تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 549 از 598 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید من یکبار گواهی موقت از پیش دانشگاهی و جایی که دیپلم گرفتم گرفتم و اون رو به آموزشکده ای که دوره کاردانی اونجا طی کردم فرستادم الان اصل گواهی ها رو ندارم فقط کپی اونها رو دارم میتونم با همون کپی گواهی موفق قبولی ها برم و دوباره تاییده تحصیلی بگیرم برای دانشگاه جدید ؟ در ضمن من نمیدونم تاییده تحصیلی باید از آموزش پرورش بگیرم یا اداره پست ؟ اصلا باید اول کجا برم ؟ اگر اصل گواهی موقت مهمه میتونم دوباره برم و یک گواهی موقت جدید بگیرم ؟
    دانشگاه ما ثبت نامش اینترنتی هست من اگر الان مدارک رو اینترنتی ندم گفته ثبت نام ما مشروط هست یعنی چی ؟
    من دقیق نمی دونم اما اگر شما مدارکتون رو به اون کاردانی دادید ( اگر ) احتمالا زمانی که بیرون اومدید بهتون دادند مدارک رو دیگه !؟ اگر ندادند خب برید بگیرید ( اگر گرفتنش مشکلی ایجاد نمی کنه ) ... در ضمن زمان تنگه فردا جمعه هست من فکر کنم تو چند صفحه پیش درباره تاییدیه تحصیلی زیاد نوشته بود ... اداره پست که نزدیکه سریع برو چون تا بچه های سایت پاسخ بدهند دیر میشه ... یه سر برین اداره پست و این مشکل رو بهشون بگین و بگین تاییدیه تحصیلی می خواین ... تاییده تحصیلی رو باید از اداره پست بگیرید ... ببینید یک اصل مدارک داریم که نزد دبیرستان و پیش دانشگاهی شماست ( که نمی دونم شما که کاردانی پذیرفته شدید و رفتید ایا اصلش فرستاده شده به کاردانی تون یا فرستاده نشده هنوز و در دبیرستان یا پیش دانشگاهی تون هست که می تونید بگیرید ... و یک گواهی موقت داریم ... اونی که شما دارید می گید کپی گواهی موقته ... من شنیدم دبیرستان شما می تونه یک گواهی جدید بده حالا درست یا اشتباهش رو نمی دونم ... من دقیق نمی دونم سریع برید مدرسه یا اداره پست که نبنده
    Last edited by ali.rajabiyan; 15-09-2011 at 11:22.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی میدونه معدل دیپلم همون معدل کله یا کتبی؟

معدل کل هستش.
    معدل کتبی فقط برای تاثیر سوابق تحصیلی هستش...

داره خودمونی میشه javskatolbashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بچه ها خیلی ممنون از راهنمایی ها و توضیحاتی رو که در مورد ثبت نام دانشگاه میدین.

فقط یک نکته رو هم خواستم بگم اونم این که برای تاییدیه تحصیلی باید دو تا فرم پر کنی و البته آدرس دانشگاه رو هم باید بنویسی (دقیق)من سر همین معطل شدم (این رو مخصوصا برای کسانی گفتم که دانشگاهشون تو یه شهر دیگس.)

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بچه ها خیلی ممنون از راهنمایی ها و توضیحاتی رو که در مورد ثبت نام دانشگاه میدین.

فقط یک نکته رو هم خواستم بگم اونم این که برای تاییدیه تحصیلی باید دو تا فرم پر کنی و البته آدرس دانشگاه رو هم باید بنویسی (دقیق)من سر همین معطل شدم (این رو مخصوصا برای کسانی گفتم که دانشگاهشون تو یه شهر دیگس.)
    شما اصل مدارک رو برای تاییده تحصیلی بردین پست ؟بعدش من باید گواهی موقت هم پیش دانشگاهی و هم دیپلم رو هر دو رو ببرم ؟ میشه کپی اونها رو ببرم یا اصلشون رو باید ببرم چون من قبلا یکبار گواهی قبولی گرفتم میشه برای بار دوم بگیرم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

تذكر مهم : به موجب مصوبه شماره 204770/ت 45394 هـ مورخ 14/9/89 هيات محترم وزيران كليه پذيرفته شدگان نهايي آزمون سراسري سال 1390 مي بايست مبلغ 21000 ريال (معادل دو هزار و صد تومان) بابت مابه التفاوت هزينه ثبت نام در اين آزمون را به حساب سيبا به شماره 2172119001003 نزد بانك ملي شعبه بهجت آباد (تهران) كد 095 ( قابل پرداخت در كليه شعب بانك ملي ) به نام سازمان سنجش آموزش كشور واريز و فيش دريافتي را به همراه ساير مدارك ثبت نامي در زمان ثبت نام به دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل قبولي ارائه نمايند.
    آقا این اجباریه ؟
    تو سایت دانشگاه ما ننوشته اینو با خودتون بیارین برا ثبت نام که !

مطابق با اطلاعیه مذکور، ثبت نام این دانشجویان مطابق با جدول ذیل و بر اساس رشته های قبول شده از تاریخ 26شهریور ماه آغاز و تا 30 شهریور ادامه خواهد داشت. دانشجویان جهت ثبت نام می بایست مدارک ذیل را همراه داشته باشند:
    1- اصل دیپلم کامل متوسطه یا گواهی آن برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه و چهار نسخه کپی
    2- اصل مدرک و یا گواهی تحصیلی متوسطه سال ماقبل دیپلم و دوسال ماقبل دیپلم برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه و دو نسخه کپی از آن
    3- اصل گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن و چهار نسخه کپی
    4- اصل مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه نظام جدید آموزش متوسطه، ریز نمرات آن و سال ماقبل دیپلم برای داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه و دو نسخه کپی از آن
    5- اصل شناسنامه و پنج نسخه کپی
    6- 16 قطعه عکس
    7- دفتر چه آماده به خدمت جهت دانشجویان ذکور متولد 1371 و ماقبل
    8- فیش پستی تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی و دیپلم ( قابل دریافت از باجه های پستی سراسر کشور )
    همه جا 12 تا میگیرین ماله 16 قطعه عکس

ار هر کپی یکیم بیشتر زدم گفتم لازم میشه الکی نرم تو صف کپی

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض کمک !!!

دوستان من کارشناسی فرش باهنر کرمان روزانه قبول شدم میتونم چون علاقه به یک دانشگاه غیر انتفاعی دارم با یک نفر از اون دانشگاه غیر انتفاعی جا به جا بشم و اون فرد بیاد جای من و من برم جای اون ؟ در ضمن رشته من فرش هست ولی رشته اون دانشگاه غیر انتفاعی کارگردانی هست !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

تبریک میگم.منم شیراز قبول شدم.
    مدارک مدرسه باید 5 تا باشه.2 تا ماله پیش و 3 تا ماله دبیرستان.احتمالا یکی از اون 3 تا نیست.(کارنامه سوم+گواهی پایان تحصیل+ریزنمرات اول تا سوم)
    به جز 2100 باید 16500 تومان هم بریزی به حساب دانشگاه.مدارک هم یه اسکن میکنی(عکس با 300dpi و بقیه با 150dpi).در مورد سربازی فقط نمیدونم.فکر کنم باید بری پست تاییدیه دیپلم بگیری!!!نمیدونم.
    برای شما نمیدونم ولی برای ما لازم نبود بریم اداره اموزش و پرورش.بعدا خودشون میفرسن.
    مرسی...من شهرسازیم شما چه رشته ای؟؟؟ یبا همو ببینیم من زیاد اونجا دوست ندارم...
    امروز رفتم دنبال کارا.... مشکل سربازی رو حا کردم... 2 تا گواهی رو هم بردم پست و فرستادم به همراه فرم ها...
    اون یه دونه هم مال سال ماقبل دیپلم هست که شنبه میرم میگیرمو تایید می کنم تو آموزش پرورش...
    فقط میمونه ثبتنام اینترنتی که من یوزر و پس رو از سایتش گرفتم....ولی عکس ندارم گذاشتم برم یه عکس شیک بگیرم بعدازظهر ثبت نام کنم...
    یه سوال دیگه... من امروز واسه زدن آدرس تو بسته پست مسوولش گفت ادرس دانشکده رو بزار منم زدم معالی آباد دانشکده هنر درسته؟؟؟؟

