تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 860 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559599649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام به همگی
    چندتا نکته خدمتتون میگم شاید به دردتون بخوره البته شایدم دیده باشین
    اولیش اینه که شما میتونیین در روز 30 بهار هر سال محصولات فصل تابستونو بکارین و همچنین در روز 30 تابستون میتونین محصولات فصل پاییزو بکارین.حداقا یک روز جلو میوفتین
    من در روز فستیوال گوسفند دیدم که stu میگفت اگر به مادر بزرگش پشم گوسفند یا یک هم چین چیزایی بدین برام لباس درست میکنه! کسی امتحان کرده؟
    و دیگه اینکه اگه با stu رفیق باشین به شما یک چیزایی درمورد سوار شدن روی گاو میگه ! کسی تونسته این موضوعو کشف کنه یا نه؟
    و اخر اینکه در سال اول در روز اول زمستان popuri یکدونه تخم مرغ بهم میده که میگه ازش نگهداری کنم. چیکارش کنم بذارمش تو یخچال یا بخورمش یا تبدیل به جوجش کنم . لطفا کامل بهم بگین؟
    سوالاتو جواب میدم.اما شما اول لطف کن سوال مارو جواب بده و ملتو با این شهرت سر کار نزار......

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

سلام من عضو جديدم.
    خواستم بگم من شهر رفتم اتفاقي چشم خورد به صفحه 201 همين سايت ديدم حسابي زدين تو پره هر كي گفته كه رفته شهر.
    آقا من دارم نرم افزار epsxe رو دانلود مي كنم تا دوباره برم شهر .گمون كنم سيو شهر رو خوب بفروشما!!!
    خوب ديگه خيلي ها گفتن رفتن شهر و فقط خواستن راهنماييتون كنن ولي الان من مي گم رفتم شهر خودم هم دوباره اين كار رو مي كنم .
    من مزرعه داران رو سال دوم راهنمايي بازي كردم اول دبيرستان تونستم بعد از چند بار منصرف شدن از بازي برم شهر .ولي خوب الان زود تموم مي كنمش چون دوران پشت سربازي رو مي گذرونم اگر كار گيرم نياد زود تمومش مي كنم .
    جهت اطمينان شما دوستان عزيز هم انشاء ا... بعد از دانلود نرم افزار epsxe و اگر تونستم اجراش كنم بازي رو شروع مي كنم براتون عكساي پيشرفت مي زارم .رفتم شهر عكس شهر رو هم براتون مي زارم .
    ولي سيو شهر رو مي فرو شم ها !!!! اونم گرون گرون.
    بد و بيراه و بي اعتمادي هم نكنين دوستان عزيز چون مي گم خودم مي رم شهر نه حرفشو فقط بزنم.
    رفتی سوغات ما فراموش نشه.
    صاحب بازی میگه چنین ویژگیی واسه این نسخه وجود نداره اومدی میگی من رفتم...........؟؟؟؟

2. 2 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اولیش اینه که شما میتونیین در روز 30 بهار هر سال محصولات فصل تابستونو بکارین و همچنین در روز 30 تابستون میتونین محصولات فصل پاییزو بکارین.حداقا یک روز جلو میوفتین
    بله اینو میدونستیم ، ممنون از یادآوریتون

من در روز فستیوال گوسفند دیدم که stu میگفت اگر به مادر بزرگش پشم گوسفند یا یک هم چین چیزایی بدین برام لباس درست میکنه! کسی امتحان کرده؟
    درسته stu همینو میگه اما سندی بر انجام شدن این کار نداریم که مادر بزرگ ازمون کاموا خواسته باشه !

و دیگه اینکه اگه با stu رفیق باشین به شما یک چیزایی درمورد سوار شدن روی گاو میگه ! کسی تونسته این موضوعو کشف کنه یا نه؟
    نه

و اخر اینکه در سال اول در روز اول زمستان popuri یکدونه تخم مرغ بهم میده که میگه ازش نگهداری کنم. چیکارش کنم بذارمش تو یخچال یا بخورمش یا تبدیل به جوجش کنم . لطفا کامل بهم بگین؟
    باید بذاریدش جوجه بشه و وقتی از تخم در اومد ، اسم جوجه رو بذارید popuri اینجوری بیشتر خوشحال میشه !

صاحب بازی میگه چنین ویژگیی واسه این نسخه وجود نداره اومدی میگی من رفتم...........؟؟؟؟
    ما که حرفی نداریم آقا وحید ... بذارید ایشون هم مثل بقیه بازی کنند ... وقتی شهر رفتن و سند آوردن ما هم قبول میکنیم ... به همین سادگی

4. 4 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من با وحید جان و عروسم خانوم موافقم

ما که حرفی نداریم آقا وحید ... بذارید ایشون هم مثل بقیه بازی کنند ... وقتی شهر رفتن و سند آوردن ما هم قبول میکنیم ... به همین سادگی
    اینو خیلی خوب اومدی

6. 3 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام به همگی
    چندتا نکته خدمتتون میگم شاید به دردتون بخوره البته شایدم دیده باشین
    این جور نکته ها تو بازی زیاد هست.اما نوشتنش لازم نیست.اینقدر از اینا دیدم که اگه بخوام بنویسم چندتا برگه ا چهار جواب میده.
    یکیش مثلا رفتن مادر may به شهر و منتظر موندن اونا واسه بازگشتش.
    یکی دیگش دختر اب میوه فروشی و خیلی چیزای دیگه.
    راستی درسته اگه با stu صحبت کنی در مورد گاو سواری صحبت میکنه و میگه واسه این کار چیکار باید کرد.

همه فقط اینار دیدن اما هیچ کس تا حالا یکی از اینارم اثبات نکرده.

درسته.ما منتظریم.

اینو خیلی خوب اومدی
    اره.....

8. 2 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_wish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

نه اقا وحید سرکار چیه . مگه بیکارم به قول شما ملتیرو سرکار بذارم.
    ولی خدمتتون عرض کردم باید حتما سی دی اورجینال این بازی رو تهیه کنی .
    برای خیال راحت کردنتم باید بگم ما اون سالها توی خیابون تجریش یک پاساژی به اسم میری بود که توش حدود 40 تا دستگاه PS1 برای بازی کردن بود یادمه ساعتی 200 تومن بود . مسئولشم یک آقای به اسم مهدی بود. بقلشم یک مغازه ای که بازهای PS1 رو داشت، میفروخت خودشم به شدت شیفته این بازی شده بود. کلا بگم وقتی که این بازی اومد ، کل چهل دستگاه این بازی رو بچها میکردن . تو سال 79 نه دفترچه رمزی بود نه گیم شارکی. خومون مردو مردونه میرفتیم جلو و همه کاراشو مشارکتی انجام میدادم حتی پیدا کردن تاریخ تولدها.
    تو اون موقع هم بحث شهر شایعه شد ولی هیچکدومون نتونستیم بریم شهر تا اینکه سی دی اورجینال این بازی رو همون آقا مهدی برامون اورد که حدودا 10 تا بود. مشخصات سی دی شم : یک سی دی کاملا سیاه رنگ که خط رایتشم تقریبا پر شده بود.
    5 تا شو به صورت مزایده ای فروخت (خیلی باهالم بود) 5 تا دیگشو گذاشت تو همون کلوپش به کسایی که قوی تر بودن بازیرو داد با اون ادامه بدن که منم یکی از اون پنجتا بودم.
    که با پیشنهادی که من اون موقع دادم (همون شاد بودن خریدار در یک سال بعد از خرید محصولاتمون) تونستیم بریم شهر.
    خیالت راحت اقا وحید شهر وجود داره ولی ی ی ی ی با سی دی اورجینالش.

10. این کاربر از amir_wish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان 100درصد اشتباه میکنین ورژنی که شهر میرفت مال سال83بود بعد از اون دیگه رفت تو سانسوری....
    منتظرمرداد ماه باشید........

12. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

پيش فرض

سلام...
    یه سوال:
    من این بازی رو چند سال پیش روی پلی1 بازی میکردم..(یادش بخیر...) خلاصه الان دانلودش کردم و روی کامپیوتر با همون برنامه هایی که قبلا گفته شد اجراش میکنم....
    هیچ مشکلی ندارم به جز اینکه دسته های بازی توی بازی کارنمیکنن....

من از همون دسته های پلی استیشین استفاده میکنم ....

کسی میدونه جریان چیه؟...تو قسمت کنترل نرم افزار هم رفتم و یه دستی به سر و روش کشیدم..ولی باز دسته ها کارنمیکنن.....

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

دوستان 100درصد اشتباه میکنین ورژنی که شهر میرفت مال سال83بود بعد از اون دیگه رفت تو سانسوری....
    منتظرمرداد ماه باشید........
    من اون قدیما که اینو بازی میکردم....همون سال 82/83 بود.......ولی یه بار تا آخرش رفتم...از شهر خبری نشد....
    خوب از اونجایی که من خیلی هم بازی رو درست انجام نداده بودم گفتم شاید مشکل از من بوده....
    ولی به هر حال فک نکنم خبری از شهر باشه.....

خود بازی رو عشقه

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

بچه ها كسي تا حالا بيش از 6-7 سال اين بازيو رفته؟آخه ميخوام بدونم چه اتفاقايي تا سال 30 ميفته و همچنين چه دموهايي وجود داره؟و يه چيز ديگه بچه تا چه قدر رشد ميكنه(بزرگ ميشه)؟
    ممنون

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام و بدرود.
    خدمت دوست گرامي vahid0801 خوب شما كه اينقدر مطمئني چرا داري بازي مي كني!
    خدمت شما دوست گرامي ALI HONDA نمي دونم كي مي تونه حوصله داشته باشه بياد بازي رو سانسور كنه و دليلاش چيه به هر حال من همون سي دي رو كه باهاش رفتم رو هنوز دارم اونم دو تا ازشون.هر دو هم ما شاء ا.... پر خش و ترك خورده !ولي جون اين هوا!!!
    آقا من نرم افزار و اينا رو همه رو رديف كردم بازي رو هم شروع كردم ديگه بقيه اش با خدا (منظور كامپيوترم نسوزه و ...) راستي آقا وحيد لطف كن منبع
    رو هم واسه من رو كن تا ببينم.

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

پيش فرض

منم از امروز بازی رو شوع کردم....
    ایشالا..بعدر سه سال میریم نیویورک یه دفتر تجاری میزنیم

جریان این بازی هم شده مثل مثلث برمودا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •