پیشگام اینترنت 3G ایران
220 هزارتومن دادم برای این ...
اصفهان خراب شده
![]()
پیشگام اینترنت 3G ایران
220 هزارتومن دادم برای این ...
اصفهان خراب شده
![]()
220 هزار تومان برای اینترنت رایتل
خوب قبلش یک تست سرعت میگرفتین
اینترنت همراه به نظرم فقط ایرانسل
همراه اول و رایتل بازی با اعصاب هست نتشون
البته باز همراه اول از رایتل بهتره چون پوشش بیشتری داره در 3g و 4g
من 3 ماه نت لازم داشتم از هر 3 اپراتور رایتل و ایرانسل و همراه اول قبلش تست گرفتم رایتل 2 مگابیت 3g شد و همراه اول 18 مگابیت 4g شد و ایرانسل 64 مگابیت 4g شد و رفتم برای انتخاب![]()
این اتفاقا واس رایتل عادیه، منم اخرین باری که از اینترنتش استفاده کردم تو مشهد بودم که رو سیاهمون کرد وسط مکالمه تصویری اینترنتی که سریع ایرانسل انداختم مث آینه شد، دیگه بسته نگرفتم ازش با اون قیمتای نجومی و مدیران نسبتا محترمش.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
رایتل 3G
همراه اول 3G
هر دو تست در یک مکان و زمان
رایتل انتن فول
همراه اول 3 خانه پر.
چه شهری؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
درود
400 هزارتومن برای یکساله بود که تخفیف 50 درصد برای اعضا بیمه تامین اجتماعی گذاشته بود
دادن با مالیات 220 تومن
از تیرماه هم تماس میگیرم میگن .. مودمت خرابه ...!!!
شکایت هم نوشتم 4 ماهه دارن پیگیری میکنن ...
جالبه که شبها سایت خود رایتلم باز نمیشه ...
حتی تقاضا دادم پولمو برگردونن قبول نکردن ...
خلاصه اوپراتوری که انحصار داشت و رقیب نداشت چندسال بهتر از این دزد دیگه نمیشه
اول خواستم چیزی نگم دیدم نمیشه.
بعد 4 ماه دوباره یه سرویس 1 هفته ای از رایتل گرفتم فقط میتونم بگم به اندازه ای این اینترنتش فاجعه بود که اصلا باورم نمیشه تو این دوره همچین اینترنتی رو
یعنی واقعا ایرانسل و همراه اول شرفت داره چه برسه به adsl و وایرلس و ....
پینگ از 200 میپرید رو 600 یا 400 صفحه وب بعد چندین ثانیه باز میشه اونم با مکافات دانلود که .....
خلاصه پیشنهاد میدم سمت رایتل نیایید فعلا من قبلا داشتم خیلی بهتر بود. کیفیتش خیلی اومده پایین اونم با اون قیمتاش
بهترین کار تحریم این جور سرویس دهنده هاست تا به خودشون بیان اینا..
مقایسه سه اپراتور در سعادت اباد تهران:
Rightel 4g server rightel:
Irancell 4g+طرفدارای دو اتیشه server Irancell
Hamrah aval H+
Sent from my iPhone using Tapatalk
باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
![]()
از دوستان کسی خبر از برنامه رایتل برای فورجی ندارد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)