سوالاتو جواب میدم.اما شما اول لطف کن سوال مارو جواب بده و ملتو با این شهرت سر کار نزار......سلام به همگی
چندتا نکته خدمتتون میگم شاید به دردتون بخوره البته شایدم دیده باشین
اولیش اینه که شما میتونیین در روز 30 بهار هر سال محصولات فصل تابستونو بکارین و همچنین در روز 30 تابستون میتونین محصولات فصل پاییزو بکارین.حداقا یک روز جلو میوفتین
من در روز فستیوال گوسفند دیدم که stu میگفت اگر به مادر بزرگش پشم گوسفند یا یک هم چین چیزایی بدین برام لباس درست میکنه! کسی امتحان کرده؟
و دیگه اینکه اگه با stu رفیق باشین به شما یک چیزایی درمورد سوار شدن روی گاو میگه ! کسی تونسته این موضوعو کشف کنه یا نه؟
و اخر اینکه در سال اول در روز اول زمستان popuri یکدونه تخم مرغ بهم میده که میگه ازش نگهداری کنم. چیکارش کنم بذارمش تو یخچال یا بخورمش یا تبدیل به جوجش کنم . لطفا کامل بهم بگین؟
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
رفتی سوغات ما فراموش نشه.سلام من عضو جديدم.
خواستم بگم من شهر رفتم اتفاقي چشم خورد به صفحه 201 همين سايت ديدم حسابي زدين تو پره هر كي گفته كه رفته شهر.
آقا من دارم نرم افزار epsxe رو دانلود مي كنم تا دوباره برم شهر .گمون كنم سيو شهر رو خوب بفروشما!!!
خوب ديگه خيلي ها گفتن رفتن شهر و فقط خواستن راهنماييتون كنن ولي الان من مي گم رفتم شهر خودم هم دوباره اين كار رو مي كنم .
من مزرعه داران رو سال دوم راهنمايي بازي كردم اول دبيرستان تونستم بعد از چند بار منصرف شدن از بازي برم شهر .ولي خوب الان زود تموم مي كنمش چون دوران پشت سربازي رو مي گذرونم اگر كار گيرم نياد زود تمومش مي كنم .
جهت اطمينان شما دوستان عزيز هم انشاء ا... بعد از دانلود نرم افزار epsxe و اگر تونستم اجراش كنم بازي رو شروع مي كنم براتون عكساي پيشرفت مي زارم .رفتم شهر عكس شهر رو هم براتون مي زارم .
ولي سيو شهر رو مي فرو شم ها !!!!اونم گرون گرون.
بد و بيراه و بي اعتمادي هم نكنين دوستان عزيز چون مي گم خودم مي رم شهر نه حرفشو فقط بزنم.![]()
صاحب بازی میگه چنین ویژگیی واسه این نسخه وجود نداره اومدی میگی من رفتم...........؟؟؟؟