تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 646 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست. نگفتی کدوم مدل؟

شما htc داشته ای. به تازگی گرایش به خرید htc پیدا کرده ام. میخواستم بدونم گوشی ای هست که آزار نده و آدم پس از خریدش پشیمون نشه؟ خواهش میکنم یه چندتا از خوبهاشو برام نام ببر. برام نمایشگر، دوربین، تواناییهای پخش موسیقی و نگهداری باتری مهمه. خواسته هامم کار با شبکه های اجتماعی، گرفتن عکس و پخش ترانه هستند.

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان

موبایلی میخام ....

4gداشته باشه

اندروید 5 را ساپورت کنه

تک سیم کارت باشه

دوربین و حافظه داخلی زیاد واسم مهم نیست

فقط فقط جوری باشه گوشی هنگ نکنه

توان خرید900 تومن

منتظر راهنمایی دوستان هستم ؟؟؟؟؟؟؟
    نظر خودم
    نکسوس 5x
    از پرچمدارای سال پیش ال جی و سونی هم میتونی انتخاب کنی که با توجه به عدم اهمیت حافظه داخلی، 5x گزینه خوبی هست.

3. این کاربر از oregon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درست. نگفتی کدوم مدل؟

شما htc داشته ای. به تازگی گرایش به خرید htc پیدا کرده ام. میخواستم بدونم گوشی ای هست که آزار نده و آدم پس از خریدش پشیمون نشه؟ خواهش میکنم یه چندتا از خوبهاشو برام نام ببر. برام نمایشگر، دوربین، تواناییهای پخش موسیقی و نگهداری باتری مهمه. خواسته هامم کار با شبکه های اجتماعی، گرفتن عکس و پخش ترانه هستند.
    تو htc همه چیزش عالیه به جز دوربین هیچوقت htc دوربین خوبی نداشته ولی بقیه مواردش عالیه یعنی اگه دوربین اصلا نزاره من باز هم انتخاب میکنم چون هیچوقت اذیت نمیکنه تو سرعت اپدیت اندروید بعد از نکسوس دومین کمپانی بود که سریعترین اپدیت اندروید 6 داد بیرون ولی
    تو باتری پرچمدار های htc فعلا htc 10 و بعد از اون m8 و e8 قویترین باتری دارن
    و در اخر اگر میخوای طبق خواسته هایی که گفتی گوشی انتخاب کنی note 5 64 در حال حاظر بهترینه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

از پرچمدارای سال پیش ال جی و سونی هم میتونی انتخاب کنی که با توجه به عدم اهمیت حافظه داخلی، 5x گزینه خوبی هست.
    دوست عزیز ال جی جی 2 چطوره؟؟؟؟؟؟؟/

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوست عزیز ال جی جی 2 چطوره؟؟؟؟؟؟؟/
    اصلا توصیه نمی کنم. از این لحاظ که به ۳ سال پیش برمیگردد و پشتیبانی نرم افزاری نخواهد داشت ( برعکس 5x که تا ۱/۵ سال آینده به جدیدترین نسخه اندروید به روز رسانی میشود) و سخت افزار آن هم در رده پرچمداران امروزی نیست.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

موبایلی میخام ....

4gداشته باشه

اندروید 5 را ساپورت کنه

تک سیم کارت باشه

دوربین و حافظه داخلی زیاد واسم مهم نیست

فقط فقط جوری باشه گوشی هنگ نکنه

توان خرید900 تومن

منتظر راهنمایی دوستان هستم ؟؟؟؟؟؟؟
    نظر خودم
    نکسوس 5x
    دوست عزیز گوشی 16 گیگ واقعا اذیت میکنه مخصوصا nexus 5x 16 مموری هم نمیخوره که فاجعه اس از بین htc m8 32 (چون خودم دارم پیشنهاد میکنم البته 16 که خیلی اذیت میکنه) یا هواوی g8 یا lg g3 32
    Z3 هم بد نیست

8. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز گوشی 16 گیگ واقعا اذیت میکنه مخصوصا nexus 5x 16 مموری هم نمیخوره که فاجعه اس از بین htc m8 32 (چون خودم دارم پیشنهاد میکنم البته 16 که خیلی اذیت میکنه) یا هواوی g8 یا lg g3 32
    Z3 هم بد نیست

فقط برای زنگ تماس و پیامک و تلگرام خوبه
    LG G3 بهترین انتخاب هست فقط باتریش قوی نیست (مدل 32 گیگ بگیرید)

m8 گوشی خوبی هست ولی بخاطر دوربینش پیشنهاد نمیشه
    گزینه های دیگر Huawei G8 یا A5 2015 یا Galaxy A7

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد گوشی های 16 گیگی که از OTG پشتیبانی میکنند، نبود کارت حافظه برای کاربرای معمولی ابداض ایجاد مشکل نمیکنه.

اینو لازم میبینم یاداوری کنم چون کاربر معمولی از همون 11.5 گیگ فضای دردسترس بخوبی میتونه نهایت استفاده رو ببره و در صورت نیاز براحتی با یک مموری (OTG) نیاز به جابجایی دیتا و فایلهای سنگین رو رفع کنه.

بنابراین کاربر عادی بهتره لذت داشتن یکی گوشی خیلی خوب رو فقط بخاطر نبودن کارت حافظه و حافظه داخلی 16 گیگ از دست نده.

الان برای خیلی ها هنوز گوشی با 8 گیگ حافظه داخلی راحت کار میکنه و کارت حافظه هم اگه خریده باشن نهایت همون مموری 16 اضافه کردن که نصفش خالیه! ...

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد گوشی های 16 گیگی که از OTG پشتیبانی میکنند، نبود کارت حافظه برای کاربرای معمولی ابداض ایجاد مشکل نمیکنه.

اینو لازم میبینم یاداوری کنم چون کاربر معمولی از همون 11.5 گیگ فضای دردسترس بخوبی میتونه نهایت استفاده رو ببره و در صورت نیاز براحتی با یک مموری (OTG) نیاز به جابجایی دیتا و فایلهای سنگین رو رفع کنه.

بنابراین کاربر عادی بهتره لذت داشتن یکی گوشی خیلی خوب رو فقط بخاطر نبودن کارت حافظه و حافظه داخلی 16 گیگ از دست نده.

الان برای خیلی ها هنوز گوشی با 8 گیگ حافظه داخلی راحت کار میکنه و کارت حافظه هم اگه خریده باشن نهایت همون مموری 16 اضافه کردن که نصفش خالیه! ...
    دوست عزیز برنامه ها مدام در حال اپدیت هستن و هجمشون زیاد میشه حتی کاربر های عادی هم بعد مدتی به مشکل حافظه میخورن صرفا همون 16(که 8 گیگ سیستم پر کرده) چند تا برنامه ادیت عکس و شبکه های اجتماعی و برنامه gps و یک بازی HD تا خرخره پر میکنه حالا کش برنامه ها و دیتا برنامه هایی که تو حافظه داخلی پر میشه مدام باید پاک بشن بماند
    در ضمن به نظر شما نوع حافظه داخلی که مثلا سامسونگ داره سرعتش با اون فلش otg که شما میفرمایید یکیه؟

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو htc همه چیزش عالیه به جز دوربین هیچوقت htc دوربین خوبی نداشته ولی بقیه مواردش عالیه یعنی اگه دوربین اصلا نزاره من باز هم انتخاب میکنم چون هیچوقت اذیت نمیکنه تو سرعت اپدیت اندروید بعد از نکسوس دومین کمپانی بود که سریعترین اپدیت اندروید 6 داد بیرون ولی
    تو باتری پرچمدار های htc فعلا htc 10 و بعد از اون m8 و e8 قویترین باتری دارن
    و در اخر اگر میخوای طبق خواسته هایی که گفتی گوشی انتخاب کنی note 5 64 در حال حاظر بهترینه

میتونی چندتا از خوبهای اچ تیسی دسته ی desire را نام ببری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •