و سرعت گوشي شما چيزي كم نميكنه و فقط يه آدرس هستش و خود گوشي از اونجايي كه از نسل سوم و يا همون نسل هوشمند ميباشه اين موضوع رو تشخيص ميده و پردازشگر رو مشغول برنام هايي كه استفاده نميشن اما باز هستن نمكنه.... براي آگاهي از اينكه انها همه يه آدرس هستند ميتوني يك بار منو رو بزني و ببيني كه كنار آيكون اون برنامه هايي كه باز هستند و استفاده نميشن يك علامت فلش به صورت گردشي ثبت شده يعني آماده براي رجوع به آدرس مورد نظر.
    با تشكر از حوصله شما كه مطلب رو مطالعه كرديد.
    عضویتت رو تبریک میگم...برای اولین پست عالی بود...امیدوارم همیشه اینطوری پست بدی
    دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه سوالم اینه که موقعی که کلید منو رو نگه میداریم برنامه هایی که در حالت استندبای هستن دیده میشن من هر کار میکنم موزیک پلیرم رو نمیتونم از استندبای خارج کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
    مهسا خانم یکمی تو پست دادن دقت کن...اول تاپیک رو نگاه کن بعد پست بده...جواب شما هم پست قبلی

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

بچه ها فلش گوشي چجوري روشن ميشه ؟
    هم واسه فيلم برداري و هم به عنوان چراغ قوه ؟

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

دوست من اگرچه که صداش بلنده ولی به ن73 نمی رسه اما کیفیت صداش برای یک موبایل باور نکردنیه شفاف دارای باس مناسب و مطمئن باش صداش از امثال ن73 و 3250 بهتره ان73 در سایتهای معتبر خارجی اصلا از کیفیت صدا نمره خوبی نمیگیره چون صداش زیر و دور از واقعیته بر خلاف 5700
    مرسی از کمکت
    در باره یn73 جالب بود

در آغاز فعالیت pendar_1355's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    راستش من با مطالعه مطالب قبلي به چند نكته جالب برخوردم كه بد نيست با هم راجع بهشون بحث كنيم.
    ************************************************** ****************************
    * بعضي از دوستان گفتند كه كليد شماره 3 روي صفحه كليد برامده هستش و كج به نظر ميرسه....ببينيد دوستان ما همه ميدونيم كه تقريبا 80 درصد مردم راست دست هستند و وقتي شما قراره كه گوشي رو در سطح افق توي دستتون نگه داريد و به اون نگاه كنيد كليد شماره 3 ميشه اولين كليد از بالا و راست كه باعث بروز اين خطا در ديد ميشه.... حالا اين كار رو با دست چپ امتحان كنيد همين خطاي ديد رو در مورد كليد 1 احساس خواهيد كرد.

** در مورد بعضي برنامه ها كه سرعت پردازنده يا همون سي پي يو رو نشون ميدن بايد بگم كه اون برنامه ها به خاطر ناسازگاري با نسخه جديد سيمبيان كه روي گوشيهاي جديد از جمله 5700 نصب شده نميتونند درست سرعت رو محاسبه كنند و عدد رو غلط نشون ميدن
    لازو ميدونم كه بگم 5700 داراي سيمبيان 60 از سري 3.1 با پلتفورم 9.2 هستش.

---------------------------------------------------------------------------
    مطالبي كه گفتم به هيچ وجه براي طرفداري از شركت نوكيا و يا توجيه گوشي خودم نيست و صرفا تبادل اطلاعات بود
    با تشكر از حوصله شما براي مطالعه اين نوشته.
    پندار.

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان در مورد سوال دوستمون که گفته بود شارژ زود خالی میکنه باید بگم که اصلا اینطوری نیست اتفاقا از موقعی که من گوشیرو خریدم سه چهار بار شارژش کردم خیلی زود شارژ میشه به یکساعت ونیم نمیرسه که شارژش کامل میشه حقیقتا من تعجب کردم اخه واقعا عمر باتری زیاده شاید فقط گوشی من اینجوری باشه ولی با اینکه باهاش اهنگ گوش میکنم ولی حداقل 4 روز جواب میده. من فکر میکنم که باتری شما ایراد داره.
    لاف اومدی دیگه آخه اگر 4 روز باش آهنگ گوش میدی که باید باتری ماشین روش باشه
    4 روز تو جیبته هیچکی هم که بهت زنگ نمی زنه خوب دوام میاره...........
    آگه کم دوام میاره به خاطر اینه که گوشی رو تازه خریدیم و همه اش باش ور میریم خوب معلومه که زود تمام میشه
    اگه کاملا خالی باشه 80 دقیقه شارژ میشه

داره خودمونی میشه arshiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

************************************************** ****************************
    * بعضي از دوستان گفتند كه كليد شماره 3 روي صفحه كليد برامده هستش و كج به نظر ميرسه....ببينيد دوستان ما همه ميدونيم كه تقريبا 80 درصد مردم راست دست هستند و وقتي شما قراره كه گوشي رو در سطح افق توي دستتون نگه داريد و به اون نگاه كنيد كليد شماره 3 ميشه اولين كليد از بالا و راست كه باعث بروز اين خطا در ديد ميشه.... حالا اين كار رو با دست چپ امتحان كنيد همين خطاي ديد رو در مورد كليد 1 احساس خواهيد كرد.

.
    همچین چیزی نیست کلید 3 بیرونه و با این حرف ها هم جا نمیره واقعیت رو قبول کن و بیخود توجیه نکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

bacheha berid be ghesmate all song dar music playereton.sepas roye yek ahang kelide options ro bezanid.sepas bar roye gozineye album art kelid konid.sepas options ra bezanid va be delkhah yek aks az albume akshayetan entekhab konid.in rahnamai ra dar javabe dosteman dar morede jelvehaye basarie in goshi dadam.dar zemn man ba goshi be internet vaslam va nemitonam farsi tipe konam!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

همچین چیزی نیست کلید 3 بیرونه و با این حرف ها هم جا نمیره واقعیت رو قبول کن و بیخود توجیه نکن
    والا ما هم داریم اما همه دکمه ها یه اندازه هستن....از پایین به گوشی نگاه کن متوجه میشی...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بچه ها فلش گوشي چجوري روشن ميشه ؟
    هم واسه فيلم برداري و هم به عنوان چراغ قوه ؟
    فلش گوشی موقع فیلم برداری روشن نمیشه...برای استفاده بعنوان چراغ قوه هم باید نرم افزار نصب کنی ...که ما هم دربه در دنبالشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •