تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 752 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559599649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنونم از هر دوی شما دوستان
    فقط این Audio Technica که فرمودید میشه لینکی از مشخصاتش بهم بدین...من بیس بالا بیشتر دوست دارم
    این لینک مشخصاتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر خوب باشه قراره که بگم یکی از اقوام بیارن,قیمتم تو این سایت بالا هست

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم تفاوت ep 630 . ep 630i و ep 830 در چه چیز هایی هست ؟ من سبک های پاپ ایرانی . دنس . سنتی ایرانی و الکترونیک گوش می کنم .

و می خواستم بدونم که این هدفون هایی که نام بردم تفاوت هاشون در چی هست ؟ مثلاً خیلی دوست دارم بدونم ep 630 با ep 630i چه فرق هایی با هم دارن ؟ من برام در درجه ی اول کیفیت ( یعنی دقیقاً همون چیزی که فایل موسیقی هست - طبیعی شنیده شدن ) و بلندی صدا و در درجه ی دوم باس برام مهمه و راستش زیاد با صدای ( دوبس دوبس ! ) که توش زیادی اغراق شده باشه و صدای واقعی باس آهنگ اونقدر نباشه و هدفون این کارو انجام بده خوشم نمیاد ( البته گفتم زیاد اغراق نکنه ! نه اینکه کلا باس رو فراموش کنه ؛ باس تا یه حدی اگه باشه و از طرف هدفون تقویت بشه خوبه ولی دیگه نه خیلی زیاد و غیر طبیعی ! ) ( دوبس دوبس رو تا یه حدی دوست دارم )

خب دوستان با این توضیحاتی که دادم چه هدفونی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟

بودجه تا 120 - 100 راه داره و میتونم خرج کنم و اگه موردی هست که نسبت به قیمتش خیلی ارزش داره و از بودجه ای که من در نظر گرفتم کمی بیشتره لطفا اون رو هم بهم معرفی بفرمایید . مرسی از لطف شما .

منتظرم
    سلام. در تکمیل فرمایشات آقا رضا(پست زیر)

در مورد بودجه 100-120 هزار تومان می تونید به Klipsch S4 فکر کنید که ایرفون خوبی است و به اون استایل مورد نظر شما (بیس نه چندان بوووم و بلندی صدا) میخوره.

سلام و خسته نباشید ب دوستان
    ی سوال داشتم،میخاستم راجب هدفونای اپل چطورن،با قیمتی ک دارن آیا ارزش دارن یا نه؟
    من هدفونی میخام ک از لحاظ bass عالی باشه از لحاظ هزینه هیچ مشکلی ندارم فقط دوست دارم دوستان با تجربه ای که دارند کمکم کنند تا بعد دچاره پشیمونی نشم.
    تا جایی که امکان داره دوستان راجب برند اپل یا برندها ی مارک با مشخصات کامل و عکس و قیمت حدودیش منو یاری کنند.
    با تشکر از تمامی دوستان
    سلام. هدفونهای اپل همگی OEM بوده و فقط برای خالی نبودن سبد محصولات اپل در زمینه لوازم جانبی تولید می شوند. (مثل هندزفری هایی که تولیدکنندگان تلفن همراه به طور پیش فرض همراه با گوشی در پک قرار می دهند که غالبا" کیفیت خوبی هم ندارند.)
    هدفونهای اپل از کیفیت عالی برخوردار نیستند و از همه مهم تر اینکه دقیقا" مقابل استایل مورد نظر شما هستند. این هدفونها بیس ضعیف دارند. همچنین اپل کلا" محصولاتش گرونه بنابراین خرید این هدفون برای شما ارزشی نداره.
    اگه سبکهای موسیقی مورد علاقه و کاربردتون و همچنین شکل هدفون مورد نظر رو می فرمودید بهتر میشد راهنمایی کرد ولی ایرفونهای زیر صدای بیس خوبی دارند:
    Creative EP-630 به قیمت 18 هزار تومان
    Creative EP-830 به قیمت 45 هزار تومان
    Klipsch S4 به قیمت 110 تا 120 هزار تومان
    مدلهای حرفه ای تر رو دوستان باید معرفی کنند.
    Last edited by peaceful1; 11-01-2012 at 16:20.

3. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. قصد خرید یک هدفون واقعا خوب رو دارم . رو مدل akg k450 تحقیق کردم و به نظرم هدفون کاملی هست و تو ایران هم در دسترسه...panasonik rp-htx7 هم تو ایران دیدم که اون رو هم سایت whathifi بهش 5 ستاره داده و راجع بهش گفته صداش به طور باور نکردنی خوبه!... کسی هست که با این دو تا موزیک گوش داده باشه و تجربه اش رو باهام در میون بگذاره؟ فروشگاهی می شناسی که اجازه تست بده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه چند تا سوال دیگه:
    بعد از تست متوجه شدم با AKG K99 بهتر میشه متال گوش داد تا با Klipsch s4 . نظر شما چیه؟
    برای تست این دو تا هدفون از چه نوع فرمت صوتی استفاده کنم؟ (MP3 320 , ...)
    ممنون.

سلام دوستان shure se215 به درد چه سبک یا سبک هایی میخوره؟
    قدرت این هدفون در صدای بیس و مید هست پس به درد سبکهایی مثل کانتری،پاپ،راک،هیپ هاپ و تا حدودی متال می خوره. تو بعضی از ریویوهای خارجی صدای High Frequency این هدفون محدود شده مطرح شده بود. در کل بیشتر خریداران سایت Earphonesolutions استایل این هدفون رو چیزی تو مایه های Klipsch s4 معرفی کرده بودند.
    Last edited by peaceful1; 11-01-2012 at 16:53.

6. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود.
    آقا رضا سه تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب دهید فکر کنم دیگه مزاحم شما نشم.
    اول اینکه بهترین ایرفون موجود در داخل ایران که برای فیلم دیدن مناسبه چیه؟اگه ایرفون فوق العاده نبود؛ یه هدفون معرفی کنید.
    سوال دوم و مهمترین سوال اینکه ue 10 pro و ie8 رو از کجا میتونم بخرم؟؟؟؟
    سوال آخر اینکه نظری راجع به مولتی درایو های جدید سونی دارید؟مخصوصا XBA-4 داره منو دیوونه میکنه.
    با سپاس فراوان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. در تکمیل فرمایشات آقا رضا(پست زیر)

در مورد بودجه 100-120 هزار تومان می تونید به Klipsch S4 فکر کنید که ایرفون خوبی است و به اون استایل مورد نظر شما (بیس نه چندان بوووم و بلندی صدا) میخوره.
    شما فروشگاه اینترنتی میشناسی که klipsch s4 بفروشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

صدای 630 از نظر بیس بسیار قوی و بوومی هست تقریبآ بیش از اون چیزی که شما دوست دارید ولی 830 متعادل تره
    دوست عزیز با همین خواسته . اگه تا 150 بخوام خرج کنم چی پیشنهاد میدین ؟

دنس .

پاپ .

سنتی ایرانی .

الکترونیک .

رپ و هیپ هاپ .

اگه بیشتر از بودجه ی من مدلی هست که بهتر میتونه خواسته هامو ارضا کنه اون مدل رو هم بگین . حداکثر تا ( 250 )

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قیمت shure se215 چه قدره؟ از s4 بهتره یا نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز با همین خواسته . اگه تا 150 بخوام خرج کنم چی پیشنهاد میدین ؟

دنس .

پاپ .

سنتی ایرانی .

الکترونیک .

رپ و هیپ هاپ .

اگه بیشتر از بودجه ی من مدلی هست که بهتر میتونه خواسته هامو ارضا کنه اون مدل رو هم بگین . حداکثر تا ( 250 )
    در این حالت می تونید یه نگاه هم به Audio-Technica M50 بکنید که صدای فان با بیس نسبتا" خوب که آخرین قیمتی هم که ازش دارم 250 هزار است.
    تا 120 هزار هم Klipsch s4 بهترین گزینه است.
    ایرفون هم در این رنج قیمتی سراغ ندارم. موفق باشید.
    در راستای سوالم یه سری توضیحات بدم که اگه شما مدل بهتری رو می شناسید به من هم معرفیش کنید...
    من یه فیلیپس shq-3000 برای موزیک گوش دادن بیرون از خونه گرفتم که باید بگم واقعا صدای مزخرفی داره و تو پاساژها کل موزیک رو با هم قاطی می کنه... باس پانچ خشکی داره اصلا صداش گرم نیست... فقط به درد الکترونیک می خوره... به هدفون های تو گوشی هم اصلا نمی تونم عادت کنم...
    از اونجا که من بیشتر انواع راک و الترنیتو و گاهی -- بلوز و ایزی لیسنینگ گوش می دم برام تفکیک صدا و گرم و عمیق بودنش خیلی مهمه... در ضمن چون هدفون رو برای بیرون از خونه می خوام باید چیزی تاشو و مقاوم باشه... کیف هم باهاش بیاد که عالیه...
    پلیرم بیرون خونه گوشی موبایل با winamp هست...

ممنون از اینکه قراره منو راهنمایی کنید...
    در بازه قیمت مورد نظرتون فقط Sennheiser HD448 رو سراغ دارم که تقریبا" به کار شما می خوره و بیس خیلی قوی هم نداره. صداش گرم نیست... البته تاشو هم نیست ولی امتحانش ارزش داره...
    ریویو سایت cnet هم می تونید اینجا بخونید:
    Audio-Technica M35 هم اگه پیدا کنید به دردتون می خوره... بیس متعادل و صدایی نیمه حرفه ای داره که به کار شما می خوره.
    در موردفیلیپس من مدلهای SHE8500 و سپس SHE9700 رو امتحان کردم و به طور کلی از فیلیپس نا امید شدم! صدای بیس مدلهای من افتضاح بود و صدای مید بسیار تیز و های گوشخراش بود. کلا" فیلیپس ارزش خرید نداره.
    Last edited by kavehj4488; 11-01-2012 at 20:33.

12. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در این حالت می تونید یه نگاه هم به Audio-Technica M50 بکنید که صدای فان با بیس نسبتا" خوب که آخرین قیمتی هم که ازش دارم 250 هزار است.
    تا 120 هزار هم Klipsch s4 بهترین گزینه است.
    دوست عزیز Earphone باشه !

منظورم Audio-Technica M50 ـس ...

14. این کاربر از msbmeysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •