تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 3017 اولاول ... 4944949953954554654754854955055155255355959964910491549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

در اصل ما به اواتار جناب سروش خان گير نداديم بلكه از آواتار ايشان به عنوان يك نمونه خوب ياد كرديم!
    ما مي خواستيم به اواتار دوست عزيزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير بديم كه گفتيم معلوم نيست زنه يا مرد.
    در ضمن شما كه اينقدر خوب آواتار سروش جان رو مي شناسي كجا باهاش آشنا شدي؟ هان؟هان؟

فعلا بحث آواتار ايمان نيست بله آواتارش كه هيچ خودش بچه خوشتيپيه(نديد شرط مي بندم)
    ------------------------------------------------------------
    من تا قبل از اينكه 3 ماه پيش بيام مخابرات نامحدود بگيرم سه سالي كه پارس آنلاين داشتم اينقدر ترافيك اضافه خريدم كه نگو. گاهي يك ماه مونده ترافيكم تموم مي شد. هر هفته 5200 مي دادم يه گيگ مي خريدم. يعني سه ماه نزديك 50 تومن هزينه اش مي شد.
    تازه اونم با چه مشقتي! اگه سه گيگ مي گرفتم ترافيك بايد روزي 100 مگ در نظر مي گرفتم كه كم نياد! بعد يكي از فاميل ميومد پاي اينترنت همش حواسم بود بالاي 5 مگ دانلود نكنه! وگرنه بايد مي ذاشتم شب دانلود بشه و فردا با فلش بياد ببره
    ولي در مورد سرعت البته نمي خوام از ايمان دفاع كنم چون واقعا جايي واسه دفاع نذاشته از خودش. 256 نامحدود هر چند رنج اينترنت محدود رو نداره ولي نميشه باهاش سر كرد. اينترنتي كه گاهي تا 20 هم سرعتش پايين مياد. ولي 512 نامحدود سرعت 60-70 كاملا راضي كننده است.
    حيف كه به من 512 ندادن!
    حالا ايمان 256 داشت و بايد فكري مي كرد يا 512 نامحدود مي گرفت و سرعتش 60-70 مي شد يا محدود. كه تصميم گرفت هم از دست 256 نامحدود خلاص بشه هم سرعت هاي بالاتر رو تجربه كنه و هم اينترنت محدود رو.
    جايي كه شركت هاي ديگه اينترنت 256 محدودشون با سرعت 200 دانلود مي كنه و 2 مگشون با سرعت 400 و 500 اينترنت 2 مگ مخابرات كه يزر 250 سرعت ميده جالب نيست. حتي شبها هم بايد حداقل 250 رو بده.
    فعلاً در حال گذار از این تجربه ی تلخ هستم(تجربه ی 2 مگ محدود).قطعاً در صورتی که به همین منوال ادامه پیدا کنه ماه بعد 512/1024 نامحدود میگیرم.
    اگه من اینو تجربه نمیکردم خیلی از دوستان هم در اینده دچار این اشتباه میشدن.سرویسهای حجمی کلاً تعطیل.
    ضمناً تو احتمالاً از من خوش تیپ تری.
    Last edited by KING iMAN; 25-07-2013 at 17:15.

2. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

پسر من اگه خطم رو روی 6 مگم ببندن کلاً از سرویس خارج میشه.کیفیت خط تو خداس که روی 21 مگ اینجوری جواب میده.سرویست نامحدوده 2 مگه؟بگو آپت رو روی 512 و دان رو روی 10 ببندن.
    داداش به کی بگم من که هرچی زنگ میزنم 3036 کلا فقط منشی کامپیوتریه باهامون حال میکنه منم کلی فحشش میدم بنده خدا چیزی نمیگه اینقدر با مرامه این بزرگوار

4. این کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

در اصل ما به اواتار جناب سروش خان گير نداديم بلكه از آواتار ايشان به عنوان يك نمونه خوب ياد كرديم!
    ما مي خواستيم به اواتار دوست عزيزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير بديم كه گفتيم معلوم نيست زنه يا مرد.
    در ضمن شما كه اينقدر خوب آواتار سروش جان رو مي شناسي كجا باهاش آشنا شدي؟ هان؟هان؟
    منم به فکر عمیقی فرو رفتم این آواتار من چقدر نازه باید تحقیق کنم در رابطه با این بزرگوار ولی کلا داستان استار نیست اینو میدونم

