سلام دوستان
من میخوام ویندوزم رو عوض کنم و میخوام سیو gta رو نگه دارم لطفا بگین آدرس سیو gta کجاست ؟ ؟ ؟
ممنون
سلام دوستان
من میخوام ویندوزم رو عوض کنم و میخوام سیو gta رو نگه دارم لطفا بگین آدرس سیو gta کجاست ؟ ؟ ؟
ممنون
C:\Documents and Settings\ USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
آدرس سیو بازی این جاست البته به جای USER باید نام یوزر ویندوزت باشه
البته اینوهم باید کپی کنی اگرنه بی فایده است.
c:\documents and settings\user\local settings\application data\microsoft\xlive
ببخشید ولی ویندوز من Vista هست و اون پوشه ی GTA IV رو پیدا کردم و توش سه تا پوشه به نام های Benchmarks و User Music و Videos هست و هیچ کدومش ربطی به سیو نداره !
* این آدرس های که دادین واسه XP هست
اقا سلام تو رو خدا كمك كنيد . من بازي رو نصب كردم ولي بازي اجرا نميشه .هيچ پيامي هم نمياره فقط به بازي نميره
این بازی رو ویندوز xp sp2 هم میاد؟
و این که رو گرافیک 512 میاد؟چون فروشنده بهم گفت باید گرافیکت از 1gig به بالا باشه.
مثل اینکه اگه یه دستکاری هایی رو رجیستری ویندوز انجام بدین بیاد ! تو SP2
گرافیک باید 8600 gt باشه تا بشه Medium باهاش بازی کرد و ربطی به 512 یا 1gig بودن نداره !
اقا سلام تو رو خدا كمك كنيد . من بازي رو نصب كردم ولي بازي اجرا نميشه .هيچ پيامي هم نمياره فقط به بازي نميره
دوستان این مرحله آخرش اعصاب واسه ما نذاشته !
ببینید من اون قسمت که باید با قایق ، هلیکوپتر Dimitri رو دنبال کنی رو میرم ، سوار هلیکوپتر LJ هم میشم.
بعد از اون خیلی سخت میشه . کنترل هلیکوپتر خیلی سخته .
اصلا زاویه دوربین نمیچرخه . یه دفعه میبینی میری تو دیوار !
دوستان چطوری اون مرحله رو رد کردین ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
آره. من هم مشکل شما رو دارم. بیش از ده بار هم امتحان کردم. ولی هر بار یا به اون هلیکوپتر نمی رسید یا می رفت تو دیوار... اعصاب من رو ریخت به هم..
البته من یه جور دیگه هم بازی رو تموم کرده بودم. از اون روش خیلی راحت تر تموم میشه. ولی این یکی تقریبا غیر ممکنه....
در ضمن دوستان: به گمانم هیچ کسی تا به حال نتونسته سیوهای بازی رو واسه جای دیگه یا وقتی دیگه استفاده کنه. چون اصلا اون پوشه ای که توی Document قرار داره، Save بازی نیست. Save بازی توی پوشه ی اصلی بازی و تو یه فایلی با پسوند dat. ذخیره میشه. اگر اسمش رو پیدا کردم، حتما بهتون میگم.
Last edited by saman_k2; 04-01-2009 at 01:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)