سلام
دوست عزیز من گوشیمp990و ایرانسل اعتباریم دارم من باید چکار کنم
در ضمن هرچی به 140 زنگ می زنم بخش خدمات gprs میگه متاسفانه فعلاً شبکه دارای اشکال می باشد
چی کار کنم؟؟
سلام
دوست عزیز من گوشیمp990و ایرانسل اعتباریم دارم من باید چکار کنم
در ضمن هرچی به 140 زنگ می زنم بخش خدمات gprs میگه متاسفانه فعلاً شبکه دارای اشکال می باشد
چی کار کنم؟؟
در مورد دوره جديد جشنواره مي خواستم بپرسم (كه ميان هر شهري و جايزه ميدنمثل n70 و ...)
بايد حتما" موقعي كه اومدن سيمكارت رو برم بخرم ؟ (خودم اينطوري حدس ميزنم...)اما من همين ديشب يه سيمكارت اعتباري خريدم ... يعني ...
ممنون که جواب دادین من sms زدم 2 تا مسیج اومد اولی نوشت end -user sms و دومی ازم pin code می خواد که پین کد سیم کارت را بهش میدم قبول نمی کنه.
m like mother پست هاتو خوندم...
من توی شیرازم و از اول اسفند ایرانسل خریدم و برای این حتی جلوی مادرم هم وایسادم....ولی الان به جایی رسیده که همه فک و فامیلم مسخرم میکنن!
میدونی برای چی؟برای اینکه آنتن نمیده!حالا شما میگی برم جلوشون از ایرانسل تعریف کنم..؟فرض کن دارم تعریف میکنم ...بعد طرف میگه .."ااا...یه اس ام اس برام بفرست..." بعد اونجاست که میفهمه شلوغترین جای شهر(بلوار چمران) آنتن نمیده و وای به اون موقع که منو له میکنن....
امروز فلکه معلم شیراز بودم.قبلا یه تبلیغ ایرانسل اونجا بود...سیم کارت اعتباری...
امروز رفتم دیدم تبلیغ رو عوض کرده کرده طرح های تابستانی در حالی که تا 2-3 کیلومتر اطراف اون آنتن دهی که چه عرض کنم اصلا شبکه وجود نداره!
خودم بیشتر میرم مرکز شهر که آنتن دهی داره ولی با خونواده و فامیل که آخر هفته میریم بیرون....واقعا اعصابم خورد میشه!
آخه شلوغ ترین و بهترین جاهای شهرم دیگه آنتن دهی نداره!
من بارها گفتم بازم میگم...
ایرانسل توی کیفیت حرف اولو میزنه جایی که آنتن بده میشه بهترین اپراتور موبایل دنیا!
ولی اینو بدونید که اولین شرط استفاده از موبایل آنتن دادنه که....
من از دولتی متنفر بودم و تالیا هم که مزخرفه!
ولی الان با این وضع ایرانسل کم کم داره به سرم میزنه که یه دولتی بخرم بذارم کنارش...
ایرانسل تو رو خدا کاری نکن که من به اونجا برسم.....
شاهین جون...
تنها خبر خوبی که من از ایرانسل در حال حاضر میتونم بگیرم اینه که پوشش شیراز کامل شده...همین.
بچه ها اون خطی که پایین سایت ایرانسل رد میشد تا دیروز مینوشت 165 شهر ولی امروز زده 190 شهر!
ولی من توی نقشه گشتم شهری اضافه نشده...
Last edited by jackhammer; 15-08-2007 at 21:11.
این ادامه ی پست قبلیمه ولی جدا میزنم چون همین الان pc رو خاموش کردم رفتم این اتفاق برام افتاد و اومدم تا اینو بهتون بگم...
من اسفند که میخواستم ایرانسل بخرم داداشم بهم میگفت: میخوای 29 تومن بری برای یه تیکه آهن؟
خب راست هم میگفت...سیم کارتی که آنتن نده یه تیکه آهنه...
ولی من اون موقع سخت جلوش وایسادم
الان من میخواستم ببینم آلومینیم بپیچی دور گوشی چقدر توی کاهش آنتن دهی موثره و داداشم تا فهمید گفت:هه!سیم کارت تو همین جوریش آنتن نمیده نیازی به این چیزا نیست!
عمرا اگه بتونی حتی یه ذره درک کنی که چقدر به من که یه طرف دار ایرانسلم برخور و اعصابمو خورد کرد...البته من قصد توهین به شما رو نداشتم...
من الان توی سایت ایرانسل دیدم که جشنواره شیراز 27 تا 29 مرداده و 5 تا 1 ملیون و 30 تا ان 70 میده به اضافه همون جایزه هاش روی هر سیم کارت...
به داداشم گفتم حالا برو یکیشو بخر بذار گوشه خونه شاید یه چیزی بردی و 2 تا سیم کارتم بهت میدن....
ولی یه پوز خند زد و رفت پی کارش....
من برای امروز دیگه حرفی برای گفتن ندارم.........
سلام آقا شاهين
دستت درد نكنه كارت بيسته
واقعا زحمت ميكشي
خدا كنه بچه ها قدر بدونند كه ان شاالله اين طور است
جناب jackhamer میشه بگید برای چی اعتقاد دارید تالیا مزخرفه !!؟
همین تالیا اینقدر شعور داشت که کل شهر شیراز را پوشش داد بعد سیم کارت داد ولی ایرانسل چی ؟؟!
(من اصلا وقتی نقشه شیراز را می بینم خندم می گیره با این پوشش مسخره )
والا ایرانسل جایی هم که آنتن میده فعلا به درد نمی خوره . خونه ما مثلا فول آنتن هست ولی اگر شما تونستی یک مکالمه بدون نویز و خش خش بکنی شاهکار هست .
خونه ما 3 اپراتور دیگه هم آنتن میده غیر از ایرانسل ولی راحت میشه و بدون نویز میشه صحبت کرد ولی ایرانسل فول آنتن چی ؟؟! من حتی شهری بودم که ایرانسل رسمی بوده ولی باز هم به لحاظ آنتن دهی خیلی مشکل داشته .
والبته هنوز من که با خط دایم ایرانسلم شماره گیری می کنم میگه تماس مسدود هست و بعد از گذشت 72 ساعت هنوز درست نشده .
آی بابا چرا زودی طرح انتخاب کردی.
اول اینجارو میخوندی میفهمیدی چی به چیه بعد طرح فعال میکردی دیگه.
این روزا قاط زده.
احتمال میدم 1 طرح طلایی انتخاب کردی و پول 2تا رو انداخته به حسابت
ولی تست کن اگه طرحات عمل میکنه مثله اینترنت رایگان و مکالمه رایگان نهایت استفاده رو ببر تا حرسش در بیاد![]()
آقا این نامه رو بنویسم یا نه بالاخره؟ متنش هم حاضر کردم ولی به خاطر حرفهای منطقی دوست خوب M Like Mother هنوز تایپش نکردم.
در ضمن مسعود خان تالیا اگه شعور داره چرا وقتی تو اصفهان هنوز بهش اجازه ندادند سیم کارت میفروشه. حتی تو تبلیغاش تو 295 شهر میفروشه ولی تو 34 شهر بیشتر انتن نداره !
دیشب به آقا وحید هم گفتم من هنوز هیچ مشکلی با ایرانسل ندارم و دلیل نامه نوشتن هم ارزش قائل شدن به مشکلات بچه های دیگه ی انجمنه. وگرنه من که مشکلی ندارم.
فکر کنم تو این تاپیک من از همه زودتر ایرانسل خریده باشم. میدونین کی خریدم ؟
29 مهر 1385 درست شب اولی که ایرانسل رسما سیم کارت فروخت !![]()
من الان رفتم سایت ایرانسل یه وضعیه ها ! فکر کنم داره آپ میشه یا دارن یه کارایی توش میکنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)