6. 2 کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

داداش به کی بگم من که هرچی زنگ میزنم 3036 کلا فقط منشی کامپیوتریه باهامون حال میکنه منم کلی فحشش میدم بنده خدا چیزی نمیگه اینقدر با مرامه این بزرگوار
    زنگ بزن 2020.آها.تو رفتی با 3036؟حالا یه زنگی بزن 2020.اینا حساب کتاب نداره کارشون
    منم به فکر عمیقی فرو رفتم این آواتار من چقدر نازه باید تحقیق کنم در رابطه با این بزرگوار ولی کلا داستان استار نیست اینو میدونم
    این بانوی توی آواتارتم که همه رو شیدا کرده مربوط به Final Fantasy X 2 هستش.اینم هدیه ی من به عزیزان کنجکاو

8. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عیمان کی گفته سرویس های حجمی توی روز خوبن من که نمونه تست دیروز گذاشتم دیدی اصلا خوب نیستن کلا من یه سرویسی میخوام که در طول روز سرعت ثابت باشه بدون نوسان و وقتی با اسپید تست تست میگیری از بیشتر سرورها سرعت یکسانی بده .

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

زنگ بزن 2020.آها.تو رفتی با 3036؟حالا یه زنگی بزن 2020.اینا حساب کتاب نداره کارشون
    زنگ زدم 2020 خطمو چک کرد گفت با 2227007 تماس بگیر منتها تو سایتش گفته این شماره فقط برای شارژ و از این حرفا آقا یه سئوال منی که الان با پارس ماناماد هستم برای اینکه بتونم ترافیک بخرم باید تو سایتش ثبت نام کنم و آنلاین پرداخت کنم؟شماره ثابتی که وارد میکنم رو اتوماتیک شناسایی میکنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

عیمان کی گفته سرویس های حجمی توی روز خوبن من که نمونه تست دیروز گذاشتم دیدی اصلا خوب نیستن کلا من یه سرویسی میخوام که در طول روز سرعت ثابت باشه بدون نوسان و وقتی با اسپید تست تست میگیری از بیشتر سرورها سرعت یکسانی بده .
    512 نامحدود بگیر.خلاص.
    زنگ زدم 2020 خطمو چک کرد گفت با 2227007 تماس بگیر منتها تو سایتش گفته این شماره فقط برای شارژ و از این حرفا آقا یه سئوال منی که الان با پارس ماناماد هستم برای اینکه بتونم ترافیک بخرم باید تو سایتش ثبت نام کنم و آنلاین پرداخت کنم؟شماره ثابتی که وارد میکنم رو اتوماتیک شناسایی میکنه؟
    نمیدونم
    عجب سرطانی شده این ماناماد ها.

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

دوستان الان کدوم سرویس سرعت حداقل ۱۰۰ میده ؟

خودم ۲۵۶ نامحدود دارم خوب بود / یه چند روزی نبودم الان که اومدم دیدم سرعت شده ۳۰ ۴۰
    نامحدود کدوم سرویس خوبه ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این بانوی توی آواتارتم که همه رو شیدا کرده مربوط به Final Fantasy X 2 هستش.اینم هدیه ی من به عزیزان کنجکاو

اين عكسا چيه؟! باز خوبه بعد افطار اومدم اين رو ديدم

دوستان الان کدوم سرویس سرعت حداقل ۱۰۰ میده ؟

خودم ۲۵۶ نامحدود دارم خوب بود / یه چند روزی نبودم الان که اومدم دیدم سرعت شده ۳۰ ۴۰
    نامحدود کدوم سرویس خوبه ؟
    حداقل 100 رو فقط يه مگ ميده ماهي 45000 تومان وجه رايج مملكت.
    براي من كه نمي صرفه يه مگ بگيرم.

14. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها من از کیش او اسیس اینترنت دارم، همیشه 512 میگرفتم ، ولی چون سرعت 128 تا 1 مگ همشون یه اندازه بود و همشون سرعتشون 120 بود ، این اخری 128 گرفتم
    حالا اگه بخوام باز 512 بگیرم باید مدرک ببرم یا چون قبلا 512 داشتم الانم میتونم از سایت مثل قبل بگیرم؟
    نکنه دیگه بهم ندن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •