تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 754 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559599649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. چند وقت پيش اينجا من سوالي كردم در مورد انتقال خط و اينترنت به خونه جديد.
    گفتن ميشه طرح رو هم انتقال داد ولي من شك دارم.

روال انجام كار چطوريه ؟ من الان 256 نا محدود دارم كه ديگه ارائه نميشه. بايد از كجا شروع كنم باي گرفتنش تو خونه جديد و كجا برم.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام. چند وقت پيش اينجا من سوالي كردم در مورد انتقال خط و اينترنت به خونه جديد.
    گفتن ميشه طرح رو هم انتقال داد ولي من شك دارم.

روال انجام كار چطوريه ؟ من الان 256 نا محدود دارم كه ديگه ارائه نميشه. بايد از كجا شروع كنم باي گرفتنش تو خونه جديد و كجا برم.
    سلام
    بهتره با پشتیبانی تماس بگیری و بپرسی

3. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه مشکلی نداره، الانم روی 20 بستن.
    خیلی ممنون
    اره روی 20 بستن سرویسم 128 تا 16 میگ هست اما نهایتن 14 میگ میده

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس نیاز نیست یه سیم جدا بکشم روکش دار؟
    بعضی وقتا قبلا تلفن زنگ میخورد یه لحظه قطع میشد اسپلینترم درست حسابیه نمیدونم باز چشه
    راستی ممکنه سوکت تلفن ناقص زده شه ؟یا کار میکنه یا کار نمیکنه کلا اره؟یه مشکلی دارم نمیدونم از چیه

داره خودمونی میشه esmigel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا ما به اون بنده خدایی که کارای مخابراتی این منطقه ما رو میکنه گفتیم ، گفت غیر قانونی هست بخوای از سر خط بکشی !

منم واقعا موندم سیم اون چه ربطی به ما داره ولی رفتیم بهش گفتیم بره سیمش رو قطع کنه ببینیم چی میشه - طرف تا سیمش رو از پریز جدا کرد وضعیت عالی شد و دقیقا مثل قبل شد !
    هر چی هست مشکل به خاطر سیم ایشونه
    اصلا یه چیز غیر طبیعیه!!...ولی اگه من بودم هر جور بود ته و توشو در میاوردم..البته اگه اونجوری که میگی تا سیمو از پریز در میاره همه چی ردیف میشه...!
    غیر از نویز خیلی قوی چیزی نمیتونه باشه...این سیمی که طرف از خونش کشیده واسه اون یکی..چجوریاست؟ یعنی سیمش کلا در رویته از اول تا اخرش؟؟داخل دیوار نمیره؟؟ اگه نویز گیر اضافه داری یه لحظه به همسایت که سیمو کشیده و داده به اون یکی بده..بگو اینو بزن به سیمت..(اصلا خودت با کمال پررویی برو خونش ببین چه خبره و با خط تلفن داره چکار میکنه..خودت نویز گیرو نصب کن و بگو زدی رید... به خطم با این کارت)...همسایه دومی واسه چه کاری خط رو از اولی گرفته؟ اینترنت؟؟
    تو بیشتر خونه ها مخصوصا اپارتمانا موقع ساختن.. سیم تلفن رو همراه سیم برق داخل لوله خرطومی میکنن و کارو راحتر میکنن...یکی از دلایلی که تو اپارتمانها نویز زیاده همینه..
    Last edited by esmigel; 06-11-2017 at 06:31.

7. این کاربر از esmigel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اصلا یه چیز غیر طبیعیه!!...ولی اگه من بودم هر جور بود ته و توشو در میاوردم..البته اگه اونجوری که میگی تا سیمو از پریز در میاره همه چی ردیف میشه...!
    غیر از نویز خیلی قوی چیزی نمیتونه باشه...این سیمی که طرف از خونش کشیده واسه اون یکی..چجوریاست؟ یعنی سیمش کلا در رویته از اول تا اخرش؟؟داخل دیوار نمیره؟؟ اگه نویز گیر اضافه داری یه لحظه به همسایت که سیمو کشیده و داده به اون یکی بده..بگو اینو بزن به سیمت..(اصلا خودت با کمال پررویی برو خونش ببین چه خبره و با خط تلفن داره چکار میکنه..خودت نویز گیرو نصب کن و بگو زدی رید... به خطم با این کارت)...همسایه دومی واسه چه کاری خط رو از اولی گرفته؟ اینترنت؟؟
    تو بیشتر خونه ها مخصوصا اپارتمانا موقع ساختن.. سیم تلفن رو همراه سیم برق داخل لوله خرطومی میکنن و کارو راحتر میکنن...یکی از دلایلی که تو اپارتمانها نویز زیاده همینه..
    اره درسته غیر طبیعیه ولی این مشکل وجود داره
    نه تو دیوار نمیره سیمش ، کاملا مشخصه
    همسایه دومی واسه دستگاه کارت خوان گرفته اینو ( یعنی یه حالت مغازه همچین چیزیه )
    والا ما اصلا نمیشناسیم این همسایه رو ، جدید اومده - فکر نکنم بتونم نویز گیر رو ببرم تو خونش که وصل کنه تازه فایدش چیه ؟ به نظرت تاثیر داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره درسته غیر طبیعیه ولی این مشکل وجود داره
    نه تو دیوار نمیره سیمش ، کاملا مشخصه
    همسایه دومی واسه دستگاه کارت خوان گرفته اینو ( یعنی یه حالت مغازه همچین چیزیه )
    والا ما اصلا نمیشناسیم این همسایه رو ، جدید اومده - فکر نکنم بتونم نویز گیر رو ببرم تو خونش که وصل کنه تازه فایدش چیه ؟ به نظرت تاثیر داره ؟
    اگه این مشکل واسه من میوفتاد و مطمئن میشدم که مشکل از طبقه بالاست..نویز گیر که سهله..واسش سیمه مخابراتیم میگرفتم!! چون مجبور بودم...
    وقتی یه تیکه سیم کشیدن همچین کاره فرا طبیعی انجام بده.. نویزگیرم شاید بتونه نویزشو بگیره!...
    اگه از من بود یه سیم از پائینه اپارتمان (از جائیکه سیما تقسیم میشه واسه بقیه واحدا) یک راست یه سیم معمولیه تلفن میکشیدم واسه خودمو خیالمو راحت میکردم..

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه این مشکل واسه من میوفتاد و مطمئن میشدم که مشکل از طبقه بالاست..نویز گیر که سهله..واسش سیمه مخابراتیم میگرفتم!! چون مجبور بودم...
    وقتی یه تیکه سیم کشیدن همچین کاره فرا طبیعی انجام بده.. نویزگیرم شاید بتونه نویزشو بگیره!...
    اگه از من بود یه سیم از پائینه اپارتمان (از جائیکه سیما تقسیم میشه واسه بقیه واحدا) یک راست یه سیم معمولیه تلفن میکشیدم واسه خودمو خیالمو راحت میکردم..
    همسایه زیر بار نمیره در نتیجه فکر نکنم حاضر باشه پول بابت یه سیم خوب بده
    سیم جدا هم همنجور که گفتم نمیتونم بکشم چون اولا به اون یارو که مسئول این کارای مخابراتی هست گفتم گفت نمیشه و غیر قانونیه - جدا هم خودم بخوام بکشم صدای همسایه ها در میاد که چی کار به سیم های ما داری ! چون اینجا بلوک شلوغیه و 16 تا واحد داره

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم دقیقا خطم همین مشکل داره از صبح تا 7 شب SNR روی 15 تا 18 هست که مودم تا 16 مگابیت جا داره ولی از 7 شب تا صبح ساعت 9 میاد روی 9 تا 10 که 10 مگابیت بیشتر کشش نداره
    مشکل از سیم کشی هم نیست نمیدونم چه دلیلی داره
    منم همین مشکل را دارم اما یا snr 6
    مشکل شما اخر حل شد ؟؟ یا هنوز داری ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همسایه زیر بار نمیره در نتیجه فکر نکنم حاضر باشه پول بابت یه سیم خوب بده
    سیم جدا هم همنجور که گفتم نمیتونم بکشم چون اولا به اون یارو که مسئول این کارای مخابراتی هست گفتم گفت نمیشه و غیر قانونیه - جدا هم خودم بخوام بکشم صدای همسایه ها در میاد که چی کار به سیم های ما داری ! چون اینجا بلوک شلوغیه و 16 تا واحد داره
    منکه نگفتم از جعبه تقسیم تو کوچه که ماله مخابراته رو دستکاری کن..(تازه همونم میتونی یه نگاه بندازی اگه نزدیک اپارتمان باشه..من جعبه تقسیم نزدیک خونه ست..گرفتم با اسپری کل جعبه رو که پراز زنگ و سولفاته! بود تمیز کردم..اتفاقا یکی از همسایه ها پرسید چکار میکنی؟ گفتم تلفن خیلی خش خش میکنه اومدم یه نگاهی بندازم..که اتفاقا بعدش خش خش از بین رفت..)...از شمارو منظورم از داخل ساختمانه(از پائین)...برو نگاه کن..اختیارشو داری..بگو سیم خونمون میخوام ببینم کدومه و خش خش میکنه..از داخل مربوط به مخابرات نمیشه.....مخابرات..خط تلفن که بگیری سیمو برات تا در خونه میاره و میره..درست مثل اداره برق!..تا داخل که برات سیمکشی نمیکنه..یه وقت خواستی سیمتو پیدا کنی به خط تلفنت با موبایل زنگ بزن و بزار زنگ بخوره..بعد تک به تک دست به سیما بزن بعد خودت متوجه میشی کدوم سیم مربوط به واحدته......من تو هر اپارتمانی که خونمو بردم سیم تلفن رو از پایین چک کردم..حالا چه با پررویی شده..چه با سرایدار...چون نویز نداشتن واسم خیلی مهمه!

13. این کاربر از esmigel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •