په راهنمایی خوبی ! خسته نباشی
په راهنمایی خوبی ! خسته نباشی
سلام !
من دیروز یه 5742 ایسر خریدم Core i3 گرافیک intel HD
الان موقع نصب ویندوز 7 میاد یه جا که نوشته select the driver to be installed.
بعد یه قسمت داره Browse
که من دی وی دی درایور هاشو میزارم داخلش درایوراشو انتخاب میکنم ولی هر کاری میکنم نمیتونم از این مرحله رد شم باید چیکار کنم !
این مرحله رو رد کردم ! close کردم دوباره install رو زدم حل شد !
یه مشکل جدید : بعد از این که x86 رو انتخاب مکینم تا میاد نصب کنه مرحله اول EROR میده
windows Cannot install Required files . make sure all files required for installation are avalible and restart the installation
ممنون میشم کمک کنید ! مرسی
دوستان من خیلی سعی کردم و ور رفتم ! ولی نشد که نشد ! حلا امیدم به شماست
Last edited by lamia.boy; 19-03-2011 at 02:30.
ویندوز من چند روز پیش خودش رو به سرویس پک 2 ویستا اپدیت کرد...حالا میخوام بدونم میشه دوباره همین سرویس پک رو re -install کرد ؟؟
اگه میشه چطوری؟
می خوای چی بگم؟بگم نگه دار وایسا معجزه بشه؟؟؟!!!!![]()
من در مورد لچ تاپم سوال کردم اگه جوابی نداشتی باید ضدحال می زدی؟ من بودم اصلا حرف نمی زدم.
دوستان این فروم جای حرف زدن الکی و دعوا یا تمسخر نیست خوب کسی در مورد چیزی که نمیدونه لطف کنه سکوت بکنه فکر کنم بهتر باشه
سلام !
چرا هیج کی جواب منو نمیده !
سلام
اگر شما در حال نصب ویندوز بودین این جمله select the driver to be installed در واقع از شما میپرسه که در کدام پارتیشن ویندوز رو نصب کنه و شما میبایستی درایو C رو برای نصب ویندوز انتخاب کنین و نباید DVD نصب ویندوز رو از دیویدی رایتر بیرون بیارین.
البته اگر درست متوجه شده باشم
چون سر بچه ها اومده و نگه داشتن و نمیدونم خبر داری که گارانتی دنباله یه سوتی هست تا درست نکنه پس بهتره زودتر ببریدر ضمن من تو نیستم
در ضمن من قصد ضد حال زدن نداشتم اگه اینجوری بر داشت کردی پذیرای عذر خواهی من باش
Last edited by siamakfaraji; 19-03-2011 at 21:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)