داره خودمونی میشه javskatolbashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما اصل مدارک رو برای تاییده تحصیلی بردین پست ؟بعدش من باید گواهی موقت هم پیش دانشگاهی و هم دیپلم رو هر دو رو ببرم ؟ میشه کپی اونها رو ببرم یا اصلشون رو باید ببرم چون من قبلا یکبار گواهی قبولی گرفتم میشه برای بار دوم بگیرم ؟

نه به من هم گفتن که از مدارک (گواهی پیش و سوم)کپی بگر من هم همین کار رو کردم و ضمیمه کردن و فرستادن.(به علاوه 15500 تومان)

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

آقا این اجباریه ؟
    تو سایت دانشگاه ما ننوشته اینو با خودتون بیارین برا ثبت نام که !

همه جا 12 تا میگیرین ماله 16 قطعه عکس

ار هر کپی یکیم بیشتر زدم گفتم لازم میشه الکی نرم تو صف کپی

دانشگاه ما که 8 تا میخواست.
    دانشگاه شما کجاست؟اسمش؟

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مرسی...من شهرسازیم شما چه رشته ای؟؟؟ یبا همو ببینیم من زیاد اونجا دوست ندارم...
    امروز رفتم دنبال کارا.... مشکل سربازی رو حا کردم... 2 تا گواهی رو هم بردم پست و فرستادم به همراه فرم ها...
    اون یه دونه هم مال سال ماقبل دیپلم هست که شنبه میرم میگیرمو تایید می کنم تو آموزش پرورش...
    فقط میمونه ثبتنام اینترنتی که من یوزر و پس رو از سایتش گرفتم....ولی عکس ندارم گذاشتم برم یه عکس شیک بگیرم بعدازظهر ثبت نام کنم...
    یه سوال دیگه... من امروز واسه زدن آدرس تو بسته پست مسوولش گفت ادرس دانشکده رو بزار منم زدم معالی آباد دانشکده هنر درسته؟؟؟؟
    من کامپیوتر.
    دانشکده هنر رو نمیدونم کجاست.ولی ما توی دانشکده مهندسی هستیم.

10. این کاربر از h0p3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها لطفا کمک کنید من یکبار گواهی موقت از پیش دانشگاهی و جایی که دیپلم گرفتم گرفتم و اون رو به آموزشکده ای که دوره کاردانی اونجا طی کردم فرستادم الان اصل گواهی ها رو ندارم فقط کپی اونها رو دارم میتونم با همون کپی گواهی موفق قبولی ها برم و دوباره تاییده تحصیلی بگیرم برای دانشگاه جدید ؟ در ضمن من نمیدونم تاییده تحصیلی باید از آموزش پرورش بگیرم یا اداره پست ؟ اصلا باید اول کجا برم ؟ اگر اصل گواهی موقت مهمه میتونم دوباره برم و یک گواهی موقت جدید بگیرم ؟
    دانشگاه ما ثبت نامش اینترنتی هست من اگر الان مدارک رو اینترنتی ندم گفته ثبت نام ما مشروط هست یعنی چی ؟

برای تاییدیه اگر آشنا داشته باشی از خود آموزش پرورش هم با کپی کارنامهی سوم و پیش بهت میدند اگر نداشتی از پست می گیری فوقش . در مورد گواهی موقت هم دبیرستان قاونا نباید دوباره بهت بده اما مشکی نیست معمولا اگر نیاز باشه بهت میدند . چون یه فرمه که پرینت میگیرند دیگه ... گواهی موقت باید مهر و امضا داشته باشه . اگر نداره بورو مهر و امضا کن تو مدرست و حله .